- 7 Eylül 2011
- 2.116
- 50
-
- Konu Sahibi landfloves
- #1.021
pingucum kısada olsa tatil çok güzel değilmi, ayvalığı bende çok seviyorum, emekli olunca taş bir evi restore edip orda yaşayasım var
Kv den bugün gelmedi sanırım?
Sağolasın canım Allah razı olsun. Sen nasılsın yenı gelen elemanla nasılsınız? İyi anlasıyorsanız gun daha keyıflı gecer dımı
neeeeeeee 9 kılo mukız sen zaten bı lokmacıktın kıyamam ya cıdden cok uzuldum. Insallah artık bu saatten sonra toparlanırsın canım, kıyamam sana ya...
Artık ıyı olmana cok sevındım canım, cıdden yasamadan anlasılmıyo, Allah kımseye vermesın...
Ahsencim 2013 ocak annelerine yazdığını okudum göbeğinde tüylenme varmış. Aynısı bendede var ya. Hemde çok fazla tüylendi göbeğimin ve göğsümün çevresi. ve benim vücut tüylerimde çok hızlı çıkmaya başladı tüylü bişey oldum çıktımGezi planınızda süper görülecek o kadar güzel yerler varki. aydasunun dediği gibi şirince güzel bi yermiş. Avalık tarafına gelebilrseniz orayı ve cunda adasını gezebilirsiniz.
ahsencim ege yi dolaşıcakmışsnız kızlarında dediği gibi şirince çok güzeldir birde köy kahvaltısı falan demişsin ödemişe gitmiştim bozdağa çıkmıştık orasıda güzeldir izmir kıyı şeridi olduğu için deniz kenarı boyunca urla,mordoğan,güzelbahçe,inciraltı hep buralarda balıkçı restorantları köy kahvaltısı yapan yerler çok var..
ewet canım ya 2 günde olsa çok iyi geldi. Bizde bayıldık bidahaki sefere orda tatil yapalım diyoruz, hem bize yakın ayvalık 2 saat bile değil. Babamda dalga geçiyo tamam karar verdim yatırımımı burda değerlendiricem diyo
Kayınvalidem gelmedi canım, sanırım gelemiycekler. iyi oldu aslında bugün gelmemeleri çünkü ilk kez gelicekler böyle yorgun ağırlamak istemezdim. Uyku akıyo gözümden çok yorgunum.
nerelerdesiniz hanımlar?
Ben geldim yemeğe gitmiştim çorba ve salata yedim geldim canım hiçbişey istemiyor
Selam kızlar...
Pingucum sağlıkla gelsin oğluşun fotolara da baktım maşallah
Ahsencimm benim için de gezKazdağında Ayazmaya git şelaleye, sonra Assos, Ayvalık,... Özledim yaw Assos da çok güzel, Küçükkuyu da, Altınoluk, Edremit öyle gider... Kuzey egeyi uzun tut orası daha sakindir ... Bi fırsat olsa biz de gideydik keşke... Benim eşim de çok sevmiş oraları keşke ona uzun uzun gösterip gezdirebilseydim egeyi... Aşığım aşıkk
Bu arada haftasonu eşimle aradaki buzlar biraz daha eridi... Ama maşallahımız var iki inatçı keçi aramızda buz dağı vardı sanki eriye eriye anca bu kadarPazar günü denize gittik yüzdük yüzdük... Bazı konularda bana hak verdiğini ve denge kurmaya çalıştığını söyledi ... Bu da bişey uzun bi süreden sonra bunu söylebildi ya şükürler olsunn...
yemeğe çıkmıştım bende, biraz hava aldım..
Şu sıralar hiç çalışasım yok, evlendiğimizden beri ilk defa bu kadar evde oturasım var
tatlım insan bu kafa olarak bünye olarak yoruluyor olur böyle, ne zamandı sizin tatil? tatili düşün belki keyfin yerine gelir.
Yemeğe eve gittim, kocam ewdeydi kahvaltıyı hazırlamış yedim geldim. tam taze fasulye ayıklıyodum akşam için, baktım saat geliyo yarım bıraktım yattım 10 dk
uurbocee sevindim buzların erimesine canım zamanla herşey yoluna girecek eşin aradaki dengeyi kurmayı öğrenecek elbet.
vaficim sen tatil yaklaştığı için böylesin bence sabırsızlanıyosundur artık haklı olarak.bi git gel enerji dolu dönersin.
jelocum benimde canım hiçbişey istemiyo zorluyorum kendimi ama 2 gün boyunca çok yedim eşim çok şaşırdı sevindi
hanzade Allah kavuştursun canımcım. Allah ailemizi başımızdan eksik etmesin. Yatıp tembellik etmişsin işte bütün pazar senin ihtiyacın vardı canım o kadar yoğunluğun içinde iyi olmuştur.
mlsvt kuzenlerin seni ne kadar çok ziyaret ediyo ne güzel.