Eylül dostluğumuza burada devam (:

kızlar dün kontrolümüz vardı ya bebeğimi gördüm. o kadar hareketli ki sürekli elleri kolları oynuyo kuzumun. Çok şüükür herşeyi normal, ense kalınlığı burun kökü filan hepsi normal. o kadar güzelki onu izlemesi ewde böyle bi alet olsada sürekli izlesem dedim güldü bana doktor görüntüleri cd olarak verdi bize hem fotoğrafları hem videoları var. sonra doktorumuz dediki kimseye söylemeyin aramızda kalsın ama %70 erkek gibi görünüyo, tabi daha kesin değil dedi. Ama ben size söylemeden duramam tabi.

günaydın güzeller
daphne hayırlısı olsun tatlım inş.herşey umduğunuz gibi gider.
pingu nekadar güzel bi duygudur bu eminim,cinsiyet tahminin gerçek olcak gibi görünüyo ozaman canım oğluşun yolda
dün gece bende bi rüya gördüm oğluşum olmuş benmde,eşimle onu banyo ettiriyoruz sonra ağlıyo karnı acıkmış emziriyorum yanımda da başka bi erkek çock 3 yaşlarında anne ben onu çok seviyorum diyo gülümseyerek bebişi okşuyo uyandım garip hissettim kendimi...

Canım sizin adınıza çok sevindim, hayırlısı olsun.. Sıradaki bebek haberini senden alıcaz o zaman

Bazen rüyalara girermiş ya, yoksa senin 2 oğlun mu olacak

Maşaallah kuzucuğuna canım, Sen şimcik düğün fotolarını bırakır, bebişe bakarsın bol bol

Kv'ye çekersek olur onlarda da 3 oğlan olmuş kız hiç yok

benimde kv 2 oğlu var, onunda tarafındada genellikle hep erkek.. Bende baba tarafında tek kızım.. Ama ben hep küçüklüğümden beri annem gibi olucam derdim, ilkki kız ikincisi erkek diye

Kv'ye çekersek olur onlarda da 3 oğlan olmuş kız hiç yok

benim kayınvalideminde 3 oğlu var. biz 2 kızız. ben senelerdir hep kızım olucak diye düşünürdüm hep sanki kız annesi olucam gibi gelirdi
aama hamileliği öğrendiğimden beri erkek doğuyodu içime biliyosunuz. Bakalım doktorumuz doğrumu tahmin etti belli de olmaz. Sağlıkla gelsin işallah. Dün konuşuyorum bebeğimle nolur yaramaz bi çocuk olma hep söz dinle diye

Maşaallah kuzucuğuna canım, Sen şimcik düğün fotolarını bırakır, bebişe bakarsın bol bol
sabah geldim hemen videosunu izledim zaten hareketleri çok hoşuma gitti

benimde kv 2 oğlu var, onunda tarafındada genellikle hep erkek.. Bende baba tarafında tek kızım.. Ama ben hep küçüklüğümden beri annem gibi olucam derdim, ilkki kız ikincisi erkek diye

Senin erkek olması daha yüksek bi ihtimalmiş ozaman ben de hep ilkinin erkek olcağını düşünüyorum bakalım nasip kısmet.

dimi içinde olduğunu hissettiğin anda bütün düşünceler değişebiliyo

benim eşim küçükken çok yaramazmış, annesini çok ağlatırmış.. Hep dermiş annesi senin oğlunda sana benzesin diye.. Yazık bana

Günaydın kızlar bugün Cuma
Daphne canım çok güzel haberlerle gelmişsin inşallah istediğiniz evi alırsınız sonrada bebek haberiyle mutluluğunuza mutluluk katarsınız
Pingum bebişini görmüşsün ay ay annesi ne güzel hareketlerinide görmüşsünÇok şükür herşeyi iyi çıkmış sağlıklı sıhhatli renklide bakılınca doktor tahmin yürütebiliyormuş hayırlısı olsun erkek gelcek demek Ben kız olsa diyorum eşim erkek diyor ama sanırım erkek olcak bizimde içime doğuyor Hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatli olsunlarda

günaydın kızlar, bugün kendime izin verdim uyudum birazcık

dapnecim hayırlı olsun tayin durumunuz vede tabiki ev almanız umarım bundan sonrası sizin için çok daha güzel olur Allahım yanınızda olur, en önemlisi bebekte gecikmeden gelir.
pingucum bebişin sağlıklıymış çok şükür ohh maşşallah subanallah size, büyük ihtimal dediyse erkektir ama sonradan buralarda okumuştum yanılmalarda oluyormuş ama sonuçta sağlıklı hayırlı evlat olsun

bizde dün akşam kardeşimi bırakmaya gittik annemlere 1 saat oturduk geri döndük evimize kuzenlerimz geldi, 2 de gittiler o yüzden uyudum bugün. hafta sonuda nereye gitceğimize bir türlü karar veremedik şimdide kıyıköy veya yalıköy diyoruz bakalım.

Son düzenleme:
başta kız dedilerse sonra yanılma ihtimali çok oluyo ama erkek denince genelde tutuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…