- 10 Ocak 2017
- 1.223
- 1.059
- 53
- 36
- Konu Sahibi 1melegimolsun
-
- #2.021
İnşallah cnm çok. Üzülüyordum yumurtlamam geçti diye bisy yapmadik bu ay da bole bitti dedim ama inşallah bu ay içimden geçiyo bisyler bakalım hayırlısı olsn.4.5 gün olmuştur cnm erkek bu sonuçta boş durmaz yapmıştır bisiler☺Yumurtlama ağrılarındır canım hadi inşallah çalışma yap bebiş olsun. Ama aklında olsun çok uzun süre boşalmamış olmasın eşin spermler taze olması lazımmış. 5 günü pek geçmesin
EvT cnm ben kullandm geçen ay yakalamıştım bu ay yapmadım test felan oluruna biraktm bakalım ne olcak 14.günüm bugün kasigim ve belim ağrıyo bugün çalışma yapayim diyorm inşaallah Allahim hepimize bu ay hayirli evlat nasip etsin insallahKızlar laboquick ovulasyon testi kullanan var mı? Kullanan varsa Çift çizgiyi yakalayabiliyor musunuz?
Hadi bakalım inşallah canımKizlar kan verdm sonuclar yaarin ogledn sonraya cikicakmiss dua edinn lutfeeènnn❤☺
Ben bu ay kullandım ama 2. Çizgiyi yakalayamadim. Bende ona takılmadan devam ettim.Kızlar laboquick ovulasyon testi kullanan var mı? Kullanan varsa Çift çizgiyi yakalayabiliyor musunuz?
Bende 2-3 ay kullandım canım evet yakalamıştım kırmızıyıdaKızlar laboquick ovulasyon testi kullanan var mı? Kullanan varsa Çift çizgiyi yakalayabiliyor musunuz?
Evet onu çok duyuyorum mutfak tezgahına karın deyince ağrıdığını bende Arada değdiriyorum belki ağrır diye ama tık Yok
Evet onu çok duyuyorum mutfak tezgahına karın deyince ağrıdığını bende Arada değdiriyorum belki ağrır diye ama tık Yok
Amin canım inşallahCanim bn yumurtalamadn 4 gun sonra boyle Mutfak tezgahina karnim degdiyinde agrimaya basladi ve anca uzaninca gecti zatn sonrada goguslerde agri basladi adete bi kac gun kalada adet olcakmisim gibi hafif agrilar basladi ama iki dakika
Hayirlisi olsn cnm sıkma caniiii❤
Canım sonucun ne çıktı?Kizlar gunaydin dayanamadim ve kan verdim 1 saat sonra belli olucak insallah.
Cnm 36.9 cikti bat 2 ekim düsük deil mi degerim.Canım sonucun ne çıktı?
Aaa hamilesin hadi hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Geç döllenme olabilir canım doktor ne dedi?Cnm 36.9 cikti bat 2 ekim düsük deil mi degerim.
Cok tesekkurler cnm.darisi isteyen tum atkadaslara olsun insallah.Cnm doktora gostemedim.cuma gunu tekrar kan vericem yukselme var mi diye bakicam.cnm doktor da ayni seyi dicek zaten degerlerin yukselmis mi bakalim dicek yine kan tahlili isticek.artik ustasi olduk bu islerinAaa hamilesin hadi hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Geç döllenme olabilir canım doktor ne dedi?
Vuuu süper hayırlı olsun canım sağlıklı kucağına al bebeğini inşallah ne güzel haberler geliyor bugün :)Kizlar kan sonucum 410.4 ciktiiii :))))) Darsii tum isteyenlern basina insallahh:))❤❤
Bunun birçok nedeni olabilir evet ovulasyon testi ile gebelik öğrenen arkadaşlarımız var ama onun yanında geç yumurtluyor yada ikinci yumurtlama olabilir veya kist de çift çizgi çıkmasına neden oluyor deniliyor. Bu yüzden en doğru sonucu kan vererek öğrenebilirsiniz. İnşallah gebelik vardırÜye
Ablamin adetine 7 gun var. Elimizde gebekik testi olmadigindan ovulasyon testi yaptik. Böyle çıktı gebelik olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?