Eylül dostluğumuza burada devam (:

oohhh landfloves tatil heyecanında....

kızlar akşam ne var menülerde

oh bee hanzadeden ses çıktı :)

kimse konuşmuyo yoksa

landflovesi aradın mı canım?

benim kocam bu akşam geç gelecek ama konya'ya gittiğimde ben evde yokken yesin diye bi sürü şey yaptım.

becerikli hatun sen ne yapacaksın?

Son düzenleme:

bugün aramadım canım

evde dolmalık biberim var aslında bozulmasın diye yapmam lazım ama annemler de pazar günü köye gidiyo acaba oraya mı gitsem uzun bi süre göremicem sanırım 2 ay filan kalacaklar ilk defa böyle oluyo ben evlendim kardeşim de askerde ya ondan gidelim yazı orada geçirelim dediler annem o kadar dayanabilirse tabi

ben arasam mı acaba yola çıkmışlar mıdır?

git gör annenleri evlendikten sonra insan daha çabuk özlüyo ailesini

Miracle tatlım hayırlı yolculuklar sana ayy ne güzel bi kafa dinleme tatili olcak senin için benm eşimde bayılır öyle yerlere.
dün akşam bezelye pilav yapmıştım buakşam da yeter uğraşmak istemiyorm bende

çok çok teşekkür ederim canım.

kızlar topikimizde konyada yaşayan arkadaşımız yoktu değil mi?

günaydınnn
chitlenbik ve hanzade sizlere özellikle ayrı günaydın şekerler...
Bende kocamı yolcu ettim şimdi bi güzel kahvaltımı yapıcam, sonra duşumu alıp kuaföre gitcem dün akşam saçlarımı boyadım şimdide gidip kestirip fön çektireyim. Öğleden sonra beyimle gezmeye gitcez

Ohhh canım yap valla ne güzel...ne renk yaptırdın saçını ?bende işteyim akşam üzerine kadar burdayım büyük ihtimal. çıkışta da kv ye gitcez.bugünde heyheylerim tepemde regl olucam onun sıkıntısı gelmeye başladı soldan soldan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…