- 2 Temmuz 2017
- 2.033
- 14.675
- 208
- Konu Sahibi 1melegimolsun
- #2.041
Vuuu süper hayırlı olsun canım sağlıklı kucağına al bebeğini inşallah ne güzel haberler geliyor bugün :)
Allah razi olsun canm darsi basiniza:)❤
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vuuu süper hayırlı olsun canım sağlıklı kucağına al bebeğini inşallah ne güzel haberler geliyor bugün :)
AmiiinnnnnnAllah razi olsun canm darsi basiniza:)❤
Amin canm hayirlsii oslnn :)AmiiinnnnnnBenim bi kanama olayları bitse bende kendimden umutlanıcam ama Yok 1 aydır bitmeyen lekelenme kanama Allah sonumu hayır etsin
![]()
Gözün aydın canım,sağlıkla kucağına aldığında günü de yazarsin inşallah :)Kizlar kan sonucum 410.4 ciktiiii :))))) Darsii tum isteyenlern basina insallahh:))❤❤
Insallah cnm sagoll :) snin su an ki kandegern nedir cnm Bnimki fazla mi cikmiss acabaGözün aydın canım,sağlıkla kucağına aldığında günü de yazarsin inşallah :)
pazartesi 309du şimdi 700-800 civarı olmuştur canım,değerin fazlalığı azlığı değil de artışı onemli. İnşallah sağlıkla alırız kucağımiza :)Insallah cnm sagoll :) snin su an ki kandegern nedir cnm Bnimki fazla mi cikmiss acaba
Amin cnmm:))pazartesi 309du şimdi 700-800 civarı olmuştur canım,değerin fazlalığı azlığı değil de artışı onemli. İnşallah sağlıkla alırız kucağımiza :)
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :)Kizlar kan sonucum 410.4 ciktiiii :))))) Darsii tum isteyenlern basina insallahh:))❤❤
Allah anali babalo buyutsun insallah darisi basimiza☺Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :)
Amin cnm sagolAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :)
Allah razi olsun cnm snde sagol Sira sizdee:)Allah anali babalo buyutsun insallah darisi basimiza☺
InsallahAllah razi olsun cnm snde sagol Sira sizdee:)
Insllh glmez cnm test yaptn mii?:)Kızlar napıyorsunuz? Benim 1 aydır devam eden kahverengi akıntılarım dün öğleden beri kesildi şükür gelmiyor bakalım yarın adet günüm gelecek mi :)
Kusura bakma canım atlamışım hemen DüZelttim :) evet sabah yaptım ama negatif canım. Geç olan yumurta vardı ya kanamalar arasında döllenme olduysa diye umut ediyorum yine de. Bakalım inşallah hafta sonu adet olmam da geç döllenme falan hamile kalayım artık yoruldum valla çalışmalardan :)Cnm bnim emojimm nerde(