- 19 Ağustos 2010
- 1.728
- 42
- Konu Sahibi landfloves
benim 7 ye kadar zamanım var sizce işte mi beklesem, yoksa üsküdara inip gezsem eşimle orda mı buluşsam :44:
Canım buçukta cıkıyosan,10 dk geç çık , 20dk gezersin olmaz mı
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim 7 ye kadar zamanım var sizce işte mi beklesem, yoksa üsküdara inip gezsem eşimle orda mı buluşsam :44:
iyi tatiller canım sana
Tşk ederim canım arkadaşım benim,umarım güzel bir tatil geçiririm.İyi bak kendine sende
Canım buçukta cıkıyosan,10 dk geç çık , 20dk gezersin olmaz mı
vaficim hava güzel çık dolaş bence eşinle üsküdarda buluşun valla zaman çabuk geçiyo yazın tadını çıkarın ben mal gibi her akşam eve gidiyorum kocamın yanına gidiim diyorum o zaman gece 12 yi buluyo eve gelmek daha yorucu olur gidip iş yerinde beklemenin mantığı yok tek başına da saatlerce gezilmez amanınnn ne çilem varmış benim...
vaficim hava güzel çık dolaş bence eşinle üsküdarda buluşun valla zaman çabuk geçiyo yazın tadını çıkarın ben mal gibi her akşam eve gidiyorum kocamın yanına gidiim diyorum o zaman gece 12 yi buluyo eve gelmek daha yorucu olur gidip iş yerinde beklemenin mantığı yok tek başına da saatlerce gezilmez amanınnn ne çilem varmış benim...
böle deme be canım, benimde biliyosun eşim hafta 2-3 gün geç geliyor.O zamanlarda ütüymüş, temizlikmiş falan uğraşıyorum. Şükür işleri var,işlerimiz var,hergün görebiliyoruz ya, varsın gezmeyelim
son 20 dakikam sıkıldım yaw
Fıstıklar, bende çıkıyorum.Masamı biraz toplar çıkarım.Kendinize çok ii bakın.
Üzmeyin sakın kendinize.
İyi haftalar,iyi akşamlar...
Fıstıklar, bende çıkıyorum.Masamı biraz toplar çıkarım.Kendinize çok ii bakın.
Üzmeyin sakın kendinize.
İyi haftalar,iyi akşamlar...
Allah sabrını versin canım,
Serumla besleniyorsun zaten ay bir düzelsen ne güzel olucak zor geçiriyorsun diye üzülüyorum,
Dinleniceksin bol bol canım,ne güzel tahlillerinde normal çıkmış bişeycik çıkmamış bebişinide görmüşsün annesii
Bende dün yaptırdım tahlilleri yarın annem gidip alıcak malum izin alamam,doktorum aile hekimine git hem kayıt yaptır hemde bu testleri orda yaptır dediği için gittim bakalım ne çıkıcak 3 hafta sonrada ikili testi yapıcak doktor bakalım hakkımızda hayırlısı
günaydın hepinize bir mesai günü daha başladııı
gunaydın tatlım nasılsın?