Gebeliğe Hazırlık EYLÜLDE HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım buarada bel kasık ağrın akıntın vs vardı dimi sende hatta bende de var psikolojik mi demiştim 1 1melegimolsun
Hayırlısı bakalım artık canım inşallah önümüzdeki ay olur. Bel bacak ağrım var adet ağrısı var karnımda. Akıntım yok normalde ama adete yakın sarımsı birşey gelir o var.

KIzlar Benim yüzsüz kırmızılar geldi bugün 5 gün gecikmeli olarak teşrif etti gelmez olaydı E efulim_61 canım sende durumlar nasıl? İnşallah gelmemiştir seninki

KIzlar Benim yüzsüz kırmızılar geldi bugün 5 gün gecikmeli olarak teşrif etti gelmez olaydı E efulim_61 canım sende durumlar nasıl? İnşallah gelmemiştir seninki
Kıyamam kuzum dicek bişi bulamıyorum her ay umut edip bekliyoruz bebiş haberini ama işte benim daha gelmedi gerçi günüme 2 gün var herhangi bişi hissetmiyorum ama akıntım var ıslaklık bilmiyorum artık nasip

Günaydın kızlar ben dün adet oldum demiştim ya iş çamaşırıma kan geldi sonra ped koydum ortasına az gelmiş öyle doldurmamış pedi ama kahverengi gibi gözüküyordu pede gelende. Sonra akşam pedi değiştirip yattım sabaha kadar hiç gelmemiş. Lavaboya gidince peçeteyr çok az kahverengi geliyor. Normalde benim dün akşamdan başlamış olmalıydı kan pedleri doldurması gerekli ve adet ağrım olur oda Yok. Niye böyle oldu şimdi anlamadım

Canım belki yerleşme kanamasıdır geç döllenme olmuş olabilir bi test yap istersen yada biraz daha bekle adetin sökülüyo mu öğrenirsin. Ama inşallah hamişsindir kuzum

Canım belki yerleşme kanamasıdır geç döllenme olmuş olabilir bi test yap istersen yada biraz daha bekle adetin sökülüyo mu öğrenirsin. Ama inşallah hamişsindir kuzum
Canım geç döllenme olsa bile ilişkiden 10 günü geçti erken gebelik testiydi birde olsa gösterirdi diye düşünüyorum. Valla kafam karıştı. Akşama kadar bekleyim gelmezse eşimle acile gidip kan versem diye düşünüyorum. Şimdi birde korktum dün kan geldi diye adet oldum sanıp ağır ağır şeyler kaldırdım iş yaptım inşallah bebeksede birşey olmasın Rabbim korusun

Amiin canım Rabbim korusun inşallah hamişsindir hadi bakalım

Günaydın kızlar herkes neler yapıyor?
Kimlerde ne belirtiler var?
Benim dün akşam yine çok az kahverengi akıntım geldi. Şimdide sağ kasığım ve belim ağrıyor. Adet mi sökülmeye çalışıyor yoksa bebek mi yer arıyor bilemedim bekliyorum bakalım :)

Benimde bat bugün şimdilik gelen giden yok inşallah gelmez ve ben pazartesi test yapmayı düşünüyorum bakalım ya nasip

Kızlar merhaba perşembe günü kontrole gittim keseyi gördü kan tahlili almadı bı hafta sonra gel bakalım görünür mü diye şimdi ise kan geldi çok hafif kahvemsi kanamam var az az sizce neden ne yapmalıyım

Doktor kontrolüne gittin mi keseyi gördü mü

Doktor kontrolüne gittin mi keseyi gördü mü
Ayyy canım ağzından bal damlıyor kese falan Rabbim inşallah o günleride yaşatır. Daha hamile değilim canım adetim 1 hafta oldu geçeli 3 gündürde az az kahverengi akıntım oluyor aöa bir türlü devamı gelmiyor. Bilmiyorum adet olacağım belki sökülemiypr yada inşallah hamileyimdir yerleşme kanamasıdır.
Sende durumlar nasıl? Doktor ne dedi kaç haftalık oldunuz?

Kuzum haftaya söylerim dedi sadece keseyi gördü kan tahlili istemedi bı hafta sonra gel bebeğin kesenin içinde olup olmadığını kontrol etmek için çağırdı sanırsam bugün yerleşiyor bebeğim adetim geciktikten sonra da böyle kahvemsi kanamam olmuştu az bı şey sonra kesildi rahat ol inşallah Rabbim tüm isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu yaşatsın inşallah

Amin canım inşallah benimde 3 gündür geliyor kahverengi akıntı pazartesi gününe kadar devamı gelmezse kan vereceğim inşallah bebişim yerleşiyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…