Eylül dostluğumuza burada devam (:

Ay eftelya nasıl insanlar bunlar. Canını sıkma hiç. Yak gitsin o duayı. Saklama bir yerlerde. Eşinde bir acayip insan söylemez mi karısına böyle şeyi...

:) olsun ya yinede dogsun artik. Neye, kime benziyor cok merak ediyoruz. Sevme konusunda ozden derdide inanmazdim gobegimi ellemeye calisinca bazi insanlar sinir oluyorum. Babasi, teyzeleri sevsin yeter.

Bende aynı düşünüyorum işte, herkes sevmesin oğlumu :KK19:

Günaydın.
Eftelya o duayı burda çok yaptırırlar ve faydasını gören çoktur gerçekten. Çevremde çok şahit oldum kötü bi dua değil. Hamile kalıp bebeğini düşüren yada hamile kalamayan çok yakınımız hocaya gidip duayı yaptırdı ve hamile kaldı. Tabi sana haber verseler iyi olurdu ama kötü bi dua değil için rahatlasın diye söylüyorum.

ay ben hiç öylel oğlumu sadece ben seveyim demiyorum yav sevebilirler, ama herkes öpmesin.

Bende aynı düşünüyorum işte, herkes sevmesin oğlumu :KK19:

Günaydın.
Eftelya o duayı burda çok yaptırırlar ve faydasını gören çoktur gerçekten. Çevremde çok şahit oldum kötü bi dua değil. Hamile kalıp bebeğini düşüren yada hamile kalamayan çok yakınımız hocaya gidip duayı yaptırdı ve hamile kaldı. Tabi sana haber verseler iyi olurdu ama kötü bi dua değil için rahatlasın diye söylüyorum.

ay ben hiç öylel oğlumu sadece ben seveyim demiyorum yav sevebilirler, ama herkes öpmesin.

Ben simdiden paylasamiyorum :)

kızlar merhaba nasılsınız?

kucağımda utkumla yazıyoruz size, oda ıkınmakla meşgul kaka yapmaya çalışıyor :)

daphne kimse sevmesin diyorsun ya ben eşim kucağına aldığında bile gözümü üstünden ayıramıyorum yanlış tutar biyerini acıtırsa falan diye.. halbuki babası işte, ama annelik böyle manyaklaştırıyor sanırım.

Selam kizlar
Biz dun eve yakin bi hastaneye gittik belki cinsiyet ogreniriz diye ama pisman oldum cihazlari cok dandikti net gorunmuyodu bi de dr daha erken 16 haftada belli olur ama sanki kiza benziyo dedi
Kendi dr umda erkege benziyo demisti iyice kafam karisti ayy sizler nasil dayandiniz ben meraktan catliyorum tmm ne oldugu onemli dwgil ama merak iste

Eftelya senden gizli is cevirmeleri iyi olmamis gercekten ama bsy merak esiyorum siz cocuk dusunmuyodunuz ne zamandan beri calisiyosunuzki olmuyo deniliyo hemen olmaz ki zaten

Son düzenleme:
Bi de hamilelik takviminde benginizin ismine karar verebilirsiniz diyo ulan cinsiyet mi ogrenebildik

kızlar merhaba nasılsınız?

kucağımda utkumla yazıyoruz size, oda ıkınmakla meşgul kaka yapmaya çalışıyor :)

daphne kimse sevmesin diyorsun ya ben eşim kucağına aldığında bile gözümü üstünden ayıramıyorum yanlış tutar biyerini acıtırsa falan diye.. halbuki babası işte, ama annelik böyle manyaklaştırıyor sanırım.

Utku koca delikanlı olmuşta annesiyle bilgisayar başlarındamıymış :KK1: Ben şimdi böyleyim landfloves doğunca ne yaparım bilmiyorum.

Hanzade sende az sabret kız. Öyle kolay mı cinsiyet öğrenmek :KK1: Ben ne kadar bekledim. :KK9:

Günaydın.

Selam kizlar
Biz dun eve yakin bi hastaneye gittik belki cinsiyet ogreniriz diye ama pisman oldum cihazlari cok dandikti net gorunmuyodu bi de dr daha erken 16 haftada belli olur ama sanki kiza benziyo dedi
Kendi dr umda erkege benziyo demisti iyice kafam karisti ayy sizler nasil dayandiniz ben meraktan catliyorum tmm ne oldugu onemli dwgil ama merak iste

Eftelya senden gizli is cevirmeleri iyi olmamis gercekten ama bsy merak esiyorum siz cocuk dusunmuyodunuz ne zamandan beri calisiyosunuzki olmuyo deniliyo hemen olmaz ki zaten

Elifcim internetten okuduğum kadarıyla çocuğu olmayan ve buna bağlı olduğunu düşünen insanlar için yazılan bir dua,tamam.İnsan kendini rahatlamış hissedebilir bu durumda...

Ancak hanzadenin dediği gibi,biz hiç ne denedik ne düşündük.Durduk yere böyle bişey nasıl olur...

Neyse,sonuç olarak duayı annem istedi,bahçeye gömdüler.Amcamda kötü amaçlı yapmamıştır diyerek eşim konuşurken telefonu istedim,konuşuruz,yanlış anlaşılmasın diye.O da sağolsun o kadar soğuk konuştu ki,iyice moralim bozuldu.Eşimede dedim zaten.Ben olsam benimle hiç konuşmazdı diyo,sen takma diyor.İyi niyetli olduğum için bazen o kadar kızıyorum ki kendime.Lafa gelincede arayıp sormuyosun hiç diyorlar.Burda kavga ettiğimiz zaman babam bile sık sık dile getirdi ben hiç kızımı aramam,bişey olunca bana anlatmasınıda engellerim sorunlarını ama sizde öyle değil diye.Gerçektende hep eşimle konuşur.Onlar beni 1 kere aramazlar.Hepmi ben aaramalıyım anlamadım.Zaten arayıncada ya soğuk konuşur,yada nasılsın iyimisin hadi kendine iyi bak,tamam.İstemiyorlarmış gibi konuşmak...

Amaaaaaaannn,böyle işte...

Hanzade sen kız mı hissediyorsun erkek mi? Aynı varmısın yok musun da büyük mü hissediyorsun küçük mü gibi oldu :)) Sanki erkekmiş gibi geliyo bana.içime öyle doğuyor...

Günaydınn..

Smilia burda ben heryerde ben :KK53::KK53:

Aydasuu tatlım diğer karahan diyeti topiğine yazmışın yakaladım seni. Nerelerdesin gel buralara

Günaydınn..

Smilia burda ben heryerde ben :KK53::KK53:

Aydasuu tatlım diğer karahan diyeti topiğine yazmışın yakaladım seni. Nerelerdesin gel buralara

pingum ben buralardayım da sız yoksunuz kı :KK43:
Ben telden gıremıyorum dıye ayrı kaldım hepınızden
ıstedıgım zaman gorusemıyorum haber alamıyorum sızden
az da olsa hepınız yazsanız buraya :KK43:

sımılla gecen gun konusamadık bısecık kalmamıs senın de doğuma canım ıyıce agırlık coktu mu, Rabbım bı avazda kurtarsın ınsallah nerde yapcaksın doğumu?

Daphne kuzucum sen nasılsın?
Zaman nasıl cabuk gecıyor ya surda ne kalmıs 30. haftaya, prensesın keyfı nasıl?

Günaydın fıstıklar.

Daphnecim girebiliyorum da kimse olmayınca kendi kendime yazamıyorum ki :KK34::KK34: Nasılsın bakalım bebiş nasıl. Yoruyodur seni artık iyice.

Aydasu canım ya özledim muhabbetini. Anlat bakalım elif kızımız nasıl neler yapıyor. Yaramazmı uslumu emekliyomu??

Ben de cok ozledım canım ya sızlerı burdakı sohbetlerı :KK43:
Elıf ıyı teyzesı napsın buyuyor, genel olarak uslu bır kız baslardakı uykusuzlugu cadılıgı kalmadı...
Bıraz ıstah sorunumuz var onun harıcı yolunda hersey cok sukur
Artık aksam en gec 8-9 gıbıı uyumak ıstıyor, hıc anasını yormuyor kuzum kucagıma alıyorum emzırme pozısyonunda 5 dakıkada gecıyor uykusuna mınıgım...
Emeklememız yok daha, dönüyoruz, cıglık atıyoruz, tersten emeklıyoruz ama gerı gerı gıdıyoruz :)
boyle boyle vakıt gecıyor ıste

Sızler napıyorsunuz, batuş neler yapıyor, taa ne zaman konustugumuzda batus tutunarak sıralıyordu artık yuruyorduk koca adam oldu sızın bebısler sofısın de kaanının gordum dun facede masallah buyuttunuz sız

Ben de cok ozledım canım ya sızlerı burdakı sohbetlerı :KK43:
Elıf ıyı teyzesı napsın buyuyor, genel olarak uslu bır kız baslardakı uykusuzlugu cadılıgı kalmadı...
Bıraz ıstah sorunumuz var onun harıcı yolunda hersey cok sukur
Artık aksam en gec 8-9 gıbıı uyumak ıstıyor, hıc anasını yormuyor kuzum kucagıma alıyorum emzırme pozısyonunda 5 dakıkada gecıyor uykusuna mınıgım...
Emeklememız yok daha, dönüyoruz, cıglık atıyoruz, tersten emeklıyoruz ama gerı gerı gıdıyoruz :)
boyle boyle vakıt gecıyor ıste

Sızler napıyorsunuz, batuş neler yapıyor, taa ne zaman konustugumuzda batus tutunarak sıralıyordu artık yuruyorduk koca adam oldu sızın bebısler sofısın de kaanının gordum dun facede masallah buyuttunuz sız

oo maşallah uykusu düzenlı olan bebelere çok özeniyorum. Bizim koca sıpa oldu gece uykularımız bi iyi bi kötü. Maşşalah diyelim tekrar Elife. Aferin annesini üzmüyomuş çok şanslın canım. Yakında emekler hareketler başlamış.

Bizimki tam afacan hareketli hiç yerinde durmuyo bi orda bi burda. Sürekli ilgi oyun istiyo. Yürüyo artık biraz biraz tabi dengesini kaybedip pıt düşüyo. yürümeyi çok beceriyo gibi koşmaya çalışıyo bide :KK1: Kagan da büyüdü evet yakışıklı kocaman erkek oldu o da.

Kizlar biz duramadik esimle doktora gittik cok tecrubeli tavsiye edilen bi dr vardi merak ediyodum hem gorurum hem cinsiyet ogreniriz dedik ve dr cok iyidi daha biz sormadan kiz geliyo dedi cok sasirdim emin misiniz diye sordum %100 dedi artik degismez eminim dedi
Yani topigimizin prensesleri artiyo o kadar prense es lazim dimi
Ne oldugu hic onemli degildi ama catliyodum ogrendim ve rahatladim:KK16:

HTML:
hanzadeee çok sevindim canım yeni bir prenses geliyor demek ne güzell
bizimde bugün kırkımız çıktı babaanneye kırk uçurmaya gittik

oo maşallah uykusu düzenlı olan bebelere çok özeniyorum. Bizim koca sıpa oldu gece uykularımız bi iyi bi kötü. Maşşalah diyelim tekrar Elife. Aferin annesini üzmüyomuş çok şanslın canım. Yakında emekler hareketler başlamış.

Bizimki tam afacan hareketli hiç yerinde durmuyo bi orda bi burda. Sürekli ilgi oyun istiyo. Yürüyo artık biraz biraz tabi dengesini kaybedip pıt düşüyo. yürümeyi çok beceriyo gibi koşmaya çalışıyo bide :KK1: Kagan da büyüdü evet yakışıklı kocaman erkek oldu o da.

Valla doğan buyuyor canım ya, zaman oyle cabuk gecıyor kı sen de bılıyorsun ıste, an be an buyuduklerıne sahıt olmak muhtesem bırsey...
Oy ne tatlı oluyordur duserken popiş üstü, ısırmalık bu bebeler ya Rabbım tum ısteyenlere nasıp etsın ınsallah...

Kizlar biz duramadik esimle doktora gittik cok tecrubeli tavsiye edilen bi dr vardi merak ediyodum hem gorurum hem cinsiyet ogreniriz dedik ve dr cok iyidi daha biz sormadan kiz geliyo dedi cok sasirdim emin misiniz diye sordum %100 dedi artik degismez eminim dedi
Yani topigimizin prensesleri artiyo o kadar prense es lazim dimi
Ne oldugu hic onemli degildi ama catliyodum ogrendim ve rahatladim:KK16:

canım gozunuz aydın cok sevındım kızımıza...
İnsan bı an once ogrenmek ıstıyor demıı hadı bellı etmıs kendını prenses saglıkla gelsın kuzucuk...

HTML:
hanzadeee çok sevindim canım yeni bir prenses geliyor demek ne güzell
bizimde bugün kırkımız çıktı babaanneye kırk uçurmaya gittik

ooo 40 ımızda cıkmıs :nazar:
landfloves kız bı bebek bu kadar benzer anneye kopya resmen yakısıklı, o yesıl berelı resmıne bıttım masallah ceke ceke bı hal oldum...

X