Eylül dostluğumuza burada devam (:

erkekte favori isimlerim ARAS DORUK BARIŞ ama BARIŞ görümcemin oğlunun adı o yüzden eledim...

ben isim buldum da, bebek yok :KK37:

aynı bende tatlım öyleyim eşim dalga geçiyor o yüzden:KK1:
senin bulduğun isim neymiş bakalım

erkekte favori isimlerim ARAS DORUK BARIŞ ama BARIŞ görümcemin oğlunun adı o yüzden eledim...

doruk ve aras gerçekten güzel isim canım benimde favorilerimdendi

ama ben artık ''Liva'' ismine takmış durumdayım, anlamı çok güzel:KK16:

Son düzenleme:
erkek olursa yiğit, kız olursa ışık yada eylül olsun istiyorum.. eşimde 2. isimleri deniz olsun istiyor..

bende deniz takıklığım vardıda eşim istemiyor
eylül ismi çok tatlı gelir hep bana böyle çıtıpıtı tatlı kızlar canlanır gözümn önnde
yiğitlerdede böyle hep hiperaktif:KK9:

aynı bende tatlım öyleyim eşim dalga geçiyor o yüzden:KK1:
senin bulduğun isim neymiş bakalım

doruk ve aras gerçekten güzel isim canım benimde favorilerimdendi

ama ben artık ''Liva'' ismine takmış durumdayım, anlamı çok güzel:KK16:

erkek olursa yiğit, kız olursa ışık yada eylül olsun istiyorum.. eşimde 2. isimleri deniz olsun istiyor..

Çok güzel isimler bulmuşsunuz çok doğal durular :KK16: isim arayışına başlarsak sizlere sormak lazım güzel isimler söylüyorsunuz,
Ben kendi adıma daha isim falan geçmiyor içimden nedense cinsiyetini öğrenince sanırım isim arayışına girerim :KK16:

bende deniz takıklığım vardıda eşim istemiyor
eylül ismi çok tatlı gelir hep bana böyle çıtıpıtı tatlı kızlar canlanır gözümn önnde
yiğitlerdede böyle hep hiperaktif:KK9:

aboo yaramaz bi oğlum olacak desene, kızım büyük olsun bari, yoksa yaramaz hiperaktif abiyle başa çıkamaz:KK9:

normal şartlarda bu gece yola çıkacaktık tatil için ama bazı sebeplerden dolayı haftaya cumaya kaldı. Gerçi içimde hiç gitme hevesi falan kalmadı ya neyse artıkın.
3 gün önce arkadaşım doğum yaptı, o güne kadar isim bulamadılar son anda nehir ismine karar verdiler. Eğer benim oğlum olursa egemen ismi çok hoşuma gidiyor. Bi de şey var ERAY ismi eşimin isminin ilk 2 harfi ile benim ismimin ilk 2 harfi :KK1: kocamın aklına gelmiş geçen gün telefon açmış gündüz eğer oğlumuz olursa ismi eray olsun diyo :KK53:

Son düzenleme:
aboo yaramaz bi oğlum olacak desene, kızım büyük olsun bari, yoksa yaramaz hiperaktif abiyle başa çıkamaz:KK9:

böyle tatlı çıtkırıldım olur abisini peşinden dolandırır, abicim abicim diye şirinlikler dize getirir onu merak etme:KK1:

Olsun isim bulun siz bizde not edelim kenara lazım olucak:KK1: bebişte gelicek canım benim, :KK16:

ne biliyim hiç mi aklında yok şu hoşuma gider diye, biz ilkini doğurduk koyduk isimleri ikincilere geçicez yakında:KK1:

böyle tatlı çıtkırıldım olur abisini peşinden dolandırır, abicim abicim diye şirinlikler dize getirir onu merak etme:KK1:

eşim erkek kardeşine karışıyor, kv diyorki babasına benzerse kıza çok karışır, kız büyük olsun.. Yok valla ben varken hiç karışamaz diyorum :KK37:

normal şartlarda bu gece yola çıkacaktık tatil için ama bazı sebeplerden dolayı haftaya cumaya kaldı. Gerçi içimde hiç gitme hevesi falan kalmadı ya neyse artıkın.
3 gün önce arkadaşım doğum yaptı, o güne kadar isim bulamadılar son anda nehir ismine karar verdiler. Eğer benim oğlum olursa egemen ismi çok hoşuma gidiyor. Bi de şey var ERAY ismi eşimin isminin ilk 2 harfi ile benim ismimin ilk 2 harfi :KK1: kocamın aklına gelmiş geçen gün telefon açmış gündüz eğer oğlumuz olursa ismi eray olsun diyo :KK53:

tatil moduna girince keyfin yerine gelir canım.. Bence sebepler neyse at kafandan, çıkar tatilinin tadını :21:

eşim erkek kardeşine karışıyor, kv diyorki babasına benzerse kıza çok karışır, kız büyük olsun.. Yok valla ben varken hiç karışamaz diyorum :KK37:

bizdede durum öyle benim eşim ablasına bile neler yapıyormuştu, bende kardeşime çok karışırım yüz göz olamaz benle, bizimkiler hertürlü kedi köpek gibi olurlar yani:KK37:

ne biliyim hiç mi aklında yok şu hoşuma gider diye, biz ilkini doğurduk koyduk isimleri ikincilere geçicez yakında:KK1:

Ne tuhaf hamileyim dimi ben :KK53: hiç yok aklımda inanki daha doğrusu acele etmek istemiyorum cinsiyeti belli olduktan sonra düşünüyim diyorum,daha küçüğüz ya biz teyzesii:KK1:
Kendimi halime gibide hissetmiyorum belki bundan kaynaklı olabilir:KK1:Ama iki ismi olucağı kesin annesi gibi hatta annesinin ikinci ismini ekliyebiliriz düşüncemde buda var:KK1:

bizdede durum öyle benim eşim ablasına bile neler yapıyormuştu, bende kardeşime çok karışırım yüz göz olamaz benle, bizimkiler hertürlü kedi köpek gibi olurlar yani:KK37:

ayy evet benim kardeşimle aramda 4 yaş var..16-17 yaşlarında dalaşmak için birbirimizi görmemiz yeterdi.. Şimcik ise canciğer kuzu sarmasıyız :KK16:

X