-
- Konu Sahibi landfloves
- #35.001
bu haftasonu çok dolu ve yorucu geçti benimde
c.tesi erken çıktım işten amcamlara gittim kuzenimi istemeye geldiler tanışma faslıydı daha doğrusu aileler ilk defa görüştü gündüz onlara ikramlık hazırladık
o gece orda kaldık pazar da hep birlikte dışarı çıktık kuzenim vialand da çalışıyo önce onu bıraktık oraya sonra sütlüceye uykuluk yemeye gittik ordan sultanahmet eminönü gezdik yenikapıya geçtik akşamda orda balık yedik sonra bize geçtik çay içtik ancak duş aldım filan yattım
bu akşam eşimin yeğeni gelecek bize
öyle işte yorgunum ama çok keyifliydi
bu arada sanırım haftaya söz olacak izinli olduğum gün cuma akşamdan gidicez c.tesi erkenden hazırlık yapıcaz kalabalık olur zaten hem yemek hem meze hazırlıcaz
günaydınnn kimsecikler yok
şu meryem uzerli ye çok üzüldüm yaa nasıl bu kadar saf olunabilir anlamıyorum onu yakından tanımayı o kadar çok isterdim ki
arada bakıyorum kimse yok diye gidiyorum nbr tatlım
Bence çok iyi niyetli bir kız. Yazık inşallah o adamı afetmez.
Bence çok iyi niyetli bir kız. Yazık inşallah o adamı afetmez.
demet bebeğinin tipine senin o ne bee :)
ben o haftalarda koymadım
affetmez de bebeğe de yazık yaa babasız
ayrıca o adamda ne bulmuş tipsizin önde gideni bee nasıl güvenmiş bi de açıkça herşeyi anlatmış
özdn için şişer tabi gitme dert topiclerine burda kal
merhabalar kızlar, bende haftasonu geldim kimsecikler yoktu yine.. hanzade ve daphne siz cumartesileri tatilmisiniz?
fotoları dediğim gibi eşimin telden ancak mail atabiliyorum, o zamanda boyutu küçük atmıştım minicik gelmiş. şimdi arar söylerim o müsait olunca atar bana, yüklerim.
meryem uzerliye noolmuş, bi bakayım haberlere merak ettim
doktorlar hep kendini düşünüyo para için bak 2 saat bile sürmemiş peki kendi doktorun mu yaptırdı doğumu genelde aniden doğum başlayınca dr gelip gelememe durumu var özellikle yazın biraz da ondan sezeryana yönlendiriyolar hastayı kaçırmasınlar planlı olsun işleri ya gecenin köründe çağırıp rahatını kaçırırsan bunları düşünerek sezeryana yönlendirmeye çalışıyolar