- 21 Kasım 2010
- 2.712
- 1.152
-
- Konu Sahibi landfloves
- #36.741
Ben de cocuk yoktu ama artık inşallah yolda sizler napıyorsunuz
Herkese selam
Yine bir eylül ayındayız ve artık 5 yıllık evli olacağız benimse bu yılki ödülüm karnımdaki minik oğluşum çok şükür hamdolsun rabbime yıllardır beklediğim yavruma kavuşucam Allah'ın izniyle şuan 6 aylığız onun hareketlerini hissetmek mükemmel bir duyguymuş sağlıkla kucağımıza almakta nasip olur inşallah
Lanflowers Can'ım öncelikle başın sağolsun çok büyük bir acı rabbim çocuklarına eşin ve sana sağlık sıhhat versin ikinci bebişin de hayırlı olsun inşallah
lemancim.basin sagolsun kızınla.hayat nasil gidio?
Hello herkesebenim 2. Eleman geliyor
Bu arada benim hamileligimin son aylari zor gecti erken basladi kasilmalarim ve iğne vuruldum 2 hafta hi kalkmadan yattim buna ragmen 1 ay erken dogdu kizim. Kasilmalarla sezeryana girince de kesik yerlerin devami hep yirtilmis cok zor oldu. 2 hafta ayaga kalkamadim cok agrilar yaşadim zor toparlandim. Simdi iyiyim çok şükür hepsi geçti bitti.
Eftalyaa sende mi hamilesin sonradan farkettim mesajlarinin altindaki takvimi. Sana da çok sevindim sağ salim kucagina alirsin inşallah.
Gruba girdim 3 bebek haberi aldim
Kürkcu dükkanimiza daha sık uğrayalım
Merhaba kizlar merhaba topikimiz bu gece uyku tutmadi ve aklima burasi geldi kac saattir okuyorum bilmiyorum bile ama oyle duygulandim ki resmen yillarimiz var burada.benden havadisleri vereyim erdem 46 aylik yanii 4 yasina girmek uzere bu sene krese baslayacak.daha dun asker bekleyip Çeyiz hazirligi yaparken bugun kuzumu okula gönderecek olmanin heyecanini yaşıyorum.rabbim dana nice guzel günlerini gostersin insallah hepimize.cidden su an cok duygusalim agliyorum hayat hepimize guzellikler getirsin insallah sizi seviyorum kizlar
Bu arada benim hamileligimin son aylari zor gecti erken basladi kasilmalarim ve iğne vuruldum 2 hafta hi kalkmadan yattim buna ragmen 1 ay erken dogdu kizim. Kasilmalarla sezeryana girince de kesik yerlerin devami hep yirtilmis cok zor oldu. 2 hafta ayaga kalkamadim cok agrilar yaşadim zor toparlandim. Simdi iyiyim çok şükür hepsi geçti bitti.
Eftalyaa sende mi hamilesin sonradan farkettim mesajlarinin altindaki takvimi. Sana da çok sevindim sağ salim kucagina alirsin inşallah.
Gruba girdim 3 bebek haberi aldim
Kürkcu dükkanimiza daha sık uğrayalım
Canimm basin sagolsun allah mekanini cennet eylesin.bir melek gitti bir melek geliyor.cocugun en buyuk dayanagin oluyor boyle zamanlarda.o senin en buyuk gucun olacak.allah sanada sabir versin cnmEvet hamileyim ama bende annemi kaybettim 31 mayısta.Benden çok istiyordu bu bebeği,anneanne olacağım diye seviniyordu...
Çok zor bir dönem geçiriyorum,sevinç bi yanda,üzüntü bi yanda