Eylül dostluğumuza burada devam (:

özden göbeğin çıkmış sadece dert etme çok güzel duruyo doğumdan sonra hiç kalmaz bence
sadece göbeği büyüyen hamilelere çok özeniyorum

hastayken izinli olmak özden????

ben hep çalışıyorum dayıyolar limonlu çay ıhlamur iyi bak kendine diyolar tamam ne izni
bu kış takmıcam alıcam iznimi raporumu keyfime bakıcam valla inş.

:KK1:..............................................

$999188_10151851722239255_291823588_n.jpg

karnım ağrıyo coraspin içtim fayda eder mi acaba bide kanı sulandırıyo sanırım inş.öyledir

özden bebek arabası aldnız mı? aldıysanız nasıl bişey aldınız? bu sıralar bunu araştırıyorum hala içime sinen bişey bulamadım

özden bebek arabası aldnız mı? aldıysanız nasıl bişey aldınız? bu sıralar bunu araştırıyorum hala içime sinen bişey bulamadım

bebek arabası şimdi almayı düşünmüyoruz ekim sonu doğacak ipek yani kış bebeği olacak bebek arabası ile belli bir süre dışarı çıkamayacak bir doğsun bakalım nisan mayıs gibi alıcağız arabasını ama ne alırız hiç biliyorum , hiç araştırmadım

bebek arabası şimdi almayı düşünmüyoruz ekim sonu doğacak ipek yani kış bebeği olacak bebek arabası ile belli bir süre dışarı çıkamayacak bir doğsun bakalım nisan mayıs gibi alıcağız arabasını ama ne alırız hiç biliyorum , hiç araştırmadım

benimkide aralık sonu olacak aynı şeyi bende düşünüyorum ama malum benim bulunduğum şehirde kar kış pek olmuyor biz yine çıkarız heralde dışarı. doktora, sağlık ocağına falan ben arabayla götürürüm gerçi ama bu seferde oto koltuğu lazım. oto koltuklu olan bebek arabaları var onlardan almayı düşünüyorum.

bu arada bi tane foto ekledim. şimdi masamda otururken çektim, bikaç tane de ayaktayken birine çektiririm onlarıda yüklerim şimdi yemeğe geçiyorum

bence de hem anakucağı oto koltuğu hem bebek arabası olanlar var bence en kullanışlısı o ayrı ayrı alınca da aynı para olacak hem az yer kaplar bi yere gidince ayrı ayrı taşımak zorunda olmazsınız

öğlen menümüz alakasız birbirinden ama güzeldi

yeşil mercimek
havuçlu tavuk sote
makarna salatası

Geçmedi mi canım ya?

yok bee geçmedi şimdi evde olmak uyumak vardı kocam da izinli evde

ilacı müdürden istedim neren ağrıyo dedi başım dedim ne dicem ki niye diyo saçını ıslak mı bıraktın diyo
sabahtan beri kıvranıyorum kötü olduğumu anlaması lazım ya da bana mı öyle geliyo bilmiyorum

yok bee geçmedi şimdi evde olmak uyumak vardı kocam da izinli evde

ilacı müdürden istedim neren ağrıyo dedi başım dedim ne dicem ki niye diyo saçını ıslak mı bıraktın diyo
sabahtan beri kıvranıyorum kötü olduğumu anlaması lazım ya da bana mı öyle geliyo bilmiyorum

Ay bide saçını ıslak mı bıraktın diyor :KK53: Senin bu müdür çok alem ya :KK51:

X