- 10 Nisan 2008
- 511
- 0
-
- Konu Sahibi landfloves
Ben bugün bikini aldım kızlar... Benim bikini straplezdi güneşlenirken güzeldi de yüzerken hiç iyi olmuyoduben de gittim yeni aldım...
hamiş bacılar, aslında hamileliğiniz kötü zamana denk geldi, tam bulantılarınızın başlayacağı en hassas olduğunuz aylar yazın en sıcak zamanlarına denk geldi ondandır. inanın ben bile siz gibiyim, canım bişey yapmak istemiyor, bişey yemek istemiyor, hasta desen değilim, e bide çalışmıyorum edeyim yan gelip yatıyorum ama bi tuhafım. bide çalışıyor olsam ölmüştüm heralde. sabredin geçecek inşallah. pingum sende yorma kendini, evde temizlik falan yapma bırak pok götürsün birazda bişey olmaz. bir ay bari sabret canım yaaa
Ben bugün bikini aldım kızlar... Benim bikini straplezdi güneşlenirken güzeldi de yüzerken hiç iyi olmuyoduben de gittim yeni aldım...
hayırlı olsuuun, güle güle yüz, güneşlenstraplezlerin sadece ortasından askısı varsa kötü oluyor, ama iki kenarında askısı varsa yüzerken rahat oluyor.
sağolun kızlar, arkadaşım Ordu'ya gitmiş zaten babasını oraya gömeceklermiş
ben de serumu yedim, sanki biraz düzeldim gibi
ama çok halsizim ya ben çok çok çok halsizim
baş dönmem geçtiğinde bile ayaga kalkmakta zorlanıyorum
tahlil yapıldı, tiroid, şeker, vtamin hepsi normal çıktı
vücudum yoruldu sanırım iyice
bebeği de gördük, yine iki seksen uzanmış keyif yapıyodu:)
sağolun kızlar, arkadaşım Ordu'ya gitmiş zaten babasını oraya gömeceklermiş
ben de serumu yedim, sanki biraz düzeldim gibi
ama çok halsizim ya ben çok çok çok halsizim
baş dönmem geçtiğinde bile ayaga kalkmakta zorlanıyorum
tahlil yapıldı, tiroid, şeker, vtamin hepsi normal çıktı
vücudum yoruldu sanırım iyice
bebeği de gördük, yine iki seksen uzanmış keyif yapıyodu:)
geçen pazar eşimle dışarı çıktık ben kafamı sola bi çevirdim sonerrrr:) eşime diyorum aaa bak soner. Oda kafayı yiyo o kim ya diye diyorum soner işteee varya haniiii
Öyle bir geçer zamankideki sonerrtv de ne kadar babayiğit çıkıyor adam cılızzz sönükk bişey o kadar zayıfki. Bir sürü ekipman falan yeni bölümleri çekiyorlardı sanırım. Dedim noooolur gidip soralım aylin öldümü diye sonra bi sürü kızdı gıcık şey hıhh
ben o diziyi Alinin bağırmalarından sevmiyorum, geçen seneden beri seyretmiyorum..Eşim hastası, arada o seyrederken görüyordum.. akşam sezon finali diye baktım, Ali bayağı bi ağlattı beni
buancım bugün akşam izne çıkıyorsun dimi?
sorma yaw bende bişey yoktu eşime bi baktım gözleri dolmuş, onu görünce duygusala bağladım bi iki damla yaş aktı. Güzeldi sezon finali...
ya ben dün kaynanama gittim.izleyemedim.Milliyette sadece alinin gitme sahnesi vardı.Onu izledim
Umarım haftaya tekrarı verirler ya
evet canım,bugün resmen cuma günü gibi geliyor, dakikaları sayıp duruyorum
Patronlarda zırt pırt benim yanıma geliyolar muhabbette edemiyorum.