Eylül dostluğumuza burada devam (:

Oyle yapcam canim bu gidisle aslinda hep istedim ki isim olsun sonra kafam rahatken hamile olayim tadini cikarayim
Esim annemler herkes olsun artik dio bende cok istiyorum da kendi canim sikkinken mutsuz bi cocuk yetistirmekten korkuyorum
Bide biliuosunuz bende dogum lekesi var ya cocugumda da olursa diye cok endiseleniyorum acikcasi.siz benim yerimde olsaniz ne dusunurdunuz?

hazır çalışmıyoken bebiiş çalışmalarını yap canım.Hamileliğin güzel geçer.
Doğum lekesi olayını neden takıyorsun canım maşallah çok güzelsin.
Senin güzelliğini engelliyici bişi değil ki canım. Bebişe doğum lekelesi geçmiyor diye biliyorum.
Ama geçse ne olacak, o da annesi gibi güzel veya yakışıklı olur. Canını böle şeyler düşünüp sıkma.:KK34:

sniperelit madem atanamadın evdesin yap biçocuk valla şimdiye büyümüştü atanınca rahat edersin en azından biraz büyümüş olur

:KK1: Türk kadının klasik sorunu o benim popom şimdiden büyüdü :KK53:

Bak ne güzel herkes istiyor. Ben bebeğimi karnımda hissetiğim günden itibaren çok farklı bakıyorum hayata. Çok mutluyum. Aklım fikrim hep onda:KK16: Eminim senide bu sıkıntılardan kurtaracak bebeğinin varlığı. Doğum lekesine gelince sakın öyle şeyler getirme aklına. Neden çocuğuna geçsinki. Sen güzel güzel yap bebeğini. Bak nasıl her şey değişecek. Belkide bebeğinin kısmetine hemen atanacaksın :KK16:

hazır çalışmıyoken bebiiş çalışmalarını yap canım.Hamileliğin güzel geçer.
Doğum lekesi olayını neden takıyorsun canım maşallah çok güzelsin.
Senin güzelliğini engelliyici bişi değil ki canım. Bebişe doğum lekelesi geçmiyor diye biliyorum.
Ama geçse ne olacak, o da annesi gibi güzel veya yakışıklı olur. Canını böle şeyler düşünüp sıkma.:KK34:

Saol buancim guzel dusuncelerin icin anneler cocugu icin hep en iyisini ister ya bende uzulmesin isterim cocugum cunku hayat uzucu ve yipratici olabiliyo bu sekilde

benim bildiğim de doğum lekesi geçmez hamileyken yaşanan ilginç ve gizli olaylardan kaynaklanıyo diye biliyorum
benim dayımın kızında var aynı senin ki gibi o da öğretmen üstelik benden büyük yaşça

benim bildiğim de doğum lekesi geçmez hamileyken yaşanan ilginç ve gizli olaylardan kaynaklanıyo diye biliyorum
benim dayımın kızında var aynı senin ki gibi o da öğretmen üstelik benden büyük yaşça

Hanzade evli mi dayinin kizi ve cocugu var mi
Annem hamileyken hani hep derler ya ciger elleme bilmem ne diye oyle bisi olmamis doktorada gittim bi suru kilcaldamarlarin deriye daha yakin olmasiymis sebebi

öğlen menümüz:

etli nohut
tel şehriyeli piinç pilavı
ayran
turşu

çayımda hazır şimdi çay içicem üstüne iyi gider

Hanzade evli mi dayinin kizi ve cocugu var mi
Annem hamileyken hani hep derler ya ciger elleme bilmem ne diye oyle bisi olmamis doktorada gittim bi suru kilcaldamarlarin deriye daha yakin olmasiymis sebebi

evet evli ama çocuğu oldu mu bilmiyorum desem gülmeyin anneme sorarım
üvey dayım oluyo yani anneannemden değil dedemin önceki eşinden eskiden çok sık görüşürdük sonra akçaya taşındılar koptuk çocuklarıyla annem bilir ama sorarım ona

ay bende çocuğum kepçe olacak deyip duruyorum kızıyolar bana herkesin ilk tepkisi kulağına bakiim oluyo sonra saçmalama diyolar ben de takıntılıyım burun ameliyatı olurken doktora kulak ameliyatı yapıyo musunuz dedim evet dedi kulağımı gösterdim hemen kızzdı bana doktor da

ay bende çocuğum kepçe olacak deyip duruyorum kızıyolar bana herkesin ilk tepkisi kulağına bakiim oluyo sonra saçmalama diyolar ben de takıntılıyım burun ameliyatı olurken doktora kulak ameliyatı yapıyo musunuz dedim evet dedi kulağımı gösterdim hemen kızzdı bana doktor da

Doktora katiliyorum kizmakta hakliymis
Menude guzelmis afiyet olsun

annem bana hamileyken bi bahçeden gül koparmış koklamış bahçevan gelince korkmuş saklamış adam görmüş tabi yeni ilaçladım kokmana gerek yok ama zararı olur demiş

omuzumda gül vardı küçük ilkbaharda güllerle birlikte açar kışın solardı 14-15 yaşıma kadar devam etti sonra zamanla silindi gitti o zaman sevmezdim şimdi keşke silinmeseydi diyorum çok ilginçti

Bide hanzade hamilelikte diğer kızlarda oldu mu bilmiyorum ama benim ağzımın içinde acı su var sanki. Tad alamıyorum yemeklerden doğru düzgün :KK50: Hep bir acılık var. İğrenç bir durum.

havalardan sanırım burda durasım yok hiç zaten normalde de yok ama bugünlerde hepten ev modundayım çok bunaldım psikolojim bozuluyor travma geçircem:86: :111: böyle olucam

Bide hanzade hamilelikte diğer kızlarda oldu mu bilmiyorum ama benim ağzımın içinde acı su var sanki. Tad alamıyorum yemeklerden doğru düzgün :KK50: Hep bir acılık var. İğrenç bir durum.

ay şekerim ben de öyle şeyler olmadı çok rahat geçirdim kaç çocuk doğurdum şimdiki nesil gibi mızmız görmedim :KK53:

X