Ooo la la, ben yazmayınca dolmuş buralar..
Epeydir bu kadar geçmiş okumamıştım.
Artena, sabahtan yemeklerini yaparsın. Hatta masayıda hazırlarsın. Akşam gelince yemekleri ısıpıt oturursun hemen. Tabi zor bir tempo ama ne diyim Allah kolaylık versin.
Çok şağol daphne. Eşime azıcık güvenim olsa keşke. Ama adam bi su içerken bile mutfağı batırabilme yetisine sahip.
Artena demek zümreyiz. Bende bugün dikte sınavı yapacağım.Not vermek için değil de ilerleme gerileme var mı diye :26:
Akşama ne yemek yapsam yaaa hiç fikrim yok suan
Ay superisi, durum çok vahim. İyiler hala iyi, kötüler hala kötü hatta daha da kötü. Veliler sağolsun, kötü olan çocukları hiiiiç çalıştırma gereği duymamış. Harflerin yazılış yönlerini bile unutmuş kötüler. İyi-kötü arasındaki uçurum epey artmış. Dikte yaptırmaya hala çekiniyorum. İyilerim yapar da, 10 tanesi umutsuz vaka!
Vafi 42 hafta olmuş ve doğurmamış
İnşallah tez zamanda aramıza katılır.
Siniperelit, senin branşın neydi? Leke konusunda ise o kadar takılma. Ne geçeceğinin, ne de geçmeyeceğinin garantisi yok. Benim annemin sol bacağınca tırnak kadar bir leke var, inanmazsınız Kıbrıs haritası şeklinde. Benim de sol bacağımda da aynı Kıbrıs lekesi var. Ama kardeşlerimde yok. Arkadaşımın yüzünde doğum lekesi var, iki çocuğunda da hiç bir leke yok. Tamamen olacağından.
Hanzade, kulak konusunda benim eşim takıntılı. Çocukken baya kepçe olan kulakları şimdi iyi durumda. Ama o kadar takıntı haline getirmiş ki hala kendini kepçe sanıyor. Şimdilerde tüm karşı çıkmalarıma rağmen estetisyen arayışında. Çocuklarımız da kepçe olursa bu psikolojiyi yaşamasınlar diye küçük yaşta
estetik yaptırabilirmiş. Hayatta izin vermem o ayrı!