- Konu Sahibi 1melegimolsun
-
- #2.121
Hayırlısı bakalım artık canım inşallah önümüzdeki ay olur. Bel bacak ağrım var adet ağrısı var karnımda. Akıntım yok normalde ama adete yakın sarımsı birşey gelir o var.Canım buarada bel kasık ağrın akıntın vs vardı dimi sende hatta bende de var psikolojik mi demiştim 1 1melegimolsun
Hayırlısı canım inşallah ben hamişimdir eğerki değilsem bi sonraki ay beraberizHayırlısı bakalım artık canım inşallah önümüzdeki ay olur. Bel bacak ağrım var adet ağrısı var karnımda. Akıntım yok normalde ama adete yakın sarımsı birşey gelir o var.
İnşallah hamilesindedir canım sonraki aya kalmasın sen bana dua edersin hamilenin duası kabul olurHayırlısı canım inşallah ben hamişimdir eğerki değilsem bi sonraki ay beraberiz
İnşallah canım benim ederim tabi Rabbim herkesin gönlüne göre versin kucaklarımız tez zamanda dolar inşallahİnşallah hamilesindedir canım sonraki aya kalmasın sen bana dua edersin hamilenin duası kabul olur
Kıyamam kuzum dicek bişi bulamıyorum her ay umut edip bekliyoruz bebiş haberini ama işte
Canım geç döllenme olsa bile ilişkiden 10 günü geçti erken gebelik testiydi birde olsa gösterirdi diye düşünüyorum. Valla kafam karıştı. Akşama kadar bekleyim gelmezse eşimle acile gidip kan versem diye düşünüyorum. Şimdi birde korktum dün kan geldi diye adet oldum sanıp ağır ağır şeyler kaldırdım iş yaptım inşallah bebeksede birşey olmasın Rabbim korusunCanım belki yerleşme kanamasıdır geç döllenme olmuş olabilir bi test yap istersen yada biraz daha bekle adetin sökülüyo mu öğrenirsin. Ama inşallah hamişsindir kuzum
Amiin canım Rabbim korusun inşallah hamişsindir hadi bakalımCanım geç döllenme olsa bile ilişkiden 10 günü geçti erken gebelik testiydi birde olsa gösterirdi diye düşünüyorum. Valla kafam karıştı. Akşama kadar bekleyim gelmezse eşimle acile gidip kan versem diye düşünüyorum. Şimdi birde korktum dün kan geldi diye adet oldum sanıp ağır ağır şeyler kaldırdım iş yaptım inşallah bebeksede birşey olmasın Rabbim korusun
Hadi inşallah bi 9 ay gelmezde bebiş gelirBenimde bat bugün şimdilik gelen giden yokinşallah gelmez ve ben pazartesi test yapmayı düşünüyorum bakalım ya nasip
Doktor kontrolüne gittin mi keseyi gördü müGünaydın kızlar herkes neler yapıyor?
Kimlerde ne belirtiler var?
Benim dün akşam yine çok az kahverengi akıntım geldi. Şimdide sağ kasığım ve belim ağrıyor. Adet mi sökülmeye çalışıyor yoksa bebek mi yer arıyor bilemedim bekliyorum bakalım :)
Ayyy canım ağzından bal damlıyor kese falan Rabbim inşallah o günleride yaşatır. Daha hamile değilim canımDoktor kontrolüne gittin mi keseyi gördü mü
Kuzum haftaya söylerim dedi sadece keseyi gördü kan tahlili istemedi bı hafta sonra gel bebeğin kesenin içinde olup olmadığını kontrol etmek için çağırdı sanırsam bugün yerleşiyor bebeğim adetim geciktikten sonra da böyle kahvemsi kanamam olmuştu az bı şey sonra kesildi rahat ol inşallah Rabbim tüm isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu yaşatsın inşallahAyyy canım ağzından bal damlıyor kese falan Rabbim inşallah o günleride yaşatır. Daha hamile değilim canımadetim 1 hafta oldu geçeli 3 gündürde az az kahverengi akıntım oluyor aöa bir türlü devamı gelmiyor. Bilmiyorum adet olacağım belki sökülemiypr yada inşallah hamileyimdir yerleşme kanamasıdır.
Sende durumlar nasıl? Doktor ne dedi kaç haftalık oldunuz?
Amin canım inşallah benimde 3 gündür geliyor kahverengi akıntı pazartesi gününe kadar devamı gelmezse kan vereceğim inşallah bebişim yerleşiyordurKuzum haftaya söylerim dedi sadece keseyi gördü kan tahlili istemedi bı hafta sonra gel bebeğin kesenin içinde olup olmadığını kontrol etmek için çağırdı sanırsam bugün yerleşiyor bebeğim adetim geciktikten sonra da böyle kahvemsi kanamam olmuştu az bı şey sonra kesildi rahat ol inşallah Rabbim tüm isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu yaşatsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?