Gebeliğe Hazırlık EYLÜLDE HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar beyaz uzayan akıntım başladı sol kasığımda da ağrı var ama sabah ovulasyon çok silikti ne yapmam lazım bilemedim

Merhaba arkadaslar size hikayemi paylasmak istedim. 2007 senesinde universite okurken fark ettim ki adetlerim de sikinti var bir olurum bir olmuyorum. Üniversite hastanesine gittim. Bana kistim olduğu söylendi. Tedavi için dogum kontrol hapları verildi.yaklask 1 yıl kullandım. Psikolojim bozuldu göğüslerim kocaman oldu. Ilac kullanmayi biraktim bazen 2 ayda bazen 4 ayda bir oldum bir duzenim yoktu anlayacağınız. Daha sonra hayatımin dönüm noktasi olan bir karar aldım. Eşimle evlendik. Istanbuldan Ankaraya geldim. Isimi ailemi akrabalarimi arkadaslarimi istanbulda bırakıp Ankaraya geldim. Eşim isi gereği ya yurt dışında ya şehir dışında. Anlayacaginiz Ankarada bir basima kaldım. 2015 te evlendik 1 senedir cocuk istiyoruz baktik olmadi doktora gittim esime ve bana gerekli tahliler yapildi Pco oldugumu öğrendim. Esimde bi sıkıntı cikmadi şükür yaklask 41 - 50 gun arasi adet oluyorum. 56 gun oldu adet olmayalı. Yumurta aki şeklinde akintim var kokulu☹ belimde ağrı göğüste hasasiyet siivilce napmam lazm bilmiyorum en son doktora gittiğimde adet olduktan sonra 21. Gun gel test yapmam lazim dedi daha sonra asilama denildi. Kizlar sizlere sormak istiyorm yumurtalarim gelişmiyo asilama oncesi sizler ne gibi tedavidenediniz hangi ilaclari kullandınız bu arada Ankara etlik zubeyde hanim kadin dogum hastanesinegidiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum. Insallah yavrularimizi kucagimiza aldigimiz gunleridegörürürüz

Kızlar Yardım !!!
Yaklaşık ptesiden beri koku hassasiyetim vardı tavuk balık kokusu gibi kokular aldığımda kusma noktasına geldim. Salı gunu hafif başım döndü ayaktayken yer ayagımın altından gitti gibi oldu. Dünde midem ekşidi hatta ağzımda acı su tadı vardı yemek yiyemedim. Ama adetime daha 8 gun vardı yinede kan testi yaptırdım negatif cıktı :( ama hala koku hassasiyeti artı tiksinme devam ediyor karnım şişiyor içi asit gazlı gibi fokur fokur gibi. Hem çaresiz hem belirsizlik içindeyim vucuduma ne oluyor çözemedim adete halen 7 gun var. Yumurtlama ilişki olalı 1 hafta anca oldu. Beklemekten başka çarem yok ama bi fikri olan varmı merak ettim...

Tiroid kontrolünde beta hcg de bakil bugun sonuc 2 cikti. Adete 13 gun var. Yumurtlama olali 3 gun oldu

Cnm bnim emojimm nerde :KK43:(
Kusura bakma canım atlamışım hemen DüZelttim :) evet sabah yaptım ama negatif canım. Geç olan yumurta vardı ya kanamalar arasında döllenme olduysa diye umut ediyorum yine de. Bakalım inşallah hafta sonu adet olmam da geç döllenme falan hamile kalayım artık yoruldum valla çalışmalardan :)

Back