Eylül dostluğumuza burada devam (:

ben geldimm

laptopun sarjı bitti içeriden sarjımı alıp takmaya bile üşendim öle oturdum masada :KK52:

hamile cesareti

Cok yemeye basladim ben. Oglen 3 dolma, bir tabak makarna bir kase yogurt yedim. Simdi cayla 5-6 dilim kek. Aksama dogruda meyve yiyorum :KK43:

kızlar bi anda gözeüme bşy oldu sağ gözüme sanki kirpik kaçmış gibi oldu gittim aynada baktım bşy yok göz altım bi anda şişti ayanada bakarken torba gibi oldu nie acaba mikrop mu kaptı desem neden olsun

hanzade hani gözde çıkan bişey var ya, ondan olmasın.. arpacık diğer adı. inşallah değildir. bi eczaneye uğra çıkışta sor bakalım.

ben ayakta fotomuda ekleyecektim unuttum, hemen şimdi arkadaşa foto çektirip geliyorum

çıkışta evin ordaki hastaneye mi gitsem anlarlar mı göz dr u var mı acaba daha fazla kızarıp şişmeden önlem alırım geçen kuaförde kızın gözü çok fena olmuştu öyle olmasın sonra

hanzade hani gözde çıkan bişey var ya, ondan olmasın.. arpacık diğer adı. inşallah değildir. bi eczaneye uğra çıkışta sor bakalım.

ben ayakta fotomuda ekleyecektim unuttum, hemen şimdi arkadaşa foto çektirip geliyorum

alt kirpiğimin hizasında göz altı torbası gibi oldu biraz şişti daha fazla şişmeden gideyim göstereyim
bi anda olur mu böyle arpacık

kızlar bi anda gözeüme bşy oldu sağ gözüme sanki kirpik kaçmış gibi oldu gittim aynada baktım bşy yok göz altım bi anda şişti ayanada bakarken torba gibi oldu nie acaba mikrop mu kaptı desem neden olsun

Ya mikrop kapmistir canim ya da lanfloves dedigi gibi arpacik cikmistir.

alt kirpiğimin hizasında göz altı torbası gibi oldu biraz şişti daha fazla şişmeden gideyim göstereyim
bi anda olur mu böyle arpacık

evet arkadaşımda olmuştu o zaman görmüştüm bende, bir anda çıkıyor.. üzüntü stres neden olabiliyormuş. bu özel gününüzde hastalanınca çok mu dert ettin kendine :KK53: şaka bi yana çok geçmiş olsun hemen geçer inşallah canım

ekledim ayaktaki fotolarımı kızlar. hiç makyaj yapmadım ve yüzümde şiş biraz, çirkinliğime bakmayın sadece göbeğime bakın lütfen :KK37:

evet arkadaşımda olmuştu o zaman görmüştüm bende, bir anda çıkıyor.. üzüntü stres neden olabiliyormuş. bu özel gününüzde hastalanınca çok mu dert ettin kendine :KK53: şaka bi yana çok geçmiş olsun hemen geçer inşallah canım

ekledim ayaktaki fotolarımı kızlar. hiç makyaj yapmadım ve yüzümde şiş biraz, çirkinliğime bakmayın sadece göbeğime bakın lütfen :KK37:

Çok güzel görünüyorsun. Hamilelik çok yakıştı sana :KK16:

landfloves sen baya araştırmışsın araba olayını banada önersne bende bakayım en fazla 800 düşünüyorum

landfloves sen baya araştırmışsın araba olayını banada önersne bende bakayım en fazla 800 düşünüyorum

şu an için almaya en yakın olduğum araba bu canım. bebeğin çocuk arabasında dümdüz yatabilmesini istiyorum oda sadece bazı bikaç modelde var ve onlarda çok ağır ve hantalmış çok yorum okudum onlarda ilgili, o yüzden vazgeçtim gibi ama bana bellide olmaz.. bunu bikaç kez mağazasında da gidip inceledim sürdüm dolaştım boş arabayla, çok güzel, çok hafif, sağlam, katlandığında çok az yer kaplıyor. fiyatıda uygun, int.den almayacam 520 tl fiyatı benim baktığım yerde, ordan başka şeylerde almayı düşündüğümüz için indirim yaparlar sanırım. ama bizim 2014 ocak anneleri grubunda int.den alanlar var ellerine ulaşmış çokta memnunlarmış, banada indirim yapmazlarsa zaten bende int.den alırım

X