- 21 Aralık 2016
- 2.302
- 1.936
- 83
- Konu Sahibi 1melegimolsun
-
- #2.081
Yok canım hiç ümitli değilim adet ağrılarım başladı bugün bence gelecek benim kırmızılar. Sanki hiç hamile kalamıcakmışım gibi düşünüyorum bazenHihii iyi yaptnn cnm :)) Kiz insallah sndende mujdeli haberi alirz:))
Ekledim canım sende artık hamişler grubundasın maşallah değerlerinde iyikan sonucum 850 referansa göre 5 haftalık hamişim kızlar beni de hamiş yaparmısınız listede. Şükürler olsun rabbime allahım herkese nasip etsin inşallah
Allahım en kısa zamanda bu duyguyu sana da tattırsın inşallahEkledim canım sende artık hamişler grubundasın maşallah değerlerinde iyi
Yok canım hiç ümitli değilim adet ağrılarım başladı bugün bence gelecek benim kırmızılar. Sanki hiç hamile kalamıcakmışım gibi düşünüyorum bazen
Amin canım inşallahAllahım en kısa zamanda bu duyguyu sana da tattırsın inşallah
Ne bileyim canım yoruldum artık heray aynı şeyleri yaşamaktan hayırlısı bakalım hakkımızdaYa cnm hayirlisi oyle dusnme bnde oyle diyodm ama bak olduu hayirlisi gununu bwkliyor..
Bnde dun izlemiştim cnm inan göğsümun ucu sizladi o kadr uzuldm bole leri anne oluyo napalım Allah buyuk inşallah sabredicez Rabbim bizlere de vericekŞimdi haberlerde izledim kızlar yeni doğmuş bebeği çöpe bırakmışlar birde ağzını kapatmışlar sesi çıkmasın diye nasıl bir vicdansızlık bu ya. 9 ay onunla bir bağ kuruyorsun hiç mi için sızlamıyor. Nasıl sinir oldum bırakanlara. Biz sahip olmak için neler yapıyoruz onlar hiç acımadan burakıp gidiyorlar. Allah ıslah etsin bu vicdansızları.
Canım öğrendin mi? Ben hiç hamile kalmadığım için bilgim Yok haftalar konusundaKızlar merhaba benim ayın 30 nda Kan tahlili verdim test sonucum 130.3 çıktı sizce kaç haftalık hamileyim aciılde verdim tahlili bu hafta perşembe günü kontrole gitcem inşallah
Yok canım test yapmadım adetim gecikene kadarda açıkcası yapmayı düşünmüyorum
Benimki biliyorsun ya yumurtam geç çatladı yada ikinci yumurtaydı yani normalde cumartesi bat tarihimdi ama gelen giden olmadı. Dün bütün gün adet ağrım vardı gelmedi. Arada belime ağrı giriyor bugünde sol bacağıma ağrı giriyor ama tabi bunlar psikolojikte olabilir. :) bekliyorum bakalım :)Yok canım test yapmadım adetim gecikene kadarda açıkcası yapmayı düşünmüyorumson 4 gün kaldı. Sadece bel ağrım hiç bel ağrısı nedir bilmem ama sızlıyor araara ve ağrı oluyor yada psikolojik bilemedm sende durumlar nasıl
Eğer hamile kalırsak ikimiz aynı gün döllenmiş olacaklar :)Yok canım test yapmadım adetim gecikene kadarda açıkcası yapmayı düşünmüyorumson 4 gün kaldı. Sadece bel ağrım hiç bel ağrısı nedir bilmem ama sızlıyor araara ve ağrı oluyor yada psikolojik bilemedm sende durumlar nasıl
Canım bende de sol bacağımda ara giriyo bugün farkkettim belimden beri yürürken sızlanma ağrı oluyoBenimki biliyorsun ya yumurtam geç çatladı yada ikinci yumurtaydı yani normalde cumartesi bat tarihimdi ama gelen giden olmadı. Dün bütün gün adet ağrım vardı gelmedi. Arada belime ağrı giriyor bugünde sol bacağıma ağrı giriyor ama tabi bunlar psikolojikte olabilir. :) bekliyorum bakalım :)
Aynen canım öyle oluyo inşallah hamişizdir inşallahhEğer hamile kalırsak ikimiz aynı gün döllenmiş olacaklar :)
Canım geçen hafta yaptım negatif çıktı zaten varsa da geç döllenme olduğu için benimki çıkmazdı. Belki bugün yarın yaparsam çıkar eşimde biraz bekleyelim dedi bekliyorum bakalım bende :)Canım bende de sol bacağımda ara giriyo bugün farkkettim belimden beri yürürken sızlanma ağrı oluyoya bzi kendimizi çok dinliyoruz ne olursa buna yoruyoruz senin günün geçmiş yapsana bitane test
Amin canım inşallah kardeş sayılır kız bizimkiler aynı gün oldular :)Aynen canım öyle oluyo inşallah hamişizdir inşallahh
Bekleyin birwz daha canım inşallah vardır bebiş geç döllenme olabilir günün geçmesine rağmen olmamışsın buda güzel bi umutCanım geçen hafta yaptım negatif çıktı zaten varsa da geç döllenme olduğu için benimki çıkmazdı. Belki bugün yarın yaparsam çıkar eşimde biraz bekleyelim dedi bekliyorum bakalım bende :)
Sen de bat tarihi geçince mi yapacaksın test?
evet aynı günler oluyo hiç belli olmaz inşallah hamiş haberlerimizi veririz birbirimize de hamilelik sürecimizde yardımcı oluruz birbirimizeAmin canım inşallah kardeş sayılır kız bizimkiler aynı gün oldular :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?