- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.340
- 398
- Konu Sahibi 1melegimolsun
-
- #2.141
Aynı ben bende 9 ay adama uzaklaştırma vereceğim :) inşallah hamilesindşr canım :)Kızlar günaydın herkese eylülde hamile kalanlar olmuş benim son 10 gün göğüslerim çok hassas. Atlet giyerken bile acıyor başka belirti yok sadece yumurtlama günlerimi değerlendirdim o kadar çok tembelimHamile kalırsam 9 ay eşimi yaklaştırmam herhalde yanıma
Ooo çok sevindim canım hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahEki Görüntüle 2055677 1 1melegimolsun canım ben dayanamayıp akşam test yaptım silik çizgi çıktı çok şükürinşallah değerlerimde güzel çıkar
Bende sabah test yaptım tabiki negatif :) birkaç saat sonra biraz kan geldi sonra siyah akıntı geldi. Adeti geçenlerde siyah kan gelmesi normalmiş galiba öyle yazıyordu nette. 8 gün sonra sökülmeye başlıyor galiba adet ağrımda baya başladı artık gelsin bitsin istiyorum çok sıktı böyle. Soğan kürü yapacağım içimde ne varsa temizlesin :)Eki Görüntüle 2055677 1 1melegimolsun canım ben dayanamayıp akşam test yaptım silik çizgi çıktı çok şükürinşallah değerlerimde güzel çıkar
Ooo çok sevindim canım hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim kuzum Rabbim tez zamanda sanada çift çizgi görmeyi nasip etsin bolca dua edicem sanaBende sabah test yaptım tabiki negatif :) birkaç saat sonra biraz kan geldi sonra siyah akıntı geldi. Adeti geçenlerde siyah kan gelmesi normalmiş galiba öyle yazıyordu nette. 8 gün sonra sökülmeye başlıyor galiba adet ağrımda baya başladı artık gelsin bitsin istiyorum çok sıktı böyle. Soğan kürü yapacağım içimde ne varsa temizlesin :)
Allah razı olsun canım inşallah bir dahaki ay Rabbim izin verir hamile kalırım.Teşekkür ederim kuzum Rabbim tez zamanda sanada çift çizgi görmeyi nasip etsin bolca dua edicem sanasoğan kürü yap ne var ne yok gitsin bidahaki aya bismillah de inşallah olucak bende kan değerime baktırıcam bikaç gün sonra Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
İnşallah bitanem inşallahhhAllah razı olsun canım inşallah bir dahaki ay Rabbim izin verir hamile kalırım.
İnşallah senin değerlerinde çok güzel çıkar
Çok sevindim canım çok güzel ikiz annesi olmak :)Kızlar dün doktora gittim çift kalp ikiz gebelik dedi ayyy inşallah Rabbim tüm isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ooo maşallah canım ikiz ne güzel sağlıkla gelsinler inşallahKızlar dün doktora gittim çift kalp ikiz gebelik dedi ayyy inşallah Rabbim tüm isteyen herkese nasip etsin inşallah
CAnım sen neler yapıyorsun? Nasıl gidiyor?Çok sevindim canım çok güzel ikiz annesi olmak :)
Hayırlı olsun cnm ne olur bana da dua et tatlim ne olurKızlar dün doktora gittim çift kalp ikiz gebelik dedi ayyy inşallah Rabbim tüm isteyen herkese nasip etsin inşallah
Canım benim bata 1 hafta var daha.. Bekliyorum ama umudum yok çünkü geçen aydan beri kasigimda bi ağrı var galiba kist oluştu diye düşünüyorumCAnım sen neler yapıyorsun? Nasıl gidiyor?
Canım bebek düşündüğümden beri o kasık ağrısı bende de var galiba vücudumuzu çok dinlediğimiz için. Hatta bir seferinde acaba bebek mi diye acile gittim ama herşey temiz çıktı doktor kasık fıtığı olabilir devam ederse muayene ol dedi. Yumurtlama zamanı biter kasıklarda arada batma sancı girer ilk zamanlar acaba bebek mi dedim ama boş çıktı demek ki kendimi çöl dinlediğim için. Hatta oturup kalkarken bile yavaş hareket ettiriyor sanki orada birşey var gibi. İnşalllah seninde kötü birşey yoktur. Bebiş çıksın sendeCanım benim bata 1 hafta var daha.. Bekliyorum ama umudum yok çünkü geçen aydan beri kasigimda bi ağrı var galiba kist oluştu diye düşünüyorumağrının başka sebebi olacağını düşünmüyorum.
Ay keşke canım..Canım bebek düşündüğümden beri o kasık ağrısı bende de var galiba vücudumuzu çok dinlediğimiz için. Hatta bir seferinde acaba bebek mi diye acile gittim ama herşey temiz çıktı doktor kasık fıtığı olabilir devam ederse muayene ol dedi. Yumurtlama zamanı biter kasıklarda arada batma sancı girer ilk zamanlar acaba bebek mi dedim ama boş çıktı demek ki kendimi çöl dinlediğim için. Hatta oturup kalkarken bile yavaş hareket ettiriyor sanki orada birşey var gibi. İnşalllah seninde kötü birşey yoktur. Bebiş çıksın sende
Canım tek ilişki ile hamile kalanda var öyle düşünme. Hatta forumda bi arkadaş daha yeni hamilelik haberini aldı ve 2 ilişki ile hamile kalmış. Rabbim ol dedikten sonra 1 ilişki ile de oluyor. Hayırlısı bakalım inşallah önümüzde ki ay güzel haberler alırız. Benimde adetim yeni bitti tekrar çalışmalara başladım :)Ben regl oldum 1 ayda 5 ilişki olursa olacağı buydu zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?