- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 38
-
- Konu Sahibi landfloves
iyiyim canım sen nasılsın maşallah çalışmıyosun ama erkencisin kuzum...
sanırım grip oluyorum boğazım ağrımaya başladı halsizlik var yorgunluktan mı acaba inş.öyledir hasta olmak istemiyorum yaz günü
günaydın tatlılar...
Yarın bizim buraya ISO cular gelicekmiş denetime. ISO ya göre girişlerde beyaz gömlek, siyah pantolon, fularlı kızların beklemesi gerekiyomuş hastaları karşılamak için sanırım. 3 kız seçtiler 2 günlüğüne benide seçtiler. giyindim bugün birazdan aşağı inebilirim. yarın tam gün aşağılardayım yani.
Tüm gün ayakta olmak senin için yorucu olmayacak mı canım, hamiş olduğunu söyleseydin..
bence de pingucum yorulursun bütün gün ayakta
iyiyim canım sen nasılsın maşallah çalışmıyosun ama erkencisin kuzum...
sanırım grip oluyorum boğazım ağrımaya başladı halsizlik var yorgunluktan mı acaba inş.öyledir hasta olmak istemiyorum yaz günü
landfloves canım bilgim yok ama netten telini bulup ara istersen aile hekiminin teli yok mu sende
ayda 2 kere derken 2 haftada falan mı oluyosun benim 25-26 günde bir oluyo
merhabalar kızlar, ya hani sağlık ocaklarında hormon testi yapılıyormuş ya gitmek istiyorum,ayda 2 kez regl olmaya devam ediyorum, geçen ay miracle ile gittiğimiz doktor bi sorun yok olabilir demişti, ama bence normal bişey değil bu o doktor bilgisiz gibi geliyor bana. sizce sağlık ocakları kaça kadar muayene eder? veya test yapılacaksa öğleden önce mi gitmek gerekirdi? bu sıcakta boşuna yürümek istemiyorum
merhabalar kızlar, ya hani sağlık ocaklarında hormon testi yapılıyormuş ya gitmek istiyorum,ayda 2 kez regl olmaya devam ediyorum, geçen ay miracle ile gittiğimiz doktor bi sorun yok olabilir demişti, ama bence normal bişey değil bu o doktor bilgisiz gibi geliyor bana. sizce sağlık ocakları kaça kadar muayene eder? veya test yapılacaksa öğleden önce mi gitmek gerekirdi? bu sıcakta boşuna yürümek istemiyorum