Eylül dostluğumuza burada devam (:

Landfloves, benim oğlum oluyor. Mavi yapabilir misin?:emir_bebek:

:13::13::13::13:

EYLÜL GELİNLERİNİN BEBİŞLERİ

1. AHSEN 26.12.2012 :emir_bebek: DOĞDU:nazar:

2. PİNGU 27.12.2012 :emir_bebek: DOĞDU :nazar:

3. JELO 16.01.2013 :emir_bebek: DOĞDU :nazar:

4. SOFİŞ 29.01.2013:emir_bebek: DOĞDU :nazar:

5. CAPON 24.03.2013:emir_bebek: DOĞDU :nazar:

6. MELİS 23.05.2013:emir_bebek: DOĞDU :nazar:

7. AYDASU 01.08.2013 :emir_bebek: DOĞDU :nazar:

8. MİRACLE07 19.08.2013 :emir_bebek: DOĞDU :nazar:

9. VAFİ 11.09.2013 :emir_bebek: DOĞDU :nazar:

10. ÖZDEN 26.10.2013 :emir_bebek: DOĞDU :nazar:

11. LANDFLOVES 21.12.2013 :emir_bebek: DOĞDU :nazar:

12. SİMİLLA 07.03.2014 :KK49: :nazar:

13. DAPHNE 23.04.2014 :KK49: :nazar:

14. ARTENA 16.07.2014 :KK49: :nazar:

15. HANZADE 25.07.2014 :KK49: :nazar:

16. :KK61:

kızlar nerelerdesiniz? nasıl bir nazar değdi bizim topiğimize böyle? kurşun falan mı döktürsek :)

ben giriyorum okuyorum hep ama telefonumdan yorum yazılamıyor, eşimin telinden girersem veya laptopu açabilirsem yazıyorum. telefonum bozulursa iyi birşey alacam o zaman sık sık gelirim :) gerçi doğum iznim bitincede işe dönecem o zamanda gelirim tekrar.

ama kimsede gelmiyor ki?

akşama ne yemek yaptın hanzade? ben fırında tavuk yaptım, şimdi kalkıp yanınada pilav yapacam. eşim biraz gecikecekmiş utkuyu uyuttum fırsat buldum int.e daldım bende.

Tatlim ben de giriyorum ama pek bsy yazilmadigi icin yazamiyorum bi bugun girmedim sansa simdi bakiyorum hic iyi degilim hala annem bakiyo yemek yapmak ne demek mutfagin onundem gecmiyorum ve hicbsy yiyemiyorum daha da kotuyum bu hafta tavuk zaten agzima surmuyorum yedigim ekmek peynir bazen corba midemde ne kadar durursa ins gecer bi an once bu durum kilo almak yerine veriyorum cunku

Kızlar merhaba, nasılsınız gorusmeyelı, whatsuptan devam edıyonuz mu gorusmeye ben cok uzak kaldım hepınıze :KK43:
Kardesım subatta askere gıdıcek, gıtmeden once bana gelıcek, abla telefonumu sana vercem dıye tutturdu, kabul edersem ben de cepten daha rahat gırerım bılıyorsunuz benım tel uyumlu degıldı...

Özledım hepınızı...

Hanzade tehlıkelı gunler gecmıs canım cok sevındım, ınsallah en kısa zamanda da bulantıların gecer, cok ıyı anlıyorum seni, ben ellerım bıle kokuyo dıye aglardım :KK43: Allah yardımcın olsun canım...

Landfloves utku ne kadar tatlı masallah yavru kartala, nasıl gıdıyor, uykusuzluk cekıyormusun? Çok zor donemler ama sanslısınkı yalnız degılsın, annen elın kolun olmustur...

Vafıcım sukur kavusturana, oğlun masallah cok tatlı, Rabbım nazarlardan korusun, sen nasılsın, işe basladın mı?

Daphnecım, senın de artık gobıs ıyıce buyumustur, prensesın nasıl, hareketler fenadır artık :)

Sımıllam, senın oğlan ne alemde, bısecık kalmadı artık senın de, uykusuz geceler basladı mı?

Ozden napıyor acaba, faceden goruyorum ıpek kızı masallah cok guzel kuzumuz...

Pingum sen nerelerdesın, batusun o dişlerını yerım ne tatlı olmus yakısıklı, bı ara hasta olmus sanırım sımdı nasıl acaba?

Mıraclem sen ne alemdesın, erdem paşa napıyor? gece uykularınız oturdu mu, gorusemedık gene epeydır...

Sofısım sen de gelsen ya buraya, kaan nasıl tatlı bı oğlan ya sarı kuşum, yavrularımızın hepsı bırbırınden guzel yakısıklı masallah...

Ahsenden haberı olan var mı acaba?

Artena, canım tebrık ederim hamılelıgını, oğlun olacakmıs topık oğlanların tekelınde zaten :KK70: Rabbım saglıcakla kucagınızda gostersın...

Buanbuan sen nerlerdesın kuzucum, ses ver...

Çitlenbıgım, sen nasılsın, yenı evının tadını cıkartıyormusun, işten ayrılmıstın demı, evde vakıt nasıl gecıyor?

Sniprelit, gorusmeyelı sen neler yapıyorsun?

Jelo, kaybolma kuzucum sen de gerı don toparlanalım hadı hepımız yenıden...

uğurbocegı senı de tebrık ederım canım, Rabbım kucagınızda gostersın...

Zahter, bugun esıne kavusmus, bı an once temellı kavusursunuz ınsallah canım...

Eftelya, terem sızler nasılsınız kızlar?

Yahu melıse ulasan falan olursa dıyıverın yolucam onu kızı yasına gırcek nerdeyse ınsan hıc mı gelmez ya, face de olmasa hıc gormucez lıvayı, sohbetlerını ozluyorum melıs haberın olsun...

Bız nasılız, buyuyoruz kocaman oluyoruz 3 tane dısımız patladı, çok sınırlıyız bu yuzden :) habıre çenemı yıyor bu kız :KK70: Bız de kocaman olduk ay sonunda 6 ayımızı doldurucaz ınsallah, resım de koydum albume :)
Hadı arayı acmayalım ya toplanalım gene kızlar

Aydasu canim kizin buyumus masallah ben de ozluyorum burdaki sohbti valla daha sık gelin
Landfloves ben de bekliyorum valla vir an once gecmesini
Kocam sabah antalyaya gitti 3 gun yok kizlar bekarim dun kuzenim geldi ben de geldi belki yine kalir bnimle

Hanzade buyudu canım zaman cabuk gecıyor ınsalah senın ıcın de cabuk gecer de bulantılarından kurtulursun...
Dun aklıma geldın oyle, kardesın askere gıtmıstı ya dıyordum ıcımden seneye benımkıde gıdıcek nasıl ozluyordur ne hıssedıyordur dıye :KK43:
Sımdı benımkının gunu yaklastıkca ıcım oyle tuhaf oluyor kı...

Sen neler yapıyorsun evde, örgu oruyormussun sanırım neler yapıyorsun bakalım

selamlarrrrr güzel bir hafta olsun inşallah...
Hanzade 4 kilomu verdin canım ne güzel :)))) bendemi hamile kalsam kilolardan kurtulmak için acebaaaa:KK52::KK52::KK52:
Landflowers hayırlı uğurlu olsun bebişiniz sağlıkla mutlulukla büyüsün inaşşalh öperim yanaklarından:KK54:

Aydasu zaman cabuk geciyo gercekten kardesim gldi coktan calismaya bile basladi darisi basina
Ben de ilk defa orgu oruyorum yelek yapiyorum yavruma takildigim yerlerde annem gosteriyo bitmek uzere fotosunu da eklerim gecen hafta yapsam bitmisti aslinda cok basim agridi elime aldim aldim biraktim sanirim acliktan basim cok agriyo
Yarin dr kontrolumuz var ins cinsiyet tahmini aliriz bakalim
Siyahdeniz senden nbr kurs nasil gidiyo dokturuyosun mamalari

Ne güzel topiğimize hareketlilik gelmiş :KK70: Biz iyiyiz teyzeleri kocaman olduk. 26 haftalığız artık. Kızım çok yaramaz tepinip duruyor zilli. Annelik ne güzel şeymiş diyorum durup durup kendime. Hele birde kucağıma aldığımda aklımı kaçırırım herhalde. Kızımla konuşuyorum bol bol, şarkı söylüyoruz, dans ediyoruz :KK1: Odası falan her şeyi hazır aslında yarın göbüşümle birlikte eklerim albüme hepsini. Aydasu senin kız kocaman olmuş maşallah pekte tatlı zilli :KK54: Landfloves senin annelik nasıl gidiyor kuzum? Hanzadeyle görüşüyoruz zati sormuyorum bile onu :KK9: Bizde böyle işte.

Daphnem insan hep merak ediyo di mi
Simdi cinsiyeti merak ediyom onu ogrenicem bu sefer kime benziyo nasil bsy

Bizim menu de corba etli mantar sote haslanmis tavuk pilav salata vardi
Ben sade corba salatayi zor yedim

Aydasum kızın kocaman olmuş maşallah,çok tatlı,günler ne çabuk geçiyor bebişle değil mi?

Teyzesi büyüyor oğlum, 19 da 4 ay bitecek, bizimde 2 dişimiz çıktı,emerken arada ısırıyor bide bakıyor, çığlık atınca başlıyor gülmeye :KK9:

17 aralıkta iznim bitti benim,şimdilik ücretsiz izindeyim..Sonrası için karar vermedim henüz..

Oğluşla hayat bazen zor ama bir o kadarda güzel :KK16:

Hanzadem bebiş annesini yoruyor biraz sanırım, bu günleri çabuk atlatır, bulantılardan biran önce kurtulursun inşallah..

Daphnem 26 haftalık olmuş minik kuzun demek, bundan sonrası öyle çabuk geçecek ki, farkına bile varamıycaksın, bir bakmışsın kızın kollarında :nazar:

Aydasu zaman cabuk geciyo gercekten kardesim gldi coktan calismaya bile basladi darisi basina
Ben de ilk defa orgu oruyorum yelek yapiyorum yavruma takildigim yerlerde annem gosteriyo bitmek uzere fotosunu da eklerim gecen hafta yapsam bitmisti aslinda cok basim agridi elime aldim aldim biraktim sanirim acliktan basim cok agriyo
Yarin dr kontrolumuz var ins cinsiyet tahmini aliriz bakalim
Siyahdeniz senden nbr kurs nasil gidiyo dokturuyosun mamalari

Hımmm bakalım yarın prens mi, prenses mi gelecek belli olur belki :21:

Daphnem insan hep merak ediyo di mi
Simdi cinsiyeti merak ediyom onu ogrenicem bu sefer kime benziyo nasil bsy
Benim kizim
İnsallah bana benzer :)
Bizim menu de corba etli mantar sote haslanmis tavuk pilav salata vardi
Ben sade corba salatayi zor yedim
Ooo masallah menu super. Balim yemeye baslarsin yakinda. Bende yiyemiyordum ilk zamanlar. Sadece peynir ekmek yiyebiliyordum.
Daphnem 26 haftalık olmuş minik kuzun demek, bundan sonrası öyle çabuk geçecek ki, farkına bile varamıycaksın, bir bakmışsın kızın kollarında :nazar:

İnsallah vafim. Gelecek mi o gunler. Oyle sabirsizlaniyoruz ki babasiyla prensesimiZin kokusunu icimize cekmek icin...

Vaaay bu bizim topiğimizmiiii

Ne güzel ne güzelll

annelik çok çok çok güzelll uykusuz yorucu ama tarifsiz derecede güzel bakmaya koklamaya doyamıyorum.. Rabbim herkese nasip etsin bu eşsiz duyguyu diye dua ediyorum..

Ben bugün çok halsizdim benim minik kabız olmuş yemek yiyecek vakit bile bulamadım o yüzden akşam yemeğimiz dışardan pizzaydı.. Yarında pırasa yapmayı düşünüyorum bide sağlık ocağına gideceğiz

X