Günaydın kızlar. Hepinizin kandili mübarek olsun
Aydasucum bu mübarek günde senin için dua edicem tatlım. Rabbim yardımcın olsun. Ama yanlız kalman doğru değil kızların dediği gibi. Tansiyonun düşse ayağa kalkamıcak duruma gelsen filan yanında biri olması şart. Bence annene söyle yanına gelsin, baban ve kardeşin bakar başının çaresine senin ve bebeğinin sağlığından önemli değilya.Zaten kötü olduğunu söylesen sen teklif etmeden gelir annen. Yük olurum filan diye düşünme sakın biz onların evladıyız 15-20 gün kalsa bişey olmaz. hem seni hastaneye de götürür belki ahsen gibi serum takılman gerekir. Lütfen ara ve söyle tatlım. sen bu halde yol gidemezsin ama onların gelmesi en mantıklısı.
Anne olmaya cesaret edemeyen kızlar
Biz eşimle 2005 yılından beri birlikteyiz, uzakta olduğu için bize geldiğinde bikaç gün kalıyodu ve aynı ewde beraber olma şansım olduğu iiçin onu yakından tanıdım kasımda 7. senemiz doluyo işallah. Ewlilikten önce hiç bebek konusu konuşmazdık ben hep eşim çocuk istemiyo sanırdım,ne zaman konuyu açsam kapatırdı. Ama ewlendikten sonra eşim değişti istemeye başladı. son 2 ay korunmadık. Birazda olmazsa diye korktuk çünkü çewremizde olmayan çoktu. Deneyelim olmazsa tedavisini oluruz hiç değilse dedik çok şükür Rabbime oldu. Maddi açıdan hiç hazır değiliz biliyosunuz ama ufacık bi bebeğin öyle aşırı masrafları olmazki. bi bez masrafı o kadar. zaten beşiğiydi arabasıydı dedeler halleder. e kıyafet biakç parça alıırsın bisürü doğum hediyesi geliyo
bu kadar ince eleyip sık dokumaya gerek yok. Tabiki büyüyünce masrafı artıyor ama o zamana kadar Rabbim önümüze ne kapılar açar daha dimi. Biz istedik anne baba olmayı Rabbim nasip etti. Ben adetim gecikmeden tam günümde test yaptım,çünkü o ay hep şüphelendim nedense hissettim.Eşime hiç çaktırmadım ama. O yüzden bizim şaşkınlığımız ve sevincimiz çok büyüktü. Onu ultrasonda gördüğünüzde yaşadığınız sevinç tarifi imkansız.hele son gördüğümde elleri bacakları hareket ediyo Allahımm dedim ne büyük senin mucizen. daha doğmadan o kadar çok seviyorum ki onu tarif edemem. Herkesin bu duyguyu tatması lazım. Bence tamamen benim düşüncem, vücudum bozulur, hayatımı yaşayayım gibi düşünceler annelik duygusunun yanında o kadar saçma kalıyoki, bu sene olmasa seneye mutlaka bu çocuğu isticeksiniz geciktirmeye gerek yok. çünkü insan ne gezmeye doyar, ne eğlenmeye ne tatile... bu sene geçer seneyede olsun dersiniz o borç biter şu borçta bitsin dersiniz. bunun sonu yokki. bu duyguyu geciktirmeyin Annelik süper bişeyyy. Başka hiçbişey için bu kadar fedakar olmazsınız. ne uzun yazmışım...