- 2 Temmuz 2017
- 2.033
- 14.675
- 208
- Konu Sahibi 1melegimolsun
-
- #2.061
Kusura bakma canım atlamışım hemen DüZelttim :) evet sabah yaptım ama negatif canım. Geç olan yumurta vardı ya kanamalar arasında döllenme olduysa diye umut ediyorum yine de. Bakalım inşallah hafta sonu adet olmam da geç döllenme falan hamile kalayım artık yoruldum valla çalışmalardan :)
Adet oldun mu canımKızlar napıyorsunuz? Benim 1 aydır devam eden kahverengi akıntılarım dün öğleden beri kesildi şükür gelmiyor bakalım yarın adet günüm gelecek mi :)
Yok canım gelmedi :)Adet oldun mu canım
Benimde dün olmam lazımdı dün bugün olmadım henüz testim var ama yapmak istemiyorum sabaha kadar olmaz isem kan vereceğim sabah gidipYok canım gelmedi :)
Yaptım canım negatif çıktı ama benim ikinci yumurta vardı ya hani o tutarda geç döllenme olursa diye umut ediyorum yinede hayırlısı bakalım :)Test yapmadın mı
Hayırlı olsun cnm baya belirgin cikmiş inşallah kanda da güzel bi değer çıkar eminim günün geçtimi bideGünaydın kızlar çift çizgiyi gördüm çok şükür şimdi sıra kanda
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al bebeğini inşallahGünaydın kızlar çift çizgiyi gördüm çok şükür şimdi sıra kanda
Aynen canım sildim hiç haber vermemişler liste o kadar çoktu ki. Eğer bat tarihi yada hamilelik haberi vermek isteyenler olursa listeye ekleyebilirim :)Canim eger istersen Listede gunu gecipte bilgi vermeyenleri sil Daha 1 eylul adet olucaklar duruyor.. 1 1melegimolsun :)
Allah Razı olsun Canım Darısı sana ve isteyen herkese inşallah.
İnşallah. Çok Teşekkür ederim Allahım hepimize sağlıcakla kavuşmak nasip etsin mucizelerimize
Hihii iyi yaptnn cnm :)) Kiz insallah sndende mujdeli haberi alirz:))Aynen canım sildim hiç haber vermemişler liste o kadar çoktu ki. Eğer bat tarihi yada hamilelik haberi vermek isteyenler olursa listeye ekleyebilirim :)
Sat neydi cnm sninAllah Razı olsun Canım Darısı sana ve isteyen herkese inşallah.
Belirtim gögüslerim çok ağrıyordu ve büyümüştü. Bel ağrısı oldu benim birde. Şimdide mide bulantım mevcut. Tahminimce ben yeni hamiş olmadım test sonucumu bekliyorum ama bence 4 hafta bitti diye düşünüyorum
7 ekimdi canımSat neydi cnm snin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?