Eylül dostluğumuza burada devam (:

Ben bugün bikini aldım kızlar... Benim bikini straplezdi güneşlenirken güzeldi de yüzerken hiç iyi olmuyodu ben de gittim yeni aldım...

Ben bugün bikini aldım kızlar... Benim bikini straplezdi güneşlenirken güzeldi de yüzerken hiç iyi olmuyodu ben de gittim yeni aldım...

hayırlı olsuuun, güle güle yüz, güneşlen straplezlerin sadece ortasından askısı varsa kötü oluyor, ama iki kenarında askısı varsa yüzerken rahat oluyor.

Benimde hem bedenen hem ruhen tembellik edesim var.. alıcam kumandayı geçecem tv karşına çekirdek çıtlayıp durucam

hayırlı olsuuun, güle güle yüz, güneşlen straplezlerin sadece ortasından askısı varsa kötü oluyor, ama iki kenarında askısı varsa yüzerken rahat oluyor.

Teşekkür ederim canım bol bol yüzücem... Benimkinin iki yanındandı askıları ama ben biraz çıpırdatmayı çok sevdiğim için daha usturuplu bişey aldım bu sefer ...

Allah sabrını versin canım,
Serumla besleniyorsun zaten ay bir düzelsen ne güzel olucak zor geçiriyorsun diye üzülüyorum,
Dinleniceksin bol bol canım,ne güzel tahlillerinde normal çıkmış bişeycik çıkmamış bebişinide görmüşsün annesii
Bende dün yaptırdım tahlilleri yarın annem gidip alıcak malum izin alamam,doktorum aile hekimine git hem kayıt yaptır hemde bu testleri orda yaptır dediği için gittim bakalım ne çıkıcak 3 hafta sonrada ikili testi yapıcak doktor bakalım hakkımızda hayırlısı

Allah sabrını versin canım,
Serumla besleniyorsun zaten ay bir düzelsen ne güzel olucak zor geçiriyorsun diye üzülüyorum,
Dinleniceksin bol bol canım,ne güzel tahlillerinde normal çıkmış bişeycik çıkmamış bebişinide görmüşsün annesii
Bende dün yaptırdım tahlilleri yarın annem gidip alıcak malum izin alamam,doktorum aile hekimine git hem kayıt yaptır hemde bu testleri orda yaptır dediği için gittim bakalım ne çıkıcak 3 hafta sonrada ikili testi yapıcak doktor bakalım hakkımızda hayırlısı

Sezonu açtın yanii hayırlı olsun bikinin en kısa zamanda denemek lazım straplez güneşlenirken iyide yüzerken aynen sorun normal üstler daha iyi oluyor

geçen pazar eşimle dışarı çıktık ben kafamı sola bi çevirdim sonerrrr:) eşime diyorum aaa bak soner. Oda kafayı yiyo o kim ya diye diyorum soner işteee varya haniiii
Öyle bir geçer zamankideki sonerr tv de ne kadar babayiğit çıkıyor adam cılızzz sönükk bişey o kadar zayıfki. Bir sürü ekipman falan yeni bölümleri çekiyorlardı sanırım. Dedim noooolur gidip soralım aylin öldümü diyesonra bi sürü kızdı gıcık şey hıhh

Normal üstlü aldım canım ben de hatta en normalinden Bakalım bir an önce ıslatmak lazım Geçen sezonun ürünüymüş ama zaten yeni sezonlar ne öyle yaw çok pahalı bi aylık mutfak masrafımız nerdeyse... Kıyamadım o kadar para vermeye bi de çok abartı zaten fiyatlar gereksiz... İçime sindi ya önemli olan o

ben o diziyi Alinin bağırmalarından sevmiyorum, geçen seneden beri seyretmiyorum..Eşim hastası, arada o seyrederken görüyordum.. akşam sezon finali diye baktım, Ali bayağı bi ağlattı beni

ben o diziyi Alinin bağırmalarından sevmiyorum, geçen seneden beri seyretmiyorum..Eşim hastası, arada o seyrederken görüyordum.. akşam sezon finali diye baktım, Ali bayağı bi ağlattı beni

sorma yaw bende bişey yoktu eşime bi baktım gözleri dolmuş, onu görünce duygusala bağladım bi iki damla yaş aktı. Güzeldi sezon finali...

benim 7 ye kadar zamanım var sizce işte mi beklesem, yoksa üsküdara inip gezsem eşimle orda mı buluşsam :44:

Ben sonuna kadar izlemedim sezon finalini bütün yaz verirler nasılsa izletecek bişey bulamayınca filan hemen tekrar yaparlar

sorma yaw bende bişey yoktu eşime bi baktım gözleri dolmuş, onu görünce duygusala bağladım bi iki damla yaş aktı. Güzeldi sezon finali...

ya ben dün kaynanama gittim.izleyemedim.Milliyette sadece alinin gitme sahnesi vardı.Onu izledim
Umarım haftaya tekrarı verirler ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…