- 30 Ağustos 2011
- 1.075
- 571
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay cnm hiç sorma bizimde tuvalet eğitimi bitti iyi şükür. Aman söz dinlemeyen bizde de aynı nasıl olacak bilmiyorum. Maşallah çok dillendi çok soru sormaya başladı basetmeye çalışıyorum iyi olur inşallah. İkinci çocuğa gelince planlanmış değil ama maşallah diyeyim 25 haftalık gebeyim önce çok zoruma gitti kötü oldum ama sonra alistim şimdi iyiki olmuş diyorum bir kızım vardı bir kızım daha olacak 2016 ekim annelerindeyim bu yildaMerhaba kizlar bebisler nasil tuvalet egitimleribi ne yaptiniz yeme icme huyu suyu nasil bebisleriniz biz felaket durumdayiz tuvalet egtnimimiz tamam cok sukur ama yemiyr soz dinlemiyr acaba ben mi col sey bekliyorum 2 yas sendromumuz tavan yapti artik istedgi birseyi bile sirf inat olsun dye ypmiyr bende super dadida gordum kadin kizina sen burayi toplayamazsin dyr ama sakayla oyunlabgulerek bebek kosup toluyr aaa toplayabiliytmus flan dyr bende denedim cok.ise yariyor ama aklimda sorular var byle yaparak bebegime annem bana inanmiyr yapabilecegime inanmiyr gbi hissettrebilir mi bir de bebeklerinz korkuyor mu benm kizim duydugu butun seslerden kormaya basladi surekli korktum dyr annecm bak surdan geldi dyrm balkona cikarip bak bu arabadan gekdi bak su cocuk bagrdi dyrm ama artiksusadm der gbi birsey oldu korktum lafi kisin surejli pencereyi acardi sirf acmasn dye kilit taktim smdi yanimizdayken essin dye cani acyrm korktum dye agliyor koridordan iceri grmiyr gel vak kus varns dyrm gosteryrm braz bakiyr yne kaciyor sizin bebisleriniz nasillar yazilarnizi bekliurm
Allah bagdlasincnm saglikla kucagina alirsin ins bende plansiz bir seklde hamile kaldm kalbi atmadi malesef atsaydi 25 26 haftalik olacakti smdi. Bende arkadas olsun istyrm ama kiskanip kendini uzmesinden korkuyrm onun icin aklim karisikAy cnm hiç sorma bizimde tuvalet eğitimi bitti iyi şükür. Aman söz dinlemeyen bizde de aynı nasıl olacak bilmiyorum. Maşallah çok dillendi çok soru sormaya başladı basetmeye çalışıyorum iyi olur inşallah. İkinci çocuğa gelince planlanmış değil ama maşallah diyeyim 25 haftalık gebeyim önce çok zoruma gitti kötü oldum ama sonra alistim şimdi iyiki olmuş diyorum bir kızım vardı bir kızım daha olacak 2016 ekim annelerindeyim bu yilda
Benim 2. Bebiş geliyor kasım ayında inşallahBirde 2.bebisleri ne zmn dusunuyrsunuz
Maşallah aramızda 1 ay var benimde 2. Kızım kasımda doğacak inşallahAy cnm hiç sorma bizimde tuvalet eğitimi bitti iyi şükür. Aman söz dinlemeyen bizde de aynı nasıl olacak bilmiyorum. Maşallah çok dillendi çok soru sormaya başladı basetmeye çalışıyorum iyi olur inşallah. İkinci çocuğa gelince planlanmış değil ama maşallah diyeyim 25 haftalık gebeyim önce çok zoruma gitti kötü oldum ama sonra alistim şimdi iyiki olmuş diyorum bir kızım vardı bir kızım daha olacak 2016 ekim annelerindeyim bu yilda
Eabbim.bagslasim saglikla kucagina lirsin ins cnm benim.bbegiminde kalbi durdu ekimde dogacakti ama nasip deglmis smdide kardes dusunsemmi dye dusunuyrm :)Benim 2. Bebiş geliyor kasım ayında inşallah
Başın sağolsun cnm Rabbim yaşatmasın bir daha..biraz zor oluyor ama insan bebeklik hallerini de özlüyor yavrusunun Allah gönlüne göre versinEabbim.bagslasim saglikla kucagina lirsin ins cnm benim.bbegiminde kalbi durdu ekimde dogacakti ama nasip deglmis smdide kardes dusunsemmi dye dusunuyrm :)
Ayy doğumuna nekadar az kalmış artık kızımın topiginde dolaniyorum arada buraya girdiğim kadar giremiyorum oraya tabiki ozaman daha az işim vardıcinsiyeti ne bebeğininKızlar nerdesiniz ya yazın burayamerak ediyorum (papatya005 ben)
Korkmasi hakkında tecrübem yok bi pedagoga danisabilirsin sadece bilgi almak için oğlumun da yeme içme konusu yok hicbirssey yemiyor dr her götürdüğümde kontrolde gelişimi güzel zorlama diyor bi sehriye corbasiyla büyüyor oğlumMerhaba kizlar bebisler nasil tuvalet egitimleribi ne yaptiniz yeme icme huyu suyu nasil bebisleriniz biz felaket durumdayiz tuvalet egtnimimiz tamam cok sukur ama yemiyr soz dinlemiyr acaba ben mi col sey bekliyorum 2 yas sendromumuz tavan yapti artik istedgi birseyi bile sirf inat olsun dye ypmiyr bende super dadida gordum kadin kizina sen burayi toplayamazsin dyr ama sakayla oyunlabgulerek bebek kosup toluyr aaa toplayabiliytmus flan dyr bende denedim cok.ise yariyor ama aklimda sorular var byle yaparak bebegime annem bana inanmiyr yapabilecegime inanmiyr gbi hissettrebilir mi bir de bebeklerinz korkuyor mu benm kizim duydugu butun seslerden kormaya basladi surekli korktum dyr annecm bak surdan geldi dyrm balkona cikarip bak bu arabadan gekdi bak su cocuk bagrdi dyrm ama artiksusadm der gbi birsey oldu korktum lafi kisin surejli pencereyi acardi sirf acmasn dye kilit taktim smdi yanimizdayken essin dye cani acyrm korktum dye agliyor koridordan iceri grmiyr gel vak kus varns dyrm gosteryrm braz bakiyr yne kaciyor sizin bebisleriniz nasillar yazilarnizi bekliurm
Evet çok az kaldı kız bebeğim hayırlısıyla doğmalarını nasip etsin Allahım ne güzel kardeş geliyor çocuklaraAyy doğumuna nekadar az kalmış artık kızımın topiginde dolaniyorum arada buraya girdiğim kadar giremiyorum oraya tabiki ozaman daha az işim vardıcinsiyeti ne bebeğinin
Papatya merhaba valla maillerimi kontrol ederken gördüm. normalde pek giremiyorum hatta hiç giremiyorum. çocuklar büyüdü yoğunlaştı sanırım. İkinci doğacak senin maşallah. sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Kızlar nerdesiniz ya yazın burayamerak ediyorum (papatya005 ben)
Sağol canım evet 2. Bebeğim olacak sizi çok merak ediyordum çok sevindim yazdığına ne güzel burda konuşuyorduk artık kimse yokPapatya merhaba valla maillerimi kontrol ederken gördüm. normalde pek giremiyorum hatta hiç giremiyorum. çocuklar büyüdü yoğunlaştı sanırım. İkinci doğacak senin maşallah. sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Papatya merhaba valla maillerimi kontrol ederken gördüm. normalde pek giremiyorum hatta hiç giremiyorum. çocuklar büyüdü yoğunlaştı sanırım. İkinci doğacak senin maşallah. sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Sağol canım evet 2. Bebeğim olacak sizi çok merak ediyordum çok sevindim yazdığına ne güzel burda konuşuyorduk artık kimse yok
Canım çok şükür iyiyim bende özledim sizievet az kaldı kızımı kucağıma almaya sen nasılsın oğluşun nasılKızlar nasılsınız çok özledim sohbetimizi Papatya maşallah doğuma az kalmış sağlıcakla gelsin inşallah
İyi çok şükür, bol bol gevezelik yapıp bizi mest ediyor Geniz eti var ameliyat zamanı geldi dr arıyorum bende :)Canım çok şükür iyiyim bende özledim sizievet az kaldı kızımı kucağıma almaya sen nasılsın oğluşun nasıl
Seys nasılsın canım. burası ne güzeldi değil mi. Bende özlemişim.
Ay kuzum ya maşallah ne güzel konuşsun geçmiş olsun canım inşallah bulursun doktorİyi çok şükür, bol bol gevezelik yapıp bizi mest ediyor Geniz eti var ameliyat zamanı geldi dr arıyorum bende :)
Denizimmm nasılsın Ozan nasıl