- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 38
-
- Konu Sahibi landfloves
ben isim buldum da, bebek yok
erkekte favori isimlerim ARAS DORUK BARIŞ ama BARIŞ görümcemin oğlunun adı o yüzden eledim...
aynı bende tatlım öyleyim eşim dalga geçiyor o yüzden
senin bulduğun isim neymiş bakalım
hamişler aklınızda kız olsun erkek olsun isimler var mı
erkek olursa yiğit, kız olursa ışık yada eylül olsun istiyorum.. eşimde 2. isimleri deniz olsun istiyor..
Henüz isim düşünmedik daha yolun başındayızilerleyen zamanda araştırma yaparız
erkekte favori isimlerim ARAS DORUK BARIŞ ama BARIŞ görümcemin oğlunun adı o yüzden eledim...
aynı bende tatlım öyleyim eşim dalga geçiyor o yüzden
senin bulduğun isim neymiş bakalım
doruk ve aras gerçekten güzel isim canım benimde favorilerimdendi
ama ben artık ''Liva'' ismine takmış durumdayım, anlamı çok güzel
erkek olursa yiğit, kız olursa ışık yada eylül olsun istiyorum.. eşimde 2. isimleri deniz olsun istiyor..
bende deniz takıklığım vardıda eşim istemiyor
eylül ismi çok tatlı gelir hep bana böyle çıtıpıtı tatlı kızlar canlanır gözümn önnde
yiğitlerdede böyle hep hiperaktif
bizde daha bebiş yok isim buluyoruz, biz ne yapalım
aboo yaramaz bi oğlum olacak desene, kızım büyük olsun bari, yoksa yaramaz hiperaktif abiyle başa çıkamaz
Olsun isim bulun siz bizde not edelim kenara lazım olucakbebişte gelicek canım benim,
böyle tatlı çıtkırıldım olur abisini peşinden dolandırır, abicim abicim diye şirinlikler dize getirir onu merak etme
ne biliyim hiç mi aklında yok şu hoşuma gider diye, biz ilkini doğurduk koyduk isimleri ikincilere geçicez yakında
normal şartlarda bu gece yola çıkacaktık tatil için ama bazı sebeplerden dolayı haftaya cumaya kaldı. Gerçi içimde hiç gitme hevesi falan kalmadı ya neyse artıkın.
3 gün önce arkadaşım doğum yaptı, o güne kadar isim bulamadılar son anda nehir ismine karar verdiler. Eğer benim oğlum olursa egemen ismi çok hoşuma gidiyor. Bi de şey var ERAY ismi eşimin isminin ilk 2 harfi ile benim ismimin ilk 2 harfikocamın aklına gelmiş geçen gün telefon açmış gündüz eğer oğlumuz olursa ismi eray olsun diyo
eşim erkek kardeşine karışıyor, kv diyorki babasına benzerse kıza çok karışır, kız büyük olsun.. Yok valla ben varken hiç karışamaz diyorum
böyle tatlı çıtkırıldım olur abisini peşinden dolandırır, abicim abicim diye şirinlikler dize getirir onu merak etme
ne biliyim hiç mi aklında yok şu hoşuma gider diye, biz ilkini doğurduk koyduk isimleri ikincilere geçicez yakında
bizdede durum öyle benim eşim ablasına bile neler yapıyormuştu, bende kardeşime çok karışırım yüz göz olamaz benle, bizimkiler hertürlü kedi köpek gibi olurlar yani