- 12 Ağustos 2011
- 4.041
- 0
- Konu Sahibi landfloves
- #36.541
Naber simila, bebiş napıyor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Landfloves, benim oğlum oluyor. Mavi yapabilir misin?
kızlar nerelerdesiniz? nasıl bir nazar değdi bizim topiğimize böyle? kurşun falan mı döktürsek :)
ben giriyorum okuyorum hep ama telefonumdan yorum yazılamıyor, eşimin telinden girersem veya laptopu açabilirsem yazıyorum. telefonum bozulursa iyi birşey alacam o zaman sık sık gelirim :) gerçi doğum iznim bitincede işe dönecem o zamanda gelirim tekrar.
ama kimsede gelmiyor ki?
akşama ne yemek yaptın hanzade? ben fırında tavuk yaptım, şimdi kalkıp yanınada pilav yapacam. eşim biraz gecikecekmiş utkuyu uyuttum fırsat buldum int.e daldım bende.
Gözünaydın canım, erkekler önden önden gösteriyorlar kendilerini
Aydasu zaman cabuk geciyo gercekten kardesim gldi coktan calismaya bile basladi darisi basina
Ben de ilk defa orgu oruyorum yelek yapiyorum yavruma takildigim yerlerde annem gosteriyo bitmek uzere fotosunu da eklerim gecen hafta yapsam bitmisti aslinda cok basim agridi elime aldim aldim biraktim sanirim acliktan basim cok agriyo
Yarin dr kontrolumuz var ins cinsiyet tahmini aliriz bakalim
Siyahdeniz senden nbr kurs nasil gidiyo dokturuyosun mamalari
Benim kizimDaphnem insan hep merak ediyo di mi
Simdi cinsiyeti merak ediyom onu ogrenicem bu sefer kime benziyo nasil bsy
Ooo masallah menu super. Balim yemeye baslarsin yakinda. Bende yiyemiyordum ilk zamanlar. Sadece peynir ekmek yiyebiliyordum.Bizim menu de corba etli mantar sote haslanmis tavuk pilav salata vardi
Ben sade corba salatayi zor yedim
Daphnem 26 haftalık olmuş minik kuzun demek, bundan sonrası öyle çabuk geçecek ki, farkına bile varamıycaksın, bir bakmışsın kızın kollarında