Eylül dostluğumuza burada devam (:

kızlar peynirli gül böreği yaptım tavuklu makarna salatası olacak pasta alıcam eltim sarma yapacaktı başka bşy yapabilir miyim sizce şöyle yarım saatte hazır olabilecek bşy var mı basit yapamazsam bu menü yeterli olur mu

ay pardon eşinin doğum günü için hazırlıyordun dimi? kimler gelecek?

iki eltim ve kaynanamlar kardeşim o kadar kaynanamlar olmasa arkadaşları çağırmak isterdim ama birini çağırsan diğer arkadaşa ayıp olur hepsini birden alamam ailece olsun dedim belki bizim orda oturan arkadaşımızı karı-koca çağırırım müsaitlerse

Kızlar beta hcg değerlerim cumartesi günü 62.78 çıkmıştı bu gün beklenenin iki katı artmış 780 olmuş. Çok artmış ikiz olabilir mi?

Kızlar beta hcg değerlerim cumartesi günü 62.78 çıkmıştı bu gün beklenenin iki katı artmış 780 olmuş. Çok artmış ikiz olabilir mi?

inanmıyorum açtığım gibi seni gördüm
çok sevindim ya hamdolsun Rabbim hayırlı kılsın
aşkolsun ya insan bi arayıp söylemez mi dört gözle bekliyoduk:KK53:

miracle doğurdu mu kızlar?

Topiğin ilk ikizleri olsa ne güzel olur. :KK49: :KK49: Sen ister misin ki ikiz olsun? Zorluğu da iki kat, keyfi de iki kat diyolar ikiz anneleri.

evet canım miracle doğum yaptı salı günü çarşamba eve geçti ikisi de iyiler çok şükür sen anlat bakalım

Daphne kuzum artışın fazla olmuş şükürki artış olmuş. İkiz olabilirmi hiç bilgim yok keseyi ne zaman göreceksiniz ?

Ahsencim hoşgeldin tatlım. Miracle doğurdu maşallah saçlı çok tatlı bi bebesi var daphnenin albümlerinde var fotosu.

Doğurdu ahsen. Teşekkür ederim canım ama bu gün devlet hastanesine beta için yeniden gittim. Sonuçları çıkınca dr un yanına gittim yeniden. 42 mm lik kist var dedi. Belki bebek yoktur belki kimyasal belki boş gebeliktir dedi bana. Kist çok büyükmüş. Kızlarlada konuştum biraz moral verdiler sağolsunlar...

Hamilelikte bebekle birlikte kist olabilirmiş bu normalmiş. Netten baktım şimdi. Gebeliğe bir engeli yokmuş hatta çok büyürse alınabilir yazıyor.

Doğurdu ahsen. Teşekkür ederim canım ama bu gün devlet hastanesine beta için yeniden gittim. Sonuçları çıkınca dr un yanına gittim yeniden. 42 mm lik kist var dedi. Belki bebek yoktur belki kimyasal belki boş gebeliktir dedi bana. Kist çok büyükmüş. Kızlarlada konuştum biraz moral verdiler sağolsunlar...

canım benim inş.sağlıkla güzel bi bebişin olacak bak değerlerin yükseliyo benim bildiğim kimyasal gebelik olunca değerler yükselmez yanlış mı biliyorum
bozma sakın moralini

normal artmış canım bence, çünkü cumartesiden beri aradan zaten 5 gün geçmiş, her gün bir önceki günün iki katı artarmış, banada aydasu demişti.

kist olayına takılma bile, kendiliğinden bile geçer o, benimkiler kendi kendine yok oldu ultrasonda görünmüyor bile, birde bende çok vardı.

canım benim inş.sağlıkla güzel bi bebişin olacak bak değerlerin yükseliyo benim bildiğim kimyasal gebelik olunca değerler yükselmez yanlış mı biliyorum
bozma sakın moralini

Bozamamaya çalışıyorum. Bir daha gitmeyeceğim o doktora. Bu son olsun özdenede 3 aylıkken bebek kesesini kist olarak söylemişler. Similladada miyom varmış. Beni niye bu kadar korkuttu bu dr bilemiyorum.

landfloves a katılıyorum bende öyle duymuştum yani takvimlerde yazıyodu hergün 2 katı artarmış ama inş. ikiz olursa o da güzel olur :KK1:

tatlım iki-üç kaytına çıkması lazım her gecen gün
12. haftadan sonra da düşmeye başlıyor
yani normal seviyede artmış ikiz olacağını sanmam
çok sevindim ya süper oldu valla güzel bir zamana denk geldi

ahsen kuzum nerelerdesin arayamadım bi türlü eşin ne yaptı iş bulabildi mi

ya evet beni hiç aramıyosunuz aşkolsun size
biz hala iş arıyoıruz, eşim bir yerle görüştü sanırm olacak ama kesin değil bekliyoruız işyte
haber beklemek o kadar kötü bişey ki

Daphne kuzum artışın fazla olmuş şükürki artış olmuş. İkiz olabilirmi hiç bilgim yok keseyi ne zaman göreceksiniz ?

Ahsencim hoşgeldin tatlım. Miracle doğurdu maşallah saçlı çok tatlı bi bebesi var daphnenin albümlerinde var fotosu.

hoşbulduk fotolara bakayım ben de
batuş nasıl bu arada_

daphne o kistler neredeyse herkeste var artık anlamıyorum neden böyle
kimisinki hamileilkte kendiliğinden geçiyo
ama noırmal doğum yaparsan yüzde yüz gider
önemli bişey değğil yani
ama kist varken hamile kalmak zor, başarılı olmuşsunuz ne güzel :KK52:

X