- 12 Ağustos 2011
- 4.041
- 0
-
- Konu Sahibi landfloves
Ne tuhaf hamileyim dimi benhiç yok aklımda inanki daha doğrusu acele etmek istemiyorum cinsiyeti belli olduktan sonra düşünüyim diyorum,daha küçüğüz ya biz teyzesii
Kendimi halime gibide hissetmiyorum belki bundan kaynaklı olabilirAma iki ismi olucağı kesin annesi gibi hatta annesinin ikinci ismini ekliyebiliriz düşüncemde buda var
normal şartlarda bu gece yola çıkacaktık tatil için ama bazı sebeplerden dolayı haftaya cumaya kaldı. Gerçi içimde hiç gitme hevesi falan kalmadı ya neyse artıkın.
3 gün önce arkadaşım doğum yaptı, o güne kadar isim bulamadılar son anda nehir ismine karar verdiler. Eğer benim oğlum olursa egemen ismi çok hoşuma gidiyor. Bi de şey var ERAY ismi eşimin isminin ilk 2 harfi ile benim ismimin ilk 2 harfikocamın aklına gelmiş geçen gün telefon açmış gündüz eğer oğlumuz olursa ismi eray olsun diyo
Ne tuhaf hamileyim dimi benhiç yok aklımda inanki daha doğrusu acele etmek istemiyorum cinsiyeti belli olduktan sonra düşünüyim diyorum,daha küçüğüz ya biz teyzesii
Kendimi halime gibide hissetmiyorum belki bundan kaynaklı olabilirAma iki ismi olucağı kesin annesi gibi hatta annesinin ikinci ismini ekliyebiliriz düşüncemde buda var
ayy evet benim kardeşimle aramda 4 yaş var..16-17 yaşlarında dalaşmak için birbirimizi görmemiz yeterdi.. Şimcik ise canciğer kuzu sarmasıyız
boşver tatlım tatil işini takma kafaya geç olsun güç olmasın, belki haftaya daha hayırlı olur daha keyifli geçer tatiliniz.
bize baksana doğurmadan isim bulduğumuza göre doğurduğumuzda elimizde listeye bakarız hımm şudur diye
bende şöyle bir durumda var eşimin adını koyabilirim babadan oğula geçsin istiyor bizimki
o zaman sende kıza senin ismini koyarsın..
yok kendi adımı istemem nabıcam da eşimdeki durum farklı onunda dediği isim ikinci ismi ayrı bir anlamları var onlarda hikayesi o sebepten bende saygı duyuyorum ama eklerim hemen yanına birşey
boşver tatlım tatil işini takma kafaya geç olsun güç olmasın, belki haftaya daha hayırlı olur daha keyifli geçer tatiliniz.
bize baksana doğurmadan isim bulduğumuza göre doğurduğumuzda elimizde listeye bakarız hımm şudur diye
bende şöyle bir durumda var eşimin adını koyabilirim babadan oğula geçsin istiyor bizimki
hımm, sende istiyorsan tamam o zaman
offf doğurdukta isimleri kaldı baksana hamişlerden ses çıkmıyor biz burda isim derdine düştük
yok be kuzum geç olduğu için değil biz giderken peşimize bi sürü kişi takıldı aa sizin araba boş bizde gelelim diye. Eşimin teyzesi onun küçük çocuğu falan, ve çocuk hiperaktif asla yerinde duramayan çokkk yaramaz ve sürekli kusan bi çocukeşim tamam dedi bende bişey diyemedim tabi laf etsem ailemi istemiyomusun moduna girer. ne kadar güzel bi tatil geçircez siz düşünün.
bENDE erkekte yiğit ismini severim ama eşim pek istemedi. Bakalım tekrar konuşuruz. İsim bulmakda zor iş yaa..
Hanzadecim ekliyim biraz sonra bi resim.
Ay kızlar biz daha çoğumuz birbirimizin ismini bilmiyoruz farkındamısınız?? Nicklerimizle olduğumuzdan sürekli, ben çoğunuzun ismini bilmiyorum. facebookta ekli olmadığım çok kişide var hala.
albüme ekledim 3 resim. Aslında videosunu izletmek isterim ama mümkün değil burdan malesef
albüme ekledim 3 resim. Aslında videosunu izletmek isterim ama mümkün değil burdan malesef
Pingu çok güzel görüntüleri tabi hareket ederken gördün birde ay ay yerim ben onuu maşallah