- 18 Ağustos 2011
- 3.181
- 303
- Konu Sahibi landfloves
- #1.001
günaydın kızlarrrrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohhh canım yap valla ne güzel...ne renk yaptırdın saçını ?bende işteyim akşam üzerine kadar burdayım büyük ihtimal. çıkışta da kv ye gitcez.bugünde heyheylerim tepemde regl olucam onun sıkıntısı gelmeye başladı soldan soldan
Gunaydınlar canlar...
Ahsencım cok sevındım aklımda bı kac yer var kendıme geleyım yazacam emı canım...
Kızlar dua ıstıyorum sızden cok cok bulantım var, yatakte gecırıyorum gunlerımı, mahvoldum bulantıdan dua edın bana nolur
Allahım nolur aydasu benim yaşadıklarımı yaşamasın!!!!
tatlım benim, bulantıların sadece sabah mı oluyor yoksa benim gibi 24 saat mi
şuan en yoğun haftalardasın, 10. haftadan sonra hafifleyecek inş
benimki bile hafifledi düşün yani
lüttfen moralini bozma
aydasu kusuyor musun yoksa kuru bulantın mı var?
hemen doktora görün, ilerlemeden ilaç versin sana
gerekirse serum da al, son günlerde bişey yiyemediysen vücudun güçsüzleşmiştir
günaydın kızlar aydasucum allah sana ve tüm hamişlerimize kolaylık versin sıcaklarda çok zor işiniz
Aydasu,
ben tam 9 kilo verdim :))))
ama bebeğimin gelişimi gayet yerinde, topu topu 10 gramlık bişeyin besinsiz kalması mümkün değil, onu düşünme sakın tamam mı
ben 4 hafta boyunca peynir ve kraker yedim sadece. Ağzıma gerçekten hiçbişey süremedim, tadına bile bakamadım hiçbişeyin
en sevmediğim yemekler bile aklıma geliyodu, ne kadar salakmışım sağlımda yememişim diyodum
hiç geçmeyecek sndım, ağladım ağladım
ama azaldı bayagı, dün akşam yine çok kötüydüm, afedersin çıkarmaktan başıma ağrılar girdi, sabahtan beri yine bulanıyo
ama öyle 24 saat sürmüyo, merak etme bu süreç sadece 10 haftaya kadar sürüyo
10. haftanın sonlarına doğru bayagı bayagı azalıyo
inş. seninki daha da çabuk azalmaya başlar