Eylül dostluğumuza burada devam (:

karamel rengine boyadım canım. Aynen bende 3-5 güne olurum feci gerginim kendi kendimi kurup sinirleniyorum regl olduktan sonrada off ne deliyim takıldığım şeylere bak diyorum :44:

hayırlı sabahlaarrrr
ilk ben geldim galiba:)

14 temmuzda süper bir tatile çıkıyoruz kızlar, bütün egeyi dolaşıcaz arabayla bir hafta boyunca
güzergah programını hazırlıyorum
önerilerinizi bekliyorum, muhakkak gitmemiz gereken yerler vardır bildiğiniz

bu arada İzmir'in köylerini çok merak ediyoruz kızlar
şöye bol bol köy havası soluyacağımız, köy kahvaltısı yapacağımız bir yer var mı?

Gunaydınlar canlar...
Ahsencım cok sevındım aklımda bı kac yer var kendıme geleyım yazacam emı canım...

Kızlar dua ıstıyorum sızden cok cok bulantım var, yatakte gecırıyorum gunlerımı, mahvoldum bulantıdan dua edın bana nolur

Allahım nolur aydasu benim yaşadıklarımı yaşamasın!!!!

tatlım benim, bulantıların sadece sabah mı oluyor yoksa benim gibi 24 saat mi
şuan en yoğun haftalardasın, 10. haftadan sonra hafifleyecek inş
benimki bile hafifledi düşün yani
lüttfen moralini bozma

aydasu kusuyor musun yoksa kuru bulantın mı var?
hemen doktora görün, ilerlemeden ilaç versin sana
gerekirse serum da al, son günlerde bişey yiyemediysen vücudun güçsüzleşmiştir

Canım malesef 24 saat...
Sabah kalkınca da bulanıyor ama ozellıkle ogleden sonra dayanılmaz hal alıyor, delı gibi lavobaya kosuyorum ama nafıle...
Bı de ben dusuk tehtıdı ıcın progestan dye bı ılac kullanıyorum doktorum dedı zaten var olan bulantını daha da cekılmez hale getırecek dıye. Katlanmak zorundayım ama cıdden cok duygusalım. Sızler gelıyorsunuz aklıma, annem gelıyor, nazlancak kımsem yok burda, bı basımayım, esım cok yoğun calısıyor, 4 gundur her aksam 7 de gıdıyor sabah 9 a kadar calısıyor eve gelıp aksama kadar uyuyor garıbım aksam bı daha ıse gıdıyor. Tum gece yalnızım... Tam da en duygusal oldugum zamanlara denk geldı sezonun acılması.
Dusuk tehtıdınden dolayı da sureklı yatıyorum, anca ıkı lokma pısırebılırsem o zaman kalkıyorum besmele ıle mutfaga gırıp sureklı aparatıf seyler hazırlıyorum yazık adamcagızıma. Ama hersey kokuyo burnuma Bugun tam 6 haftalık olduk, dua edıyorum Rabbım yalnızlıgımdan yuzume gulsun de cok cekmeyım bulantıları dıye...

Kızlar bu arada cumartesı doktora gıttım, bebegımın bırının kalbını duyduk nasıl carpıyor kuzumun kalbı hızlı hızlı 5+5 ken duyuldu doktor bunun gelısımı onden gıdıyor baya dedı. Dıgerının ıse kalp atısı yok, doktorum 2 hafta sonra gel bakalım ama bu devam etmez kendılıgınden sonlanır hayırlısı bakalım dedı. Öyle ıste teyzelerı bızde durumlar bunlar...

Bu arada pıngum sızın tatılınız nasıl gectı?

Hanzade nasılsın canım?

Landfloves ne guzel tatılde sımdı tadını cıkarıyordur...

Mıracle de yayla da oh pufur pufur...

aydasu kusuyor musun yoksa kuru bulantın mı var?
hemen doktora görün, ilerlemeden ilaç versin sana
gerekirse serum da al, son günlerde bişey yiyemediysen vücudun güçsüzleşmiştir

Yok canım kuru bulantı, ıstıfra edemıyorum kucuklugumden berı...
Ama yemek yıyemıyorum, 1-2 kılo verdım
Yıyebıldıgım cubuk kraker ve peynır...
Doktorum ıkı hafta sonraya gel dedı o zamana kadar kendını zorlama bebek beslenır sen suan yıyebıldıgın kadar ye dedı bılmıyrum bakalım. Canım bazen sadece meyve cekıyor bır ıkı ısırık armut erık falan yıyorum sonra o da hazımsızlık yapıyor. Aksam kurufasulye pısırcem sımdıden dusunuyom kara kara

Bu arada ızmır ve cevresıne gıtmeyı dusunuyorsanız Şirince'yı gormeden gelmeyın sakın. Netten bakarsın adı gıbı bı yermıs bana nasıp olmadı ama Selcuk, efes, meryem ana buralarda tam tarıhı yerler canım...

günaydın kızlar aydasucum allah sana ve tüm hamişlerimize kolaylık versin sıcaklarda çok zor işiniz

Aydasu,
ben tam 9 kilo verdim :))))

ama bebeğimin gelişimi gayet yerinde, topu topu 10 gramlık bişeyin besinsiz kalması mümkün değil, onu düşünme sakın tamam mı
ben 4 hafta boyunca peynir ve kraker yedim sadece. Ağzıma gerçekten hiçbişey süremedim, tadına bile bakamadım hiçbişeyin
en sevmediğim yemekler bile aklıma geliyodu, ne kadar salakmışım sağlımda yememişim diyodum

hiç geçmeyecek sndım, ağladım ağladım
ama azaldı bayagı, dün akşam yine çok kötüydüm, afedersin çıkarmaktan başıma ağrılar girdi, sabahtan beri yine bulanıyo

ama öyle 24 saat sürmüyo, merak etme bu süreç sadece 10 haftaya kadar sürüyo
10. haftanın sonlarına doğru bayagı bayagı azalıyo
inş. seninki daha da çabuk azalmaya başlar

neeeeeeee 9 kılo mu kız sen zaten bı lokmacıktın kıyamam ya cıdden cok uzuldum. Insallah artık bu saatten sonra toparlanırsın canım, kıyamam sana ya...

Artık ıyı olmana cok sevındım canım, cıdden yasamadan anlasılmıyo, Allah kımseye vermesın...

günaydın kızlarrr mutlu bir hafta diliyorum...
Aydasu geçmiş olsun canım tez zamanda atlatırsın inşallah.

Günaydınlarr..
Aydasucum senindemi bulantıların başladı yaa kıyamam. İşallah çabucak geçer canım ya dayanılmaz bişeydir eminim benim bazen kokulara karşı midem bulanıyoda geçici olduğu halde mahvoluyorum Allah şifa versin. Bide bu halde çalışsanız ne zor olurdu dimi. Bende dediğim gibi anneme benziycem sürekli kusucam diye çok korkuyodum bide çalışıyorum naparım diyodum ama çok şükür rabbim acıdı halime çalışıyorum öle çok zor olurdu benim için. Bah ahsenimin azalmış bulantıları işallah seninde biran önce azalır zorlama kendini eşler başınn çaresine bakıyo, benimde halsizliğim çok olduğundan pek uğraşamıyorum yemekle eşim sağolsun ne koysam önüne yiyo

Ahsencim 2013 ocak annelerine yazdığını okudum göbeğinde tüylenme varmış. Aynısı bendede var ya. Hemde çok fazla tüylendi göbeğimin ve göğsümün çevresi. ve benim vücut tüylerimde çok hızlı çıkmaya başladı tüylü bişey oldum çıktım Gezi planınızda süper görülecek o kadar güzel yerler varki. aydasunun dediği gibi şirince güzel bi yermiş. Avalık tarafına gelebilrseniz orayı ve cunda adasını gezebilirsiniz.

Günaydın kızlar...Mutlu haftalar..

Sabah kalktığımdan beri denge sorunum var,başım dönüyor..

Sanki öne doğru düşücem..

Bizde cuma akşamı çıktık yola dünakşam geri döndük 2 günlük tatil bile çok iyi geldi bana buralardan biraz uzaklaşmak zihnimi boşaltmak süper oldu. c.tesi denize girdim yüzme bilmiyorum cesaret edemiyorum kardeşimde bilmiyo onunla beraber oyalandık eğlendik deniz çok soğuktu, akşam da dolaşmaya çıktık. Heralde hem soğuktan hem yorulmaktan gece kasıklarım böbreğim ağrıdı. Dün girmedim sahilde oturdum sadece, yola erken çıktık, 2 arabaydk dayımlarda vardı. Dönüşte geze geze geldik.Ayvalığa gitmemiştim ben oraya gittik, arabayla dolaştık içini ama bayıldım çok güzel biyer. Hele tur için bekleyen tekneler çok güzel görünüyodu. şeytan sofrasına çıktık filan. sonra sarımsaklının içinden geçtik bakındık gezdik. gece 10:30 ewdeydik.

Günaydın fıstıklar,

tatilden döndüm :) Süper bir tatil geçirdim. İşler birikmiş.Sizlerin yazılarınızda birikmiş.Fırsat buldukça yazdıklarınızı okuyup, bende katılcak sohbete.

Kendinize iyi bakın.

pingucum kısada olsa tatil çok güzel değilmi, ayvalığı bende çok seviyorum, emekli olunca taş bir evi restore edip orda yaşayasım var

Kv den bugün gelmedi sanırım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…