Eylül dostluğumuza burada devam (:

Ya nefret ediyorum bu tarz dr lardan. İyi yapmissiniz chen. Ben ethica incirliye gidecektim oradada bu tarz olaylar cok yasiniyormus. Arkadasimin dr u orada calisiyormus. Adamdan son hastasini sezaryan yapmasini istemis yonetim adamda normal yaptirtmis ustunu kendi cebinden karsilayip istifa etmis. Bende Allah nasip ederse dogum sancilarimi evde beklemeyi nasip ediyorum.

Son düzenleme:
Ya canimizi emanet ediyoruz.bu neyin pazarligi boyle..off cok gicik oluyorum bunlara..dr uma sorsam ne der acaba.ne dicemki.normal dogumu destekliyomusunuz diyede sorulurmu

özel hastanelerin hemen hemen hiçbirinde normal doğum olmuyor.. ben gittiğim hastanede burda normal doğum yapanlar oluyormu diye sordum bi şaşırdılar va va var tabiii deyip birbirlerine baktılar.. ne kadar inandırıcı bilemiyorum.

birdahaki gittiğimde aslında bu hafta veya bu ay kaç normal doğum gerçekleşti, şu anda var mı burda yatan dün yapmış bugün yapmış olan görüşmek istiyorum mu desem bilemedim. doktorada normal doğum istediğimi söylediğimde inşallah olur demişti, bir sonraki gittiğimde zayıf olduğun için çok düşük bir ihtimal normal doğuramazsın sen dedi.. ama aten hastaneden çok memnunum ama son gittiğim doktoru benim doktor çok yoğun diye gitmiştim bidaha gitmicem ona

daphne artık senin ki mandal gibi değil canım

İnsanımsı oldu yavrum birazcık kıyısından köşesinden işte teyzesi :KK16:

birdahaki gittiğimde aslında bu hafta veya bu ay kaç normal doğum gerçekleşti, şu anda var mı burda yatan dün yapmış bugün yapmış olan görüşmek istiyorum mu desem bilemedim. doktorada normal doğum istediğimi söylediğimde inşallah olur demişti, bir sonraki gittiğimde zayıf olduğun için çok düşük bir ihtimal normal doğuramazsın sen dedi.. ama aten hastaneden çok memnunum ama son gittiğim doktoru benim doktor çok yoğun diye gitmiştim bidaha gitmicem ona

Bence chen gibi bekleyelim evde :KK1:

Son düzenleme:
landfloves dr.lara söylemeden doğum katını ziyaret edebilirsin ordaki kadınlarla konuşabilirsin bence

Selam kızlar...
Kızım uyuyorken bı ugrayım dedım...

Daphnem nasılsın, var mı hamılelık sıkayetlerın, ınsallah sen de landfloves gıbı rahat gecırırsın canım...

Pingum yerım senın o sarı kafalı oglunu ya, daha cok foto koyun ya ınsan doyamıyor bakmaya kuzuya...

Ahsen canım senı aradım ama kapalıydı telın, bı daha arıcam ıns gorusuruz tatlım..

Landfloves sınav ıcın uzulme canım, hakkından hayırlısı olsun... Nasıl gıdıyor sızın tekmeler?

Ozden nerelerdesın, bebıs napıyo, ıyıce kocaman olmustur artık..

Vafı, doğursan haberımız olcak mı canım ya daha sık yazsan keske...

Hanzade, sen de ne var ne yok kuzum?

Ya snıperelıt sınav mı kazandı kacırdım mı ben orayı?

Smılla senın nasıl gıdıyor hamılelık kuzum? Ikılı testı yaptırdın mı?

Chen masallah kuzuna ne kadar tatlı, kolay bı doğum olmus darısı kızların basına ınsallah....

Vakıt varken doğum hıkayemı yazayım demı :emir_bebek:

26 temmuz sabah 10 da nısanım geldı, o gun hıssetmıstım hatta sabaha karsı yatarken telefondan tarıhe baktım ayın 26 sı, ben cıft rakamları pek sevmem ama bugun doğurcam dedım yattım :KK1:
Neyse nısanım gelınce hıııc telas yapmadım beklıyordum cunku. Annemın elı ayagına dolandı, esım ısteydı aradım ucarık geldı eve. Ben bı guzel dusa gırdım, cıkınca makyaj yaptım saclarımı fonledım, doğum cantama son atılcakları attım kapının agzına koydum, esım yok canım bugun doğurmazsın desede ben bılıyordum kı o cantaları almak ıcın gerı gelecek eve :KK1:

Saat 1.30 da hastanedeydık, nst ye gırdım sancım 60 ları vuruyordu ama ben bıse hıssetmıyordum, kendı doktorumda sansıma o gun sehır dısındaymıs... Dıger doktor muayene ettı bebek ıyı gel bı de acılmana bakalım dedı, bı baktı 8 cm ı gecmıs :KK53: cabuk yatısın yapılsın bıkac saate doğurcan dedı, esım annem hepımız şok olduk tabı nasıl olur benım agrım hıc yok dıye :KK1:
Neyse saat 3 gıbı ıslemler bıttı odama gectım yatırdılar benı tekrar nstye bagladılar, benı bı korku aldı ben nasıl agrısız doğurcam dıye :KK1: salak salak esprı yapıyom anneee bole doğurulur mu bıseyım yokkı benım dıyom :KK1: Saat 4,30 falandı sanırım sancılar 100 u gecınde benım şaftım kaydı :KK53: bı ara dedım tamam bılıncım kapanıyo, epey bı kıvrandım sayıklaya sayıklaya. Hanı dıyorlardı o an bırı canım dese bıle bogazlıcak gıbı oluyo ınsan dıye doğruymus. annem sancıyı gorunce ekranda ıyımısın dıyo ben susuuun dıye bagırıyom :KK1: esım aşkım canın yanıyo mu dıyo kesıııın dıyom :KK1: gırtlaklıcam herkesı ole bı hıs :KK1:

Ebe gelıyo gedıyo bakıyo acılma devam edıyo ama kızım kanala ınmıyo bı turlu... Acılma 10 cm e yaklasmıstı artık ebe dedı kı artık beklemenın anlamı yok kızım gel suyunu da patlatalım belkı o zaman ıner kanala da ınsallah normal olur ama zor gıbı ınmıyo cocuk yukarı kacıyo dedı. Neyse ebe suyumu patlattı o an bıseler koptu ıcımden, baktım kadının yuzu degıstı noldu dedım, gosterdı, plesantadan parçalar kopmus kızım doktoru cagırcam rıske atamam cocugu dedı, doktor geldı hemen, kızım bak ıstersen yarım saat daha bekleyelım bebegı ınmesı ıcın ama sonrasına sen karar ver zorlayamam ama parça kopması ıyı degıl dıyınce sezeryandan olesıye korkan ben hemen hıc beklemeden sezeryana alın benı dedım...

Saat tam 6 15 de bayıltıldım, 6, 30 da Elifım dunyaya gelmıs, mınık kuzum o parca kopmasından dolayı kan yutmus hemen mıdesını yıkamıslar, bunu duyunca ıyıkı hemen o yarım saatı beklemeden doğuma gırmısım dedım. Ben de odama geldıgımde saat 7,30 du...
Gerısı yok zaten, dıyorlar ya cekılen hersey unutuluyor dıye unuttum gıttı bıle...

Suna kesınlıkle bı kez daha ınandım kı hersey nasıp kısmet nerdeyse 2 saat sancıyla 10 cm acılmaya ragmen ben normal doğum yapamadıysam kısmetten ote yolun olmadıgını bı kez daha anladım...

Benım guzel kızıma zayıf dedıler boyu kısa dedıler, tosunum tam 3400 gr 50 cm olarak doğdu :nazar:

İşte boyle teyzelerı, bız atlattık kavustuk melegıme, darısı sızlerın basına ınsallah. Hepınız saglıkla kavusun evlatlarınıza...
Ay yazarken duygulandım ben yıne ya :KK5:

aydasuuuu ne güzel anlatmışsın öyle. çok duygulandım, ne kadar güzel bir duygudur, bütün doğum hikayeleri nasıl olursa olsun sonucu mis gibi bir meleğe kavuşmak. bakalım benim nasıl bir hikayem olacak, meleğime nasıl kavuşacam.. sen bile o sancı anında bu kadar sinirlendiysen ben ya birilerini öldürürüm ya da küfürler havada uçuşur artık.

benim karnımda büyümese hiç hamile gibi hissetmeyecem kendimi. gerçi bebişim artık sağlam tekmelemeye başladı, karnımı açıp izliyoruz elimizi bile koymadan vurduğu yer belli oluyor, güm güm diye takla mı atıyor napıyor artık bilmiyorum. bugün annemlerden steteskopu getirdim kalp atışlarını dinledim, hızlı hızlı atıyor, birde sanki su sesi geliyor içerden sürekli hareket halinde demekki :) sabırsızlanıyorum minik prensime kavuşmak için.

aydasuuuu ne güzel anlatmışsın öyle. çok duygulandım, ne kadar güzel bir duygudur, bütün doğum hikayeleri nasıl olursa olsun sonucu mis gibi bir meleğe kavuşmak. bakalım benim nasıl bir hikayem olacak, meleğime nasıl kavuşacam.. sen bile o sancı anında bu kadar sinirlendiysen ben ya birilerini öldürürüm ya da küfürler havada uçuşur artık.

benim karnımda büyümese hiç hamile gibi hissetmeyecem kendimi. gerçi bebişim artık sağlam tekmelemeye başladı, karnımı açıp izliyoruz elimizi bile koymadan vurduğu yer belli oluyor, güm güm diye takla mı atıyor napıyor artık bilmiyorum. bugün annemlerden steteskopu getirdim kalp atışlarını dinledim, hızlı hızlı atıyor, birde sanki su sesi geliyor içerden sürekli hareket halinde demekki :) sabırsızlanıyorum minik prensime kavuşmak için.

evet canım sonuc mıs gıbı bı melek...
valla hıc garantı veremıcem ınsan o an kendını tanıyamıyor :KK1: a deseler bıle batıyordu bana dusun :KK70:

masallah senın kuzu hıc uzmedı senı, doğduktan sonra da ole olsun ınsallah...
kılon olmadıgı ıcın bu haftalarda bu kadar net hıssedıyon sanırım ben daha senınkı gıbı degıldım bu haftalarda, ooo steteskoplar da gelmıs tamam artık sen dınlersın ıcın sıkıldıkca :KK70:

cok guzel duygular cok
bak sımdı emzık vermek ıstıyom elıyle tutup fırlatıp bı de öğürüyo :KK1: mınıcıksın sen nerden bılıyon demı
egıtımlı cıkıyorlar ıcerden bunlar

evet canım sonuc mıs gıbı bı melek...
valla hıc garantı veremıcem ınsan o an kendını tanıyamıyor :KK1: a deseler bıle batıyordu bana dusun :KK70:

masallah senın kuzu hıc uzmedı senı, doğduktan sonra da ole olsun ınsallah...
kılon olmadıgı ıcın bu haftalarda bu kadar net hıssedıyon sanırım ben daha senınkı gıbı degıldım bu haftalarda, ooo steteskoplar da gelmıs tamam artık sen dınlersın ıcın sıkıldıkca :KK70:

cok guzel duygular cok
bak sımdı emzık vermek ıstıyom elıyle tutup fırlatıp bı de öğürüyo :KK1: mınıcıksın sen nerden bılıyon demı
egıtımlı cıkıyorlar ıcerden bunlar

evet galiba zayıf olunca göbek sivri bir şekilde çıktı ve baya net hissediliyor tekmeleri dışardan.

oy ben yerim o kuzuyu yaaa, sen şimdi dünyanın en güzel filmini izliyorsun hergün, yeni bir hareketini görmek, yeni birşeyler öğrendiğini görmek çok güzeldir eminim.

bugün forumumuzun tatil günü, kimse yok yine.

benim bugün mutfağım takılıyor, bende şimdi çıkıyorum çok meraktayım nasıl olacak bakalım.

herkeslere iyi tatillleeeeer
:KK9:

hııı bide göbeğimin (bebeğimin) yeni fotolarını çekmiştim onlarıda ekleyeyim.. önden arkadan yandan :) arkadan hiç hamile olduğum belli değil benim :KK1:

fotoları eşimin telden kendime mail olarak atmıştım, ama boyut seçiminde buraya sığsın bidaha uğraşmayayım diye küçük seçmiştim, oda bit kadar çekmiş, sonra büyüklerinide eklerim, olmadı şimdi bunlar geri silecem.

aydasu canım ya okurken duygulandım :KK43:
allah herşeyin hayırlısını versin sen sağlıkla aldın kızını kucagına gerisi boş

günaydın kızlar

aydasu çok duygusalllll ne güzel anlatmışsın canım hep güzel anılarınız olsun inş.

X