Eylül dostluğumuza burada devam (:

Hergün ettiğim dua Rabbim çok şükür aratmadan bi evlat verdin gönülden isteyen herkese nasip et kimseyi evlatsız bırakma. İşallah Rabbim en hayırlı zamanda sanada bi evlat versin canım

Hanzadecim yaa bence seninde zamanın geldi gibi geliyo bana sanki hazırsın anne olmaya hee

canım manevi olarak evet çok güzel anne olabilirim çok iyi çocuk bakarım ama maddi olarak düşününce beklersek daha iyi olur çünkü bi sürede olsa işten ayrılıcam o zaman zorlanırız bi süre daha çalışıp taksitleri azaltmamız lazım

hele siz benim kocamı görseniz çocukları inanılmaz seviyo ve çok iyi bağ kuruyo deli gibi oynuyo onlarla çoktan hazır aslında tatilde rus çocuklarla bile dil bilmediği halde nasıl oynadılar peşini bırakmıyolardı özellikle biri ayrılırken kucağına atladı neredeyse ağlayacak nasıl vedalaşıyo annesi hep fotolarını çekti

hayırlı cumalar
keyifsizim bugün hiçbişey yapasım yok kızlar ya:KK43:

kızlar dün kontrolümüz vardı ya bebeğimi gördüm. o kadar hareketli ki sürekli elleri kolları oynuyo kuzumun.:KK16: Çok şüükür herşeyi normal, ense kalınlığı burun kökü filan hepsi normal. :nazar: o kadar güzelki onu izlemesi ewde böyle bi alet olsada sürekli izlesem dedim güldü bana doktor :KK1: görüntüleri cd olarak verdi bize hem fotoğrafları hem videoları var. sonra doktorumuz dediki kimseye söylemeyin aramızda kalsın ama %70 erkek gibi görünüyo, tabi daha kesin değil dedi. Ama ben size söylemeden duramam tabi.

erkek dediyse yanıma ihtimali pek olmuyor ama belli de olmaz yani:KK70:
hareketlerini izlemek müthiş bişey, ben bak bak doyamamıştım. Ama videosunu nasıl verdi ya ben de isteriiiimm

Haftaya muaynem var renkliden bakıcak 11+4 olmuş olucaz bakalım görebilicekmiyim hareketleri :KK9:

11+4 ken görebilrisin hareketlerini
ben de şimdi gitsem cinsiyet tahmininde bulunurlar heralde. Ama eşim haftasonu ayarla diyor, o da görmek istiyor
bakalım belki yarın gideriz

bu arada bizim meleğimiz erkek olursa ismi "bera" olacak inşaAllah. Faziletli, dürüst demek.
Aynı zamanda sahabilerden bera bin malik i çok severim

ama kız olursa henüz karar vermedik

Ben erkek ismi olarak ensar ismi hoşuma gidiyor,Kız ismi de eşimle eskiden beri bilmeden aynı ismi düşünüyomuşuz :KK1: şevval istiyoruz kız için.pelin-selin de çok hoşuma gidiyor ikiz kızım olursa bu ikisi uygun olur :KK1:

merhaba hanımlar pingu ne güzel cnm cinsiyeti de öğrenmiş sayılırsın artık hepsini okumadım geçmişin ama onu gördüm artık isim düşünürsünüz doğuma kadar:)herkes iyidir umarım şimdi çıkmam lazım sağlıcakla kalın

Ben erkek ismi olarak ensar ismi hoşuma gidiyor,Kız ismi de eşimle eskiden beri bilmeden aynı ismi düşünüyomuşuz :KK1: şevval istiyoruz kız için.pelin-selin de çok hoşuma gidiyor ikiz kızım olursa bu ikisi uygun olur :KK1:

bende ikizim olsa nisa ve nida koymak isterim erkek olarak da yağızı beğeniyorum ama eşim istemio kız olursa o da aybüke istio anlıycağınız biz bu konuda zor anlaşcaz:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

bu arada bizim meleğimiz erkek olursa ismi "bera" olacak inşaAllah. Faziletli, dürüst demek.
Aynı zamanda sahabilerden bera bin malik i çok severim

ama kız olursa henüz karar vermedik

dikkat et tatlım kendine bi geçemedi şu bulantıların:KK14: meraktaydım nerelerdesin diye.
bera ismide ayrıca çok güzelmiş anlamıylada, güzel ve anlamlı

bende '' Liva '' simini beğeniyorum Allah nasip ederse çocuğuma bu ismi vericem, birçok anlamı var vede anlamlı
Anlamı:
-Bayrak.
-Mülki idarede kaza-vilayet arasında bir derece, sancak.
-Tugay.
-Tuğgeneral.
-Livai saadet, Liva-i şerif. Hz. Muhammed (s.a.s)'in bayrağı Livaü'l-Hamd: Muhammed ümmetinin mahşer günü altında toplanacakları bayrak. Makam-ı Ahmedi

en güzel anlamıda sonuncusu bunu öğrenince direk çarpıldım

merhaba kızlaaar

yarın yolculuk var konya'ya.

babaannemlerin yanına gidiyorum.hem yeni ev aldılar temizlik ve eşya almak için hemde antalya artık dayanılacak gibi değil acayip sıcak azıcık serinleyip geleyim dedim.

1 hafta yokum.zannedersem internette bulamam yaylaya gideceğim çünkü.

özleyeceğim hepinizi.

iyi bakın hepiniz kendinize hamişler de bebişlere vee kendilerine iyi baksınlar..

merhaba kızlaaar

yarın yolculuk var konya'ya.

babaannemlerin yanına gidiyorum.hem yeni ev aldılar temizlik ve eşya almak için hemde antalya artık dayanılacak gibi değil acayip sıcak azıcık serinleyip geleyim dedim.

1 hafta yokum.zannedersem internette bulamam yaylaya gideceğim çünkü.

özleyeceğim hepinizi.

iyi bakın hepiniz kendinize hamişler de bebişlere vee kendilerine iyi baksınlar..

iyi yolculuklar canım..

Ev yerleştirirken yorulacaksındır, ama değişiklik iyi gelecektir..

iyi yolculuklar canım..

Ev yerleştirirken yorulacaksındır, ama değişiklik iyi gelecektir..

çok teşekkür ederim vaficimm

ev minicik yayla evi zaten annem halam ve ben gidiyoruz yarım güne hallederiz evelallah :)

birazcık hayattan uzaklaşıp kafa dinleyelim istiyoruz üçümüzde

amaaa kocacğımı da unutmadım tabii dolaba yaprak sarması karışık kızartma kuru fasulye-pilav ve fırında tavuk hazırladım koydum :)

çok teşekkür ederim vaficimm

ev minicik yayla evi zaten annem halam ve ben gidiyoruz yarım güne hallederiz evelallah :)

birazcık hayattan uzaklaşıp kafa dinleyelim istiyoruz üçümüzde

amaaa kocacğımı da unutmadım tabii dolaba yaprak sarması karışık kızartma kuru fasulye-pilav ve fırında tavuk hazırladım koydum :)

hem kafanı dinleyip gelirsin, hemde eşinle birbirinizi özlersiniz :KK9:

arada böyle küçük özlemler iyi olur :KK16:

hem kafanı dinleyip gelirsin, hemde eşinle birbirinizi özlersiniz :KK9:

arada böyle küçük özlemler iyi olur :KK16:

Aynen öyle olacak canım biz 15 ay askerlik sebebiyle ayrı kalmamıza rağmen şimdi bile azıcık ayrı kalmak özlemek çok iyi gelecek sen nasılsın 2 hafta kaldı demi sizin tatile?

Aynen öyle olacak canım biz 15 ay askerlik sebebiyle ayrı kalmamıza rağmen şimdi bile azıcık ayrı kalmak özlemek çok iyi gelecek sen nasılsın 2 hafta kaldı demi sizin tatile?

evet canım 14 tem. çıkıcaz tatile.. Çok çalıştım yeter artık :KK9:

X