-
- Konu Sahibi landfloves
- #34.981
zaten normal dogum 1800.sezeryan 2400 tl.600 tl icin baski yapilirmi dr lara
daphne artık senin ki mandal gibi değil canım
birdahaki gittiğimde aslında bu hafta veya bu ay kaç normal doğum gerçekleşti, şu anda var mı burda yatan dün yapmış bugün yapmış olan görüşmek istiyorum mu desem bilemedim. doktorada normal doğum istediğimi söylediğimde inşallah olur demişti, bir sonraki gittiğimde zayıf olduğun için çok düşük bir ihtimal normal doğuramazsın sen dedi.. ama aten hastaneden çok memnunum ama son gittiğim doktoru benim doktor çok yoğun diye gitmiştim bidaha gitmicem ona
aydasuuuu ne güzel anlatmışsın öyle. çok duygulandım, ne kadar güzel bir duygudur, bütün doğum hikayeleri nasıl olursa olsun sonucu mis gibi bir meleğe kavuşmak. bakalım benim nasıl bir hikayem olacak, meleğime nasıl kavuşacam.. sen bile o sancı anında bu kadar sinirlendiysen ben ya birilerini öldürürüm ya da küfürler havada uçuşur artık.
benim karnımda büyümese hiç hamile gibi hissetmeyecem kendimi. gerçi bebişim artık sağlam tekmelemeye başladı, karnımı açıp izliyoruz elimizi bile koymadan vurduğu yer belli oluyor, güm güm diye takla mı atıyor napıyor artık bilmiyorum. bugün annemlerden steteskopu getirdim kalp atışlarını dinledim, hızlı hızlı atıyor, birde sanki su sesi geliyor içerden sürekli hareket halinde demekki :) sabırsızlanıyorum minik prensime kavuşmak için.
evet canım sonuc mıs gıbı bı melek...
valla hıc garantı veremıcem ınsan o an kendını tanıyamıyora deseler bıle batıyordu bana dusun
masallah senın kuzu hıc uzmedı senı, doğduktan sonra da ole olsun ınsallah...
kılon olmadıgı ıcın bu haftalarda bu kadar net hıssedıyon sanırım ben daha senınkı gıbı degıldım bu haftalarda, ooo steteskoplar da gelmıs tamam artık sen dınlersın ıcın sıkıldıkca
cok guzel duygular cok
bak sımdı emzık vermek ıstıyom elıyle tutup fırlatıp bı de öğürüyomınıcıksın sen nerden bılıyon demı
egıtımlı cıkıyorlar ıcerden bunlar