Eylül dostluğumuza burada devam (:

vaficim hava güzel çık dolaş bence eşinle üsküdarda buluşun valla zaman çabuk geçiyo yazın tadını çıkarın ben mal gibi her akşam eve gidiyorum kocamın yanına gidiim diyorum o zaman gece 12 yi buluyo eve gelmek daha yorucu olur gidip iş yerinde beklemenin mantığı yok tek başına da saatlerce gezilmez amanınnn ne çilem varmış benim...

Son düzenleme:

böle deme be canım, benimde biliyosun eşim hafta 2-3 gün geç geliyor.O zamanlarda ütüymüş, temizlikmiş falan uğraşıyorum. Şükür işleri var,işlerimiz var,hergün görebiliyoruz ya, varsın gezmeyelim

evet buancım haklısın zaten bşy dediğim yok ama arada özellikle yaz gelince böyle düşünceler oluyor işte
neyse kızlar ben çıkıyorum saatim geçiyo öptüm hepinizi

Ay kıyamam sana ya hakkatten zor iş sizinkisi peki nezaman normale döncek hep böylemi olacak işi?iş değiştirse çantacı mağazanız vardı kardeşleriyle ortak orda devam etse olmaz mı canım?

Canım bende gezmeyi severim aslında ama bugün niyeyse gidesim yoktu, eşimde 15-20 dk gelir.. canım deme öyle, senin için zor haklısın ama bu devirde iyi bir işte kolay değil biliyorsun.. Sende hergün değil ama haftada bir gitsen sana da, ona da değişiklik olur aslında..

Aslında eşim evde olmadığı zaman bende daha çok iş yapabiliyorum

Ben kaçtım güzeller... Hanzade üzme kendini canım ya evet yaz gelince insan daha çok gezmek istiyo ama... Olur canım o da olur kendini üzme yeter ki...

Buanbuan iyi tatiller canımmmm....

Fıstıklar, bende çıkıyorum.Masamı biraz toplar çıkarım.Kendinize çok ii bakın.
Üzmeyin sakın kendinize.

İyi haftalar,iyi akşamlar...

hayırlı günlerr hayırlı sabahlarrr
ben açtım galiba topiği

ewt canım hamdolsun benim değerlerim de normal çıktı, bir sorun yok
bu arada ben ikili test yaptırmayı düşünmüyorum

gunaydın tatlım nasılsın?

iyiyim canım sen nasılsın maşallah çalışmıyosun ama erkencisin kuzum...
sanırım grip oluyorum boğazım ağrımaya başladı halsizlik var yorgunluktan mı acaba inş.öyledir hasta olmak istemiyorum yaz günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…