- 12 Ağustos 2011
- 4.041
- 0
-
- Konu Sahibi landfloves
merhabalar kızlar, ya hani sağlık ocaklarında hormon testi yapılıyormuş ya gitmek istiyorum,ayda 2 kez regl olmaya devam ediyorum, geçen ay miracle ile gittiğimiz doktor bi sorun yok olabilir demişti, ama bence normal bişey değil bu o doktor bilgisiz gibi geliyor bana. sizce sağlık ocakları kaça kadar muayene eder? veya test yapılacaksa öğleden önce mi gitmek gerekirdi? bu sıcakta boşuna yürümek istemiyorum
telini buldum aradım ama öğle tatili girdi heralde açan yok. bekleyeyimde 1 saat sonra falan arayayım bari.
evet canım yaa maalesef 1 hafta normal 1 hafta regl'm. 2 haftada bir oluyorum. 2 aydır böyle olmaya başladı
daha ilk olduğumda eşimde doktora gitmemi söylemişti, hemen gittim zaten, doktor arada sırada olablir bir nedeni yok demişti ama ikinci ara regl'de geçen günlerde oldum, eşim bişey demiyor ama şaşkınız yani. tekrar doktora gidecem işte,inşaallah düzelir.
farklı doktorlardan fikir almanı tavsiye almanı öneririm tatlım, bende düzensizlikle ilgili problem yaşadım, birine güvenseydim farklı tedavi olucaktım şu anda ilaç bile kullanmıyorum
Senin gecikme düzeldimi canım?
son 2 aydır birkaç gün farklada olsa düzene girdi gibi canım, bakalım bu ay nasıl olucak hep 2 ayı bulur veya geçerdi düzenim.hormon sonuçlarıma çok kafa yormuştum araştırmıştım çünkü her kafadan bir ses çıkıyordu forumdaki doktordanda bilgi aldım ve aslında bir sorun olmadığını öğrendim, şu andada kafaya takmıyorum bakalım iyi şimdilik.
sorduğun içinde teşekkürler canım
rica ederim tatlım nedemek.ot falan filan yiyip içiyodun sanırım sen neydi onlar?bende geçen ay soğan suyu içtim o ay gelen regl tam zamanında geldi bakalım bende buayı bekliyorum nasıl gelicek diye.ben malesefki doğum kontrol hapı içtim bırktıktan sonra kilo almaya başladım
ahsencim 12. haftadaki doktor kontrolünde doktor tahmini cinsiyet söylüyomuş galiba, kesin söylemiyomuş ama. seninki bişey dedimi ?
ahsencim 12. haftadaki doktor kontrolünde doktor tahmini cinsiyet söylüyomuş galiba, kesin söylemiyomuş ama. seninki bişey dedimi ?
akşama kayınvalidemlerin yakın arkadaşlarının çocuğunun sünnet kınası varmış, bizimde gitmemiz lazımmış. bu kadar saçma şey duymadım sünnet için zaten bir tören yapılyor kına yapılmasının mantığı nedir yaa, düğün mü bu? gerçi sünnetide başka şehirde yapacaklarmış burdakilerden para toplamak için yapılıyormuş galiba
benim oğlum olursa hayatta sünnet töreni yaptırmam, hastanede kestirir getiririm, olması gerekn birşey zaten bunu düğünle dernekle kutlamanın erkekleri daha küçükken tepemize çıkarmanın mantığı ne? eşimede söyledim eğer oğluma sünnet yapacam diye tutturursan yemin ederim bende kızımın ilk regli için kutlama parti yaparım dedim. o erkekliğe ilk adım atıyorsa kızlarda genç kızlığa ilk adım atıyor sonuçta, biri gizli saklı biri bangır bangır
tabi inşallah bir oğlumuz bir kızımız olursa