- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 38
- Konu Sahibi landfloves
- #35.481
günaydın kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar, heryerimizde kamera var bbg evine döndü, gittim baktım ekranlar parlıyor net görünmüyor, inşallah hala öyledir tabi :) dün ayar mayar yaptılar mı bilmiyorum.
benim çok şükür hamileliğim boyunca bir problemim olmadı bu zamana kadar, ne gaz sancısı ne bulantı vs. ama son zamanlarda nefes alamıyorum gibi hissediyorum ve karnım çok büyüdü, gören 8.aylık sanıyor bebekte kilolu çıktı zaten kontrollerde. ben hiç kilo almadım vucüt olarak o yüzden gittikçe zorlanıyorum sanki karnımı taşıyamıyorum ayaktayken hemen yoruluyorum.
vafiiii hala doğurmamış 42. hafta hemdeee... ayy benim bu kadar uzun sürmesin yaa 36da falan doğsun yeter bana. ama erkekler genellikle geç geliyor sanırım. pingu sen kaç haftalık doğurmuştun ya? bir ara daha sormuştum ama unuttum.
özdn sizin ev tiyatro gibi komşu olmayı çok isterdim seninle
keşke aynı apt da olsak hep beraber EYLÜL APT.NO:2011
keşke komsu olsak hanzade ya
ben hep tekim evde ne güzel akşamları gelirdiniz
sen bana tavuk yapardın
ahhh ahhh çok iyi anlıyorum seni ben nefes alamıyorum geceleri sürekli uyanıyorum sağa sola dönerken kendimi uyandırıyorum hep sadece sola yatınca rahatım landfloves
dün mesela 4 yastıkla uyudum eşim bir bana bir yastıklara baktı ben nerede yatıcam dedi
sabahta laktım tüm yastıklar onun üzerinde adam altında kalmış
landfloves son halimi albüme ekledim sende eklesene göbek yarıştıralım
hanzadeee doğum günün kutlu olsun canım, yeni yaşında bebiişin olsun inşallah seninde. bak bir yıl daha yaşlandın ertelemeyin artık şu çocuğu :))
özdencim maşallah sende fazla kilo almamışsın. karnın büyümüş sadece çok yakışmış hamilelik
ofiste biri hastaydı iki gündür yoktu bugün geldi görür görmez burnu akmaya başladı şimdiden gözlerim yanıyor ...
hasta insan neden gelir ki işe banada bulaştu anında
Ki sizin yöneticileriniz bu konuda çok anlayışlı gönderin gitsin evine özden. Bak ben hala iyileşemedim. Boğazım, burnum hep tıkalı. Doğru düzgün dinlenemiyorum. Hamilelikte daha zor hastalık.
bu arada ben dün yogaya gitmedim, akşam 7de başlıyordu, yemek yemeden gitmem gerekiyor bu seferde açlıktan bayılırdım, eşimde beni beklerken bayılırdı. sanırım sadece cmt seanslarına gidebilecem.