Gebeliğe Hazırlık EYLÜLDE HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlama ağrılarındır canım hadi inşallah çalışma yap bebiş olsun. Ama aklında olsun çok uzun süre boşalmamış olmasın eşin spermler taze olması lazımmış. 5 günü pek geçmesin
İnşallah cnm çok. Üzülüyordum yumurtlamam geçti diye bisy yapmadik bu ay da bole bitti dedim ama inşallah bu ay içimden geçiyo bisyler bakalım hayırlısı olsn.4.5 gün olmuştur cnm erkek bu sonuçta boş durmaz yapmıştır bisiler☺

Kızlar laboquick ovulasyon testi kullanan var mı? Kullanan varsa Çift çizgiyi yakalayabiliyor musunuz?

Kızlar laboquick ovulasyon testi kullanan var mı? Kullanan varsa Çift çizgiyi yakalayabiliyor musunuz?
EvT cnm ben kullandm geçen ay yakalamıştım bu ay yapmadım test felan oluruna biraktm bakalım ne olcak 14.günüm bugün kasigim ve belim ağrıyo bugün çalışma yapayim diyorm inşaallah Allahim hepimize bu ay hayirli evlat nasip etsin insallah

Canim bn yumurtalamadn 4 gun sonra boyle Mutfak tezgahina karnim degdiyinde agrimaya basladi ve anca uzaninca gecti zatn sonrada goguslerde agri basladi adete bi kac gun kalada adet olcakmisim gibi hafif agrilar basladi ama iki dakika sonra geciyoduuu E efulim_61

Evet onu çok duyuyorum mutfak tezgahına karın deyince ağrıdığını bende Arada değdiriyorum belki ağrır diye ama tık Yok

Canim bn yumurtalamadn 4 gun sonra boyle Mutfak tezgahina karnim degdiyinde agrimaya basladi ve anca uzaninca gecti zatn sonrada goguslerde agri basladi adete bi kac gun kalada adet olcakmisim gibi hafif agrilar basladi ama iki dakika
Evet onu çok duyuyorum mutfak tezgahına karın deyince ağrıdığını bende Arada değdiriyorum belki ağrır diye ama tık Yok

Hayirlisi olsn cnm sıkma caniiii❤

Amin canım inşallah

Üye
Ablamin adetine 7 gun var. Elimizde gebekik testi olmadigindan ovulasyon testi yaptik. Böyle çıktı gebelik olabilir mi

Eklentiler

• IMG_20171004_130507.jpg
    48,2 KB · Görüntüleme: 41
Aaa hamilesin hadi hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Geç döllenme olabilir canım doktor ne dedi?
Cok tesekkurler cnm.darisi isteyen tum atkadaslara olsun insallah.Cnm doktora gostemedim.cuma gunu tekrar kan vericem yukselme var mi diye bakicam.cnm doktor da ayni seyi dicek zaten degerlerin yukselmis mi bakalim dicek yine kan tahlili isticek.artik ustasi olduk bu islerin

Üye
Ablamin adetine 7 gun var. Elimizde gebekik testi olmadigindan ovulasyon testi yaptik. Böyle çıktı gebelik olabilir mi
Bunun birçok nedeni olabilir evet ovulasyon testi ile gebelik öğrenen arkadaşlarımız var ama onun yanında geç yumurtluyor yada ikinci yumurtlama olabilir veya kist de çift çizgi çıkmasına neden oluyor deniliyor. Bu yüzden en doğru sonucu kan vererek öğrenebilirsiniz. İnşallah gebelik vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…