Eylül dostluğumuza burada devam (:

landfloves , vafi oğluşlarınız çok tatlı ya maşallah Allah uzun,hayırlı ömür versin.

Uurbocee, artena sizde bebiş bekliyomussunuz ne güzel Hayırlı dığumunuz olsun inşallah.

Aydasuuu özledim seni kuzum ya. Elifin çok güzel maşallah. Nasıl gidiyo bebişinle hayat bakalım. Senin ve vafinin kuzular erkenden dişleri çıkarmış maşallah.

Benim kuzucum buyudu 1 yaşında artık bitanem :KK16::KK16:

Sağol teyzesi, tüm bebişlerimize Allahım sağlıklı,huzurlu,mutlu,başarılı ve şanslı bir ömür versin inşallah..

Pingum o zaman artik bekleriz buraya

Ben dun gece fenaydim bugun de tadim yok sanirim kisir ve tursu beni rahatsiz etti cok da yemedim aslinda mide agrisindan oldum gece bi soda ictim yediklerimi cikardim biraz rahatladim sabaha karsi anca uyudum ama agridan

Ben dun gece fenaydim bugun de tadim yok sanirim kisir ve tursu beni rahatsiz etti cok da yemedim aslinda mide agrisindan oldum gece bi soda ictim yediklerimi cikardim biraz rahatladim sabaha karsi anca uyudum ama agridan

Dikkat et canım kendine bu sıralar miden hassas tabi..

Günaydın.

İlk doğanlar büyüdü tabisi oo kocaman oldu batu paşam. bıdır bıdır söyleniyo artık. Daphne kızına talibim biliyosun unutma :KK34:

berranın son halini merak ediyorum. Buluşunda fotosunu gönderin bize.

Canım geçmiş olsun.

He valla, hele siz kız anaları azınlıkta olduğunuz için iyice artırırsınız başlık parasını :KK37:

Hehee ben kızımı batuşa vereceğim. Başlık parası falanda istemiyorum. Başıma kalmasında :KK9:

Günaydın.

İlk doğanlar büyüdü tabisi oo kocaman oldu batu paşam. bıdır bıdır söyleniyo artık. Daphne kızına talibim biliyosun unutma :KK34:

berranın son halini merak ediyorum. Buluşunda fotosunu gönderin bize.

Biliyorum elif. Hala sözüm söz :KK9:

İn cin top oynayan topiğimize tekrar merhaba.En son ne zaman gelmiştim hatırlamıyorum bile.Kaynanamlar gittikten sonra görümcem kaldı yanımızda.Onun sorunlar benim sorunlar derken hiç nette vakit geçiremedim.Özlemişim KK'yı...

Topiğimizdeki herkes anne oldu/olacak,ne mutlu size.Bende teyze olmaktan dolayı mutluyum :)

İn cin top oynayan topiğimize tekrar merhaba.En son ne zaman gelmiştim hatırlamıyorum bile.Kaynanamlar gittikten sonra görümcem kaldı yanımızda.Onun sorunlar benim sorunlar derken hiç nette vakit geçiremedim.Özlemişim KK'yı...

Topiğimizdeki herkes anne oldu/olacak,ne mutlu size.Bende teyze olmaktan dolayı mutluyum :)

Nerelerdesin sen :)

Hımm, desene senin kızdan benim oğluşa yar olmaz, aradan çekildim o zaman batuşla kızına mutluluklar :KK9:

Sen ozdenin kizina talip degilmiydin kuzum :)

Daphne canım ya, takvimini görünce, 100 lü günlerden geri sayım başlayınca heycanlanışım aklıma geldi, kuzuna kavuşmana az kaldı :KK16:

Ayy evet, unutmuşum bak.. Anadolu Yakasındayız diye vermişti,kızını.. Göbüş kertmesi yapmıştık :KK9:

:) Hatırlatmış oldum gerçi özden şimdi kızımı kimseye vermem diyor :KK1:

Daphne canım ya, takvimini görünce, 100 lü günlerden geri sayım başlayınca heycanlanışım aklıma geldi, kuzuna kavuşmana az kaldı :KK16:

Birde bana sor hiç geçmiyor vakit sanki. Herkes hamileliğin tadını çıkar bu günlerini çok ararsın diyor ama hiçte umrumda değil. Doğsun bir kucağıma alayım o tekme attığı minik ayaklarını öpüp öpüp totosunu ıssırayım istiyorum :)

Buralardayım daphne :)

Özellikle kimsenin olmadığı zamanlara denk geliyor buraya gelmem yaa :)

Sorunlarını halledebildin mi?

Benim sorun biter mi daphne :)

Dün bi konu açmıştım ama kurallara aykırı diye kapatıldı.Oysa bu konuda fikirlere ihtiyacım vardı :KK43:(

Birde bana sor hiç geçmiyor vakit sanki. Herkes hamileliğin tadını çıkar bu günlerini çok ararsın diyor ama hiçte umrumda değil. Doğsun bir kucağıma alayım o tekme attığı minik ayaklarını öpüp öpüp totosunu ıssırayım istiyorum :)

Bende senin gibi diyordum, doğsada öpsem,öpsem koklasam.. Evet müthiş bir duygu, ama yinede hamile olduğum günleri özlüyorum, o içimdeki kıpır kıpır olduğu zamanları,..

Ayy bide senin içinde olunca, bebişini herkes gelip sevemiyor, bi tek sana kalıyor minnoş :21:

Bende senin gibi diyordum, doğsada öpsem,öpsem koklasam.. Evet müthiş bir duygu, ama yinede hamile olduğum günleri özlüyorum, o içimdeki kıpır kıpır olduğu zamanları,..

Ayy bide senin içinde olunca, bebişini herkes gelip sevemiyor, bi tek sana kalıyor minnoş :21:

:) olsun ya yinede dogsun artik. Neye, kime benziyor cok merak ediyoruz. Sevme konusunda ozden derdide inanmazdim gobegimi ellemeye calisinca bazi insanlar sinir oluyorum. Babasi, teyzeleri sevsin yeter.

Aslında konu görülebiliyor...

Kısaca anlatmak gerekirse amcamlar hocaya gitmişler,benim bir rahatsızlığım varmış,çocuk olmuyormuş bu yüzden.Öyle demiş ve dua yazmış bi tane.Eşim haftasonu sivasa gitti geldi,duayıda getirdi verdi bana.Ama bana kimse bu konuyla ilgili ne bişey dedi,ne bişey sordu,ne anlattı.Söyleyebilirlerdi telefondada.Ki sonrasındada hiç aramadılar beni bilgi vermek için.Tamam kağıtta yazıyordu ama açıklayabilirlerdi...

Her neyse bende eşime dedim ben inanmıyorum istemiyorumda dua falan dedim.Sen bilirsin dedi,yazmışlar işte dedi.Baktım üstteki kağıtta "ümü süfyan rahatsızlığı var üzerinde" yazıyor.Diğer kağıtta duayı ne yapmam gerektiği ve duanın olduğu başka bi kağıt daha... Moralim bozuldu.Kendi kendime şüpheye düştüm.Yok canım diyorum,doktora gittim,öyle olsa bana söylerdi,ne kist kalmış,ne iltihap.Hiç bir şey kalmamış,temizlenmiş herşey dedi.

Sonra aklıma internetten bakmak geldi,neymiş ümü süfyan.Adıda zaten "Ümmü Sübyan"mış.Onun açıklamasını yapmıyım şimdi burada.İyice korktum...

Annem komşusunun deyişine göre sirkeli suya koy 3 gün beklesin,sende sirkeli suyla banyo yap dedi.O da babamda çok sinirlendiler.Hatta dün babam arayıp kızmış amcama böyle habersiz nasıl dua yazdırırsınız diye.Oda eşimi arayıp söylemiş.Eşimde bozuldu tabii,madem korkuyosun atardık diyor.Basit bişeymiş gibi.Baban psikolojisi bozulmuş kızın demiş dedi.Bende evet psikolojim bozuldu dedim.Sen biliyomusunki o hastalığın asıl anlamı ne,zaten hamilelikten bile korkuyorum ben,birde kafama durduk yere acaba hamile kalsam çocuğum düşecekmi,ne yaparım,ne olur,nasıl olur diye düşünmeye başladım dedim.Elim ayağım titriyordu konuşurkende.Hiç bişey diyemedi.Anladı heralde.Ki oda çok korkuyor böyle şeylerden.O zaman götürelim göle atalım dedi.Sirkeli suya koydum,balkonda duruyor bir bardakta...

Kötü amaçla yaptılar demiyorum ama yapılır mı böyle birşey yaa...

X