- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 38
-
- Konu Sahibi landfloves
Hergün ettiğim dua Rabbim çok şükür aratmadan bi evlat verdin gönülden isteyen herkese nasip et kimseyi evlatsız bırakma. İşallah Rabbim en hayırlı zamanda sanada bi evlat versin canım
Hanzadecim yaa bence seninde zamanın geldi gibi geliyo bana sanki hazırsın anne olmaya hee
2 hafta sonra sende artık hareketlerini görüceksin çok zevkli izlemesi..
teyzeleri maşallahlar için çok teşekkür ediyoruz
kızlar dün kontrolümüz vardı ya bebeğimi gördüm. o kadar hareketli ki sürekli elleri kolları oynuyo kuzumun.Çok şüükür herşeyi normal, ense kalınlığı burun kökü filan hepsi normal. o kadar güzelki onu izlemesi ewde böyle bi alet olsada sürekli izlesem dedim güldü bana doktor görüntüleri cd olarak verdi bize hem fotoğrafları hem videoları var. sonra doktorumuz dediki kimseye söylemeyin aramızda kalsın ama %70 erkek gibi görünüyo, tabi daha kesin değil dedi. Ama ben size söylemeden duramam tabi.
Haftaya muaynem var renkliden bakıcak 11+4 olmuş olucaz bakalım görebilicekmiyim hareketleri
Ben erkek ismi olarak ensar ismi hoşuma gidiyor,Kız ismi de eşimle eskiden beri bilmeden aynı ismi düşünüyomuşuzşevval istiyoruz kız için.pelin-selin de çok hoşuma gidiyor ikiz kızım olursa bu ikisi uygun olur
bu arada bizim meleğimiz erkek olursa ismi "bera" olacak inşaAllah. Faziletli, dürüst demek.
Aynı zamanda sahabilerden bera bin malik i çok severim
ama kız olursa henüz karar vermedik
merhaba kızlaaar
yarın yolculuk var konya'ya.
babaannemlerin yanına gidiyorum.hem yeni ev aldılar temizlik ve eşya almak için hemde antalya artık dayanılacak gibi değil acayip sıcak azıcık serinleyip geleyim dedim.
1 hafta yokum.zannedersem internette bulamam yaylaya gideceğim çünkü.
özleyeceğim hepinizi.
iyi bakın hepiniz kendinize hamişler de bebişlere vee kendilerine iyi baksınlar..
iyi yolculuklar canım..
Ev yerleştirirken yorulacaksındır, ama değişiklik iyi gelecektir..
çok teşekkür ederim vaficimm
ev minicik yayla evi zaten annem halam ve ben gidiyoruz yarım güne hallederiz evelallah :)
birazcık hayattan uzaklaşıp kafa dinleyelim istiyoruz üçümüzde
amaaa kocacğımı da unutmadım tabii dolaba yaprak sarması karışık kızartma kuru fasulye-pilav ve fırında tavuk hazırladım koydum :)
hem kafanı dinleyip gelirsin, hemde eşinle birbirinizi özlersiniz
arada böyle küçük özlemler iyi olur
Aynen öyle olacak canım biz 15 ay askerlik sebebiyle ayrı kalmamıza rağmen şimdi bile azıcık ayrı kalmak özlemek çok iyi gelecek sen nasılsın 2 hafta kaldı demi sizin tatile?
evet canım 14 tem. çıkıcaz tatile.. Çok çalıştım yeter artık