Eylül dostluğumuza burada devam (:

araba bu demişim linki koymayı unutmuşum: :KK37:

Casual Storm Trona Seyahat Sistem Bebek Arabası Sky - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com

buda link açılmazsa fotoları: ben kırmızı-siyah rengini düşünüyorum.

$casual.jpg

Amma alınması gereken şey var. Hepsi içinde ayrı ayrı düşünmek lazım landfloves. Odası, perdesi, halısı, arabası, giyimi, bakım malzemeleri uzar gider daha. Bunları bir liste yapsanız bizede faydası olsa süper olur.

bağcılar medipolü aradım en erken akşam 23:15 e randevu veriyolar yuh dolumu o kadar yani zaten gıcık bi hastane yakınımda o var diye gideyim dedim

Amma alınması gereken şey var. Hepsi içinde ayrı ayrı düşünmek lazım landfloves. Odası, perdesi, halısı, arabası, giyimi, bakım malzemeleri uzar gider daha. Bunları bir liste yapsanız bizede faydası olsa süper olur.

aynen o kadar çok şey var ki, bizde inşallah bu haafta sonu artık mobilyalarını almayı düşünüyoruz. odasınıda boyatacaz. daha alınacak o kadar çok şey varki, son aylara kalmak istemiyorum bu haftadan sonra sürekli bişeyleri araştırıp araştırıp almam lazım artık..
liste var aslında benim takıldığım topicte paylaşmışlardı, bi bakayımda bulursam eklerim

bağcılar medipolü aradım en erken akşam 23:15 e randevu veriyolar yuh dolumu o kadar yani zaten gıcık bi hastane yakınımda o var diye gideyim dedim

dahada mı şişti hanzade? ağrı falan var mı peki? int.den bir araştırsan. evine yakın başka hastane yok mu onlarıda ara, olmadı eve gidince ordan geçersin hastaneye

aynen o kadar çok şey var ki, bizde inşallah bu haafta sonu artık mobilyalarını almayı düşünüyoruz. odasınıda boyatacaz. daha alınacak o kadar çok şey varki, son aylara kalmak istemiyorum bu haftadan sonra sürekli bişeyleri araştırıp araştırıp almam lazım artık..
liste var aslında benim takıldığım topicte paylaşmışlardı, bi bakayımda bulursam eklerim

Bekliyorum bulursam sevinirim. Mobilya fiyatları çok pahalı ama çok şık şeyler var artık.

dahada mı şişti hanzade? ağrı falan var mı peki? int.den bir araştırsan. evine yakın başka hastane yok mu onlarıda ara, olmadı eve gidince ordan geçersin hastaneye

yok hafif şiş var sadece önlem olsun diye gitmek istedim ama vazgeçtim eczaneye bi gösteririm onlar da anlıyo zaten belki geçer akşama kadar geçmezse giderim ağrı filan yok sadece gözüme bşy kaçmış gibi

Bu akşam eşim sporda benimde yumurtalı ıspanağım vardı. Yemek yapacaktım yarın için ama eşim yarın akşam ben yaparım dedi. Benimde canıma minnet :KK9:

bu akşam bizde de balık var.. eşim yapıyor artık balığı :) küçük tüpte balkonda yaptığımız için ben eğilemiyorum. oda iyice öğrendi artık sofrayı hazırlıyor balıkları pişiriyor, ben birtek salata yapıyorum

bugün doğuma 100 gün kalmış :KK53:

artık 100'den geriye sayacam. ve kiprikleri gelişiyormuş bugün :KK16: uzuuuun uzuuuun olur inşallah

benim bebeğimin kirpikleri gözleri ağzı burnu kulakları babaya benzsin hahahaaaa ne kaldıysa geriye

eskiden çocuğum bana benzsin isterdim hala isterim benim gibi güzel olsun (çok mütevaziyim)
ama eşimin gözleri kirpikleri çok güzel benim de kötü değil ama uzun kıvrıktır onun ki bi de ela hatta yeşil gün ışığında
ikimizin de burnu küçük kibar düzgün ama babanneye çekerse yandıııkkkkkk çok uzun burnu kocaman (tövbe allahım)
:KK9::KK9::KK9:

X