Eylül dostluğumuza burada devam (:

Annesine benziyor gerçektende maşallah :)

Landfloves ne güzel olur. Birde aynı günde olursa çok güzel bir tesadüf olur size :)

aynı güne dek getirmeye çalıştık zaten ama ayı dek getirebildik artık olduğu kadar :) gerçi erdem gibi inat ederde gelmek istemezse ocakta da doğabilir :)

Beni uykusuzluk yoruyo demet ya uykumu alsam sorun olmıycak dinç olucam aslında.

Batu büyüyüne kadar zor görünüyor değil mi?

aynı güne dek getirmeye çalıştık zaten ama ayı dek getirebildik artık olduğu kadar :) gerçi erdem gibi inat ederde gelmek istemezse ocakta da doğabilir :)

Zamanlıca gelir inşallah annesi :) İsim düşündünüz mü siz?

sağolun kızlar ama artık bir sene ertelenmiş oldu..

Batu büyüyüne kadar zor görünüyor değil mi?

Zamanlıca gelir inşallah annesi :) İsim düşündünüz mü siz?

eveeet söylemiştim ya baya önceden.. utku olacak inşallah

günaydın kızlar

akşam eltimdeydim evde bi iş yapamadım böreği eltimde yaptım dolabına koydum evde yapsam eşim çakardı bugün işten eve gidince bşyler ilave edicem böreği de getircek pişircem eltim de çocuklardan fırsat bulursa gündüzden sarma yapacak bizde toplanıcaz inş.bi aksilik olmaz erken çıkabilirsem ne ala

kocam bana netten seramik tencere tava seti almış hediye dün geldi çok güzel papila marka hem görüyorum ama iyi midir bilmem bi araştırıcam iyi değilse iade edelim dedi başka alırız dedi o markalarını pek bilmediği için

Günaydın hatunlar..
Hanzade işallah kocanın multu olacağı bi d.günü olur fikriniz çok hoş canım. Bende evlilik yıldönümünde ne yapsam acaba. Büyük ihtimalle izinli olucam o gün. Annemin işi olmazsa batuşu ona bırakıp bi sürpriz hazırlayabilirim.

kızlar yaa bu papilla markayla ilgili bilgisi olan var mı o kada r reklemı dönüyo ama hep şikayet okudum içim şişti hiç olumlu bşy göremedim geri mi iade etsem ama etmek de istemiyorum modeli çok güzel tam ihtiyacım olan şekildeler

Günaydın herkese, dün yeğenimin doğum günü vardı. Konseptimiz şirinlerde. Bu ara onlara takmış Çok güzel geçti. Bu arada ben sabah hastaneye gittim. Beta mı baktırmaya bakalım ne kadar yükselmiş. Dr haftaya kese görülebilir dedi. Haftaya cumartesi kontrole gideceğiz. 11:30 tahlil sonuçları çıkacak. Nedense çok heyecanlanıyım Çok uykum var bu arada. Gece çok geç geldik. Yatmam 2 yi bulmuştur herhalde. Sabahta 06:30 da kalkıyorum zaten. Akşam erkenden gidip uyumayı düşünüyorum.

Hanzade ismini duydum o markanın ama kalitelimidir hiç bilmiyorum.

biz de dün eltimlerden 2 de geldik sözde evi biraz toparlayıp temizlik yaparım demiştim ama olmadı neyse yabancı kimse gelmicek zaten ailece olacağızzzzz

bu arada bizim bu seferde mutfak tarafından aşağı su akıyo söylemiş miydim apartman girişine denk geliyo tam dün gelip baktılar kombiden kaynaklıymış yaa suyu bitmiş bu kadar düşmesi imkansızmış kombimiz bitik sanırım bu kış bizi idare ederse ne iyi onun tesisatından sızıntı oluyomus inş balkon tarafındadır eğer mutfak tarafıysa yandım dolaplar tezgah sökülür 15 gün sürebilir dedi adam

hanzade inşallah mutfağından değildir canım. durduk yerde masraf çıkmış başınıza.

benimde çok uykum var, güya dün erken yatacaktım ama yine 1 gibi yattık. artık birikti uykusuzluğum kaç gündür. bu akşam veya haftasonu uzun bir uyku çekmem lazım

smillacım senin bulantıların mı var? facede yeni kankalarının resmini gördüm de, geçmiş olsun ya zordur bulantı. inşallah geçer bir an önce

landfloves ev sigortalı kuruş para ödemiyoruz şükür ama o kırık dökük çok kötü göçebe gibi sen de yaşıyosun az çok bilirsin

daphne yaaaa hastalandım bile şimdi ooffffffffffffff bu günün mü buldu yaaaa

Hanzade tüüh tamda gününde..
Evdende ne çektiniz be işallah çok iş açmaz başına.

DAphnecim eymen kıskandımı senin bebişi

Hanzade tüüh tamda gününde..
Evdende ne çektiniz be işallah çok iş açmaz başına.

DAphnecim eymen kıskandımı senin bebişi

Şimdilik bir şey yok teyzesi. Doğunca göreceğiz kıskanacak mı ama pek sanmıyorum. Bebekleri çok seviyor. Hatta bir kere dayımlara gitmiştik. Komşunun küçük bebeği vardı. Neyse oynadı sevdi onu sonra bebek gidince nasıl ağladı görmen lazım. Anne bebeği bize götürelim diye

Dün iş çıkışı batuyla uyudum 1 saat iyi geldi. Sağolsun yemeğide kocam yaptı Allah razı olsun ondan Sen uyu dinlen ben yaparım dedi zaten sabah bana. Karışık kızarma yapmış yoğurtlu ımm bide özenmiş ki Bide hazır şinitsel almış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…