- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 38
-
- Konu Sahibi landfloves
- #34.941
kızlar peynirli gül böreği yaptım tavuklu makarna salatası olacak pasta alıcam eltim sarma yapacaktı başka bşy yapabilir miyim sizce şöyle yarım saatte hazır olabilecek bşy var mı basit yapamazsam bu menü yeterli olur mu
ay pardon eşinin doğum günü için hazırlıyordun dimi? kimler gelecek?
Kızlar beta hcg değerlerim cumartesi günü 62.78 çıkmıştı bu gün beklenenin iki katı artmış 780 olmuş. Çok artmış ikiz olabilir mi?
Kızlar beta hcg değerlerim cumartesi günü 62.78 çıkmıştı bu gün beklenenin iki katı artmış 780 olmuş. Çok artmış ikiz olabilir mi?
inanmıyorum açtığım gibi seni gördüm
çok sevindim ya hamdolsun Rabbim hayırlı kılsın
aşkolsun ya insan bi arayıp söylemez mi dört gözle bekliyoduk
miracle doğurdu mu kızlar?
inanmıyorum açtığım gibi seni gördüm
çok sevindim ya hamdolsun Rabbim hayırlı kılsın
aşkolsun ya insan bi arayıp söylemez mi dört gözle bekliyoduk
miracle doğurdu mu kızlar?
Doğurdu ahsen. Teşekkür ederim canım ama bu gün devlet hastanesine beta için yeniden gittim. Sonuçları çıkınca dr un yanına gittim yeniden. 42 mm lik kist var dedi. Belki bebek yoktur belki kimyasal belki boş gebeliktir dedi bana. Kist çok büyükmüş. Kızlarlada konuştum biraz moral verdiler sağolsunlar...
canım benim inş.sağlıkla güzel bi bebişin olacak bak değerlerin yükseliyo benim bildiğim kimyasal gebelik olunca değerler yükselmez yanlış mı biliyorum
bozma sakın moralini
ahsen kuzum nerelerdesin arayamadım bi türlü eşin ne yaptı iş bulabildi mi
Daphne kuzum artışın fazla olmuş şükürki artış olmuş. İkiz olabilirmi hiç bilgim yok keseyi ne zaman göreceksiniz ?
Ahsencim hoşgeldin tatlım. Miracle doğurdu maşallah saçlı çok tatlı bi bebesi var daphnenin albümlerinde var fotosu.