Eylül dostluğumuza burada devam (:

Selamlar bayanlarr
herkese hayırlı güzel haftalar olsun inş.
hafta sonu bitti hatta haziran ayı bitti yeni bir aya girdik zaman ne çabuk geçiyooo...
biz de bu hafta sonunu dolu geçirenlerdeniz,cumartesi öğlen 4e kadar çalıştık sonra kvye gittik 8e kadar oturduk meyvemizi alıp evimize geçtik film alıp izledik ama hiç beğenmedik zati yarısında uyuklamşızz çok yorugunuz ya ikimizde tatile ihtiyacımız var aslında..
pazar günü de sabahtan kalkıp pastaneden börek çörek alıp annemlere kahvaltıya gittik balkonda serin serin ailecek kahvaltımızı ettik.iki kardeşim eşim ve ben pişti oynadık dondurmasına ve eşimle ben kazandık sonra dördümüz dışarı çıktık kardeşimin kız arkadaşı da geldi avm dolaştık yemek yedik gittik bi yerde okey oynadık akşam 10a kadar bu kezde biz yenildik onlara tatlı ısmarladık dinlenemedik ama güzel bi gündü
ahsencim ege yi dolaşıcakmışsnız kızlarında dediği gibi şirince çok güzeldir birde köy kahvaltısı falan demişsin ödemişe gitmiştim bozdağa çıkmıştık orasıda güzeldir izmir kıyı şeridi olduğu için deniz kenarı boyunca urla,mordoğan,güzelbahçe,inciraltı hep buralarda balıkçı restorantları köy kahvaltısı yapan yerler çok var..

pingucum kısada olsa tatil çok güzel değilmi, ayvalığı bende çok seviyorum, emekli olunca taş bir evi restore edip orda yaşayasım var

Kv den bugün gelmedi sanırım?

ewet canım ya 2 günde olsa çok iyi geldi. Bizde bayıldık bidahaki sefere orda tatil yapalım diyoruz, hem bize yakın ayvalık 2 saat bile değil. Babamda dalga geçiyo tamam karar verdim yatırımımı burda değerlendiricem diyo
Kayınvalidem gelmedi canım, sanırım gelemiycekler. iyi oldu aslında bugün gelmemeleri çünkü ilk kez gelicekler böyle yorgun ağırlamak istemezdim. Uyku akıyo gözümden çok yorgunum.

Sağolasın canım Allah razı olsun. Sen nasılsın yenı gelen elemanla nasılsınız? İyi anlasıyorsanız gun daha keyıflı gecer dımı

iyiyim canım yeni elemanı ben getirdim çocukluk arkadaşım var çok sevdiğim biri onun eşi iyi biri ama gelen gideni aratır derler ya diğer kız benim için çok farklıydı hala görüşüyorum yeri dolmayacak farkındayım c.tesi işyerine geldi burdaki müdürle konuşmaya kız için atıp tutuyolardı ben de kıza söyledim o da geldi konuştu inkar ediyolarmış bir sürü olaylar işte benim yüzüme gülüp onu atıyodu adam ona da öyle bşy yok keşke sen gelsen bunlar gitse falan demiş şok oldum tekrar gelecek hepsinin hakkından gelicem burdan gitmeden safım bşy duymama falan sanıyolar galiba ama onlar hakkında o kadar şey biliyorum ki hepsini yüzlerine çarpıcam tokat gibi

amiiinn
ya canım 50 kiloydum şuan 41 kiloyum düşün halimi

ewt ya şoka girdim dün farkedince

normalde adam akıllı kılım yoktur, ama şimdi görsen göbek etrafım komple tüylenmiş
doğumdan sonra dökülmeme ihtimali varmış, o durumda iğneli epilasyona giderim mecbur
inş gerek kalmaz

bu arada gezimiz Çanakkale Kaz Dağı'ndan başlayacak, bütün Ege'yi gezicez inş.
Ayvalık'da bir gece geçiricez nasipse
Şirince'yi de not ettim:))

mmm kıyı şeridinde uğrayacak yerler var yani
biz şehir içine dalmayı pek düşünmüyoruz zaten

ahsen 41 kilomu dedin söylemesi ayıp 62 kiloyum Aslında çok iştahsızım hatta eşim doktora şikayetedicekti bişey yemiyo diye ama nasıl aldıysam kilo 2,5 kilo almışım. Doktor normal dedi ama. Akçayda benim iştahım o kadar arttıki kocacımda şaşırdı sevindi güzel yememe. Balıktan tiksiniyodum ama onu bile büyük iştahla yedim olsa daha yicektim işallah sanada oraların havası iyi gelir canım. bizde kaz dağlarına yakındık, mis gibi havası var iştah açar kesin. eminim çok iyi bi şekilde dönüceksin canım. sende benim gibisin. bende gürültü kalabalık yerine sakin bi tatil seviyorum. daha çok gezip daha çok yer görmek en güzeli.

zamanlama kötüymüş, gelmemeleri iyi olmuş o zaman.. Boşuna strese girecektin, istediğin gibi ağırlayamadığın için..

Selam kızlar hayırlı haftalar olsun,ne güzel sohbetler sönmüş tatil gezi
Ocwmays canım ne güzel tatil yapıocaksınız böyle Şirinceyi bende tavsiye ederim küçük bir yer ama adı gibi çok şirin sabunları ve şarapları meşhur gidersen sabunlarından almayı unutma havası çok güzel insanlarıda öyle

Bugün hiç çalışasım yok ama mecburen geldik işte
Ben iyiyim bebişimde iyidir sanırım cumartesiye kadar görmek için beklemedeyiz

dün annemleri gönderdim köye gittiler bakalım ne kadar kalacaklar en az 1 ayları var tek kaldım sayılır dün sıkıntıdan patlayacaktım sabah 8 de gitti eşim işe akşam 11,30 da geldi tv.de de bşy yok hava da sıcak kendime gidecek bi yer bulamadım mayıştım kaldım yatıyorum uyuyamıyorum değişik bir gündü

selam kızlar
herkes çok güzel hafta sonları geçirmiş.
aydasucum çok geçmiş olsun dikkat et biz anlayamıyoruz halinden ama umarım erkenden geçer bulantıların.
pingucum süper bi haftasonu olmuş gerçekten.gezip görülesi yerler bizde baya bi sene önce gitmiştik o taraflara.
ocwmays cım ege sahil kıyılarında tatil gerçekten süper bir fikir, bizdede o plan vardı bu yaz için ama şu aralar eşimin işleri başından aşkın kaldı yani ve bu arada inanamadım inanılmaz kilo vermişsin
buanbuancım tekrardan hoşgeldin umarım tatilin süper geçmiştir.
vaficim başın dönüyormuş galiba yorgun düşmüş olabilirsin.
jelocummm bizde bekliyoruz o zaman heycanla haftasonunu.
hanzadcim sıkma canını dicem ama işyerinde öyle olumsuzluklar olunca insan çalıştığından da keyif almıyor.

bende haftasonunu yoğun geçirenlerdenim cumartesi akşamından misafirim kuzenlerim geldi kaldılar, dünde yalıköy tarafına pikniğe gittik gayet keyifli ve güzel geçti iyi geldi yani.

Bende birazdan annemlere gitcem. Bu gece memlekete gitmek için yola çıkacaklar. Allahtan 15 gün falan kalcaklar yoksa dayanamammmm. Zaten bu hafta sonu bizde gidiyoruz pek bişey anlamıcam yokluklarında

Selam kızlar...

Pingucum sağlıkla gelsin oğluşun fotolara da baktım maşallah

Ahsencimm benim için de gez Kazdağında Ayazmaya git şelaleye, sonra Assos, Ayvalık,... Özledim yaw Assos da çok güzel, Küçükkuyu da, Altınoluk, Edremit öyle gider... Kuzey egeyi uzun tut orası daha sakindir ... Bi fırsat olsa biz de gideydik keşke... Benim eşim de çok sevmiş oraları keşke ona uzun uzun gösterip gezdirebilseydim egeyi... Aşığım aşıkk

Bu arada haftasonu eşimle aradaki buzlar biraz daha eridi... Ama maşallahımız var iki inatçı keçi aramızda buz dağı vardı sanki eriye eriye anca bu kadar Pazar günü denize gittik yüzdük yüzdük... Bazı konularda bana hak verdiğini ve denge kurmaya çalıştığını söyledi ... Bu da bişey uzun bi süreden sonra bunu söylebildi ya şükürler olsunn...

yemeğe çıkmıştım bende, biraz hava aldım..

Şu sıralar hiç çalışasım yok, evlendiğimizden beri ilk defa bu kadar evde oturasım var

aslında herşey erkekte bitiyor, dengede tutmayı bir başarsalar, hiç sorun kalmayacak..

yemeğe çıkmıştım bende, biraz hava aldım..

Şu sıralar hiç çalışasım yok, evlendiğimizden beri ilk defa bu kadar evde oturasım var

tatlım insan bu kafa olarak bünye olarak yoruluyor olur böyle, ne zamandı sizin tatil? tatili düşün belki keyfin yerine gelir.

Yemeğe eve gittim, kocam ewdeydi kahvaltıyı hazırlamış yedim geldim. tam taze fasulye ayıklıyodum akşam için, baktım saat geliyo yarım bıraktım yattım 10 dk

uurbocee sevindim buzların erimesine canım zamanla herşey yoluna girecek eşin aradaki dengeyi kurmayı öğrenecek elbet.

vaficim sen tatil yaklaştığı için böylesin bence sabırsızlanıyosundur artık haklı olarak.bi git gel enerji dolu dönersin.

jelocum benimde canım hiçbişey istemiyo zorluyorum kendimi ama 2 gün boyunca çok yedim eşim çok şaşırdı sevindi

hanzade Allah kavuştursun canımcım. Allah ailemizi başımızdan eksik etmesin. Yatıp tembellik etmişsin işte bütün pazar senin ihtiyacın vardı canım o kadar yoğunluğun içinde iyi olmuştur.

mlsvt kuzenlerin seni ne kadar çok ziyaret ediyo ne güzel.

tatlım insan bu kafa olarak bünye olarak yoruluyor olur böyle, ne zamandı sizin tatil? tatili düşün belki keyfin yerine gelir.

haftaya cuma çıkıcaz canım, ufak tefek problemler var, umarım aksilik olmadan, güzel bir tatil geçiririz..

vallahi bi aşk dolu oldular bize karşı bi anda
benim dayımın kızıyla, eşimin amcasının oğlu şu anda flört aşamasındalar çıkıyorlar yani, bizim evde aşk yuvaları oldu biz bahane yani bu işte.
şaka bi yana, onları gördükçe bizde birlikte birşeyler yaptıkça mutlu oluyoruz. eşimle ikimizinde huyudur ikimizin başbaşa gezmesi güzelde birileride olsun hepbirlikte yapalım mantığı vardır, kayırmaz kimseden birşeyi, o yüzden gelen giden bol oluyor tatlım
buralara gelirseniz sizide beklerim minnakla ayh

eşinde sana ne güzel bakıyor ohh, eşin şimdi nasıl mutludur yiyorsun rahatlıkla, güzelde bir sorunun yok maşallah
ben sana hayranım ama tatlım bazen eşime bile anlatıyorum hem hamişsin, hem çalışan hemde üzerine ne güzel evini çekip çeviriyorsun maşallah subannallah Allahım korusun sizi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…