Eylül dostluğumuza burada devam (:

EYLÜL GELİNLERİNİN BEBİŞLERİ

1. AHSEN 26.12.2012 :emir_bebek: DOĞDU:nazar:

2. PİNGU 27.12.2012 :emir_bebek: DOĞDU :nazar:

3. JELO 16.01.2013 :emir_bebek: DOĞDU :nazar:

4. SOFİŞ 29.01.2013:emir_bebek: DOĞDU :nazar:

5. CAPON 24.03.2013:emir_bebek: DOĞDU :nazar:

6. MELİS 23.05.2013:emir_bebek: DOĞDU :nazar:

7. AYDASU 01.08.2013 :emir_bebek: DOĞDU :nazar:

8. MİRACLE07 19.08.2013 :emir_bebek: DOĞDU :nazar:

9. VAFİ 11.09.2013 :emir_bebek: DOĞDU :nazar:

10. ÖZDEN 26.10.2013 :emir_bebek: DOĞDU :nazar:

11. LANDFLOVES 21.12.2013 :emir_bebek: DOĞDU :nazar:

12. SİMİLLA 07.03.2014 :KK49: :nazar:

13. DAPHNE 23.04.2014 :KK49: :nazar:

14. ARTENA 16.07.2014 :KK49: :nazar:

15. HANZADE 25.07.2014 :KK49: :nazar:

16. :KK61:

Landfloves listede biz yok muyuz :KK14:

Landfloves listede biz yok muyuz :KK14:

canım biliyosun ki evlendikten sonra çoğu kişi kopmuştu burdan ben senide çok hatırlamıyorum. burda devamlı sohbet ettiğimiz kişileri eklediğimiz bir liste bu. şimdi gerçi kimse kalmadı.

ekleyeyim senide. ama tabi sıra kayacak bu seferde.

Biz ufakta olsa biraz düzen oluşturuyoruz.. Önceden tek başına hiç durmazdı oğlum, şimdi biraz biraz duruyor ama öyle ayaklarını, kollarını atıp atıp duruyor ki,sanki horon tepiyor :KK9:hareketten azda olsa kusuyor..

benim menüm bugün, domates çorbası, etli patates, makarna..

Dolaptaki yazın hazırladığım tüm stokları bitirdim artık, bundan sonra biraz daha zorlanıcam..Annem geldiğinde yaptırıyorum,bazen dışardan idare ediyoruz..15 günde temizliğe biri geliyor,o dip köşe yapıyor bende o gelene kadar üzerinden geçiyorum.. Çamaşır hiç sorun olmuyor,çünkü çamaşır mak. sesinde uyumayı çok seviyor oğlum :KK9:

Son düzenleme:
Selam butun gunum hastanelerde gecti bugun
Kontrolumuz vardi cok sukur hersey normal 6.61 cm bebisim bi problem yok cinsiyet belli degil dedi dr biraz israr ettim erkege benziyo gibi ama guvenme bi dahaki ay kiz da diyebilirim.dedi daha erkenmis
Hastaneye 2 de gittim tam o sirada 3 tane acil dogum dr gitti 4 bucuga kadar bekledim masallah dr a o arqda normal dogum yaptirdi geldi insallah darisi basima

Taze anneler duzenlerini oturtana kadar biraz zorlaniliyor sanirim. Bakalim beni neler bekliyor. Hanzadem minnisin buyumus masallah kuzucuguna :)

Hanzadem minnoşun büyümüş, maşallah ona :emir_bebek: Bana sanki kızın olacakmış gibi geliyor, annesi gibi güzel ve fotojenik :nazar:

Daphnem ilk 1-2 ay zor oldu benim için ama sakın gözün korkmasın, o zaman sen ona, o sana alışma evreniz..Sonra sonra bir şekilde oluyor, ama şunuda unutmamak gerek evin komutanı onlar artık :KK9:

canım biliyosun ki evlendikten sonra çoğu kişi kopmuştu burdan ben senide çok hatırlamıyorum. burda devamlı sohbet ettiğimiz kişileri eklediğimiz bir liste bu. şimdi gerçi kimse kalmadı.

ekleyeyim senide. ama tabi sıra kayacak bu seferde.

Canım ben sadece bir teklifte bulunayım istedim eklemişsin listeye teşekkür ederim:KK16:... Oğluşum olacak teyzesi:emir_bebek::nazar:... Sırayı bozmuşuz ama teyzoşları anlayış gösterirler umarım:KK16:...

Hanzade maşallah canım baya büyütmüşsün bebeği:nazar:... Ben 15+larda 16. haftada öğrenmiştim cinsiyetini... Büyük ihtimal bi dahaki randevuna sen de öğrenirsin canımmmm... Ondan sonra ne isim bulsam neler alsam aşamaları başlıyor... Biz şuan isim arama aşamasındayız ama henüz bi isim bulamadım... Önerilere açığım:KK34:

Hanzadecim kurs süper görüyosun ya resimleride :KK1:
uurböce hayırlı olsun canım sanada, hayırlısı ile doğsun büyüsün minnoş...
vafi oğluşun çok datlu:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54: böyle öpüyorum onu... Benimde yazdan koyduğum herşey bitti sayılır. Bi kaç poşet doğranmış domates, közlenmiş patlıcan ve kırmızı biber kaldı... Eşim arada buzluğa bakıp sen bu hallere düşecek dolapmıydın diyo
:KK53: malum eskiden açınca içindekiler üstümüze düşecek gibi oluyodu:KK1: yaz gelse de bol bol sebze stoklasam, gerçi kısmet olursa bu sene çekmeceli mini derin dondurucu alıp kapalı balkonuma koyacağım...
Bugün banyoyu temizledim dip köşe, çok yorgunum daha yeni kahvaltı yaptım ama şimdi kalkıp akşam yemeği hazırlayacağım...
Yeşil mercimek yemeği, yoğurtlu çorba ve salata yicez:KK56:

Sağol siyahdeniz bizde oğluşumla öpüyoruz seni :KK54:

Annemler geldi dün, yemeklerimi yapıp gittler, sabah oğluşada baktılar, ohhh 12 ye kadar uyudum, süperdi :21:

Domates çorbası,ıspanak,z.barbunya,pilavdı bizim menüde..Eşimede sabah için poğaça yaptı..

Anne gibisi yok :KK16:

Kizlar cok yogun bi gun gecirdim bu kadar yatmadan sonra ilk kez ciktim anne bbek fuarina gittik arkadasimla pek de begenmedim acikcasi yorulduk geldik
Sanirim fazla yordum kendimi kasigim agriyo sag tarafim ozellikle simdi bacagimi oynattikca kasiliyo yarin butun gun yatmayi planliyorum o yuzden

Yaa ahseni merak ediyorum en son calismaya baslamisti napiyo acaba
Bi turlu firsat bulup arayamadim hep aklimda

heyooooo.. Ne kadar uzun zaman oldu behh. Yasaklıydı işyerinde ama bugn bi denedim açılmış. Özlemişim. Eskisi gibi bi geçmişi okuyayım.

landfloves , vafi oğluşlarınız çok tatlı ya maşallah Allah uzun,hayırlı ömür versin.

Uurbocee, artena sizde bebiş bekliyomussunuz ne güzel Hayırlı dığumunuz olsun inşallah.

Aydasuuu özledim seni kuzum ya. Elifin çok güzel maşallah. Nasıl gidiyo bebişinle hayat bakalım. Senin ve vafinin kuzular erkenden dişleri çıkarmış maşallah.

Benim kuzucum buyudu 1 yaşında artık bitanem :KK16::KK16:

X