Eylül dostluğumuza burada devam (:

bence o törenler tamamen gösteriş ve para toplama amacı için yapılıyor
aynı düğün merasimi gibi, davetiyeler, arabalar, salon tutmalar, kına yakmalar, düğün dernek ohoooo

ben de çok kızıyorum ve çok saçma geliyor. Ama büyük konuşamam, benim eşim de çocugumuz mahrum kalmasın diye yapabilir yani
kendisi herşeyden mahrum bir çocukluk geçirmiş, çocuklarımın herşeyi olcak diyo:))

bu arada benim bebeğim erkek olursa ben doğar doğmaz hastahanede sünnet ettiricem inş
hem henüz bebişin o sırada sinir uçları oluşmamış oldugundan hiçbir ağrı sızı duymuyor hem de öyle yara bere derdi olmuyor bir kez çiş yaptı mı geçiyor:))))
hem rasulullah da ilk doğdugunda yapmış torunlarının sünnetini,
ee şimdi doktorların tavsiyesi de aynı doğrultuda zaten
bence çocuk için en doğrusu ve en güzeli

Kızlar bende size katılıyorum. Doğar doğmaz bende hastanede sünnet ettireceğim eğer oğlum olursa. Hiç hoşlanmıyorum şatavatlı sünnet törenlerinden.

Evet bunu bende duydum 3 günlükken yapılıyormuş, acı hissetmiyormuş bebek..

Ben de pek katılamıyorum bugün

sünnet bahane eğlence şahane millet kurtlarını dökmek için yapıyo sünnet biz kardeşimin sünnetini evde yapmıştık yakın akrabalar falan geldi dayı amca falan filan yemek yendi öyle işte erkek olursa çocuğuma düğün yapmam heralde büyük konuşmamak gerekir ama tabii

miracle nasılsın canım? Hiç katılmıyorsun bize:26:

öncelikle yeni topikimiz hayırlı olsuuunnn...

şükür canım artık iyiyim 2 hafta önce 2 günlük sideye tatile gitmiştik 2 bacağımı da zehirli bir böcek ısırdı ve enfeksiyon kaptı Allahtan kanıma karışmadan tedaviye başladık.doktorlar falan baya korktu ayaklarım acayip şişti üzerine bile basamadım 2 gün ama şükür yeni yeni iyileşti ama bende sıcaklardan sebeb değişik bi bunalım durumu var.kimseyle konuşasım bi yere gidesim gelmiyo.sadece okuyorum burayı da

sabahtan öğleye kadar 50 kadar küçük çocuğa kuran-ı kerim,dualar,sureler öğretiyorum.onlara yoğunlaştım bu ara.başka da bi değişiklik yok.

gördüğüm kadarı ile herkes iyi.

siyahdeniz yeni arabanız hayırlı olsun

ocwmays arkadaşına rabbim sabırlar versin.sende inş en kısa zamanda rahat bi hamilelik geçirirsin.

aydasummmm canımmm gözünüz aydın rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin bebişini.

penguenim rabbim eşine hayırlı bereketli rızık kapıları açsın inş.

vaficim sizin tatile de az kaldı güzel bi tatil geçirirsiniz inş.

şimdilik aklıma gelenler bunlaaarr

canım benim çok geçmiş olsun, çok büyük olay atlatmışsın.. Tatilinde zehir olmuş, Allah sağlık versin..

Beni de 3sene önce bişey ısırmıştı ama senin gibi yoğun değildi, bileklerim şişten görülmüyordu ama ben yürüyordum, sadece gerginlik veriyordu, o bile sıkıntılıydı ki, senin durumun daha kötüymüş.. Şimdi iyisin dimi, şişlerin indi?

aynen öyle canım tatilden hiç bişey anlayamadık çok teşekkür ederim cnm.şimdi iyiyim şişliklikler indi çok şükür...

Kızlar ne yapacaksınız akşama..

dünden landfloves kopya çektim k.fasulye, pilav ve cacık yapıcam ben. Ama hiç yemek yapasım yok..

dünden landfloves kopya çektim k.fasulye, pilav ve cacık yapıcam ben. Ama hiç yemek yapasım yok..

ben bugün ilk kez mutfaga girdim uzun süre sonra
hem de et kavurdum
ama sonra annem geldi, "miden tam düzelmşken yine bozma, iyice düzelene kadar girme yemek işine" dedi
ben de çıktım öyle

hee bi de bebe bisküvisiyle süt yaptım yiyom şimdi

ben bugün balık yapıcam az sonra kocacım gelince pazardan balık alacağız balkonda küçük tüpte tavada kızartacağız yanına da bol salata ve yeşillik var canım.

miracle geçmiş olsun hayatım, seni mi bulmuş hain böcek

valla ahsenim geldi beni buldu hain böcek çok teşekkür ederim canım.öyle kötü günler geçirdik ki kana karışsaydı ölümcül olabilen bir zehirmiş.daha vade gelmemiş demekki rabbim hepimizi ve sevdiklerimizi korusun.

Afiyet olsun canım, sen bebeğinin mamasından da yersin

ben bugün balık yapıcam az sonra kocacım gelince pazardan balık alacağız balkonda küçük tüpte tavada kızartacağız yanına da bol salata ve yeşillik var canım.

Balkon keyfi yapacaksınız ne güzel, sizin oraların balkonları küçük bir oda gibi büyük, yazın çok keyifli olur

Balkon keyfi yapacaksınız ne güzel, sizin oraların balkonları küçük bir oda gibi büyük, yazın çok keyifli olur

evet canım bugün ki plan böyle oldu.evet balkonumuz çok rahat önümüzde açık ama sıcaktan pek keyif yapılmıyo artık hemen klimalı odaya kaçıyoruz

Allah korusun canım, aman dikkat etmek gerekiyor
ben de keneden çok tırsarım, pikniği d eçok sveerim ama sırf bu yüzden soğudum

Afiyet olsun canım, sen bebeğinin mamasından da yersin

hazır mamaları yemem de yedirmem de inş. ama kendi yaptıklarımı yerm heralde
hani muhallebiye benzeyen bir bebiş maması var ya, sütle un karıştırılıyo falan
onu annem yapar bize canımız çekince
abimle yeriz
benim yemek anlayışım biraz gariptir anacım

o mide bulantısından yerlerde kıvrandığım günlerde bile peşpeşe üç tabak işkembe çorbası içmiş bir insanım

valla artık pikniğe bile zor giderim heralde çok acı çektim çünkü

Miracle canım çok çok geçmiş olsun allha korumuşş senii bidaha yaşatmazsın rabbimm.

çok teşekkür ederim cnm.aminn hepimizi korusun rabbim

tatil planlarınıs ne alemde? geçmişi okuyamadım belki bahseden olmuştur
biz kuzenler ve eşimle bolu abant yedigöller tarafına doğa gezmesi yapmayı düşünüyoruz bilen gören tavsiye eden var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…