- 11 Haziran 2011
- 202
- 3
- Konu Sahibi landfloves
- #34.901
Taze annemiz anlatsin :
8 30 da yatış yapıldı bi sürü formlar doldurduk Sonra doğumhaneye aldılar malum doğum çatalina orda muayene etti ebe ve suyumu patlattı bu arası biraz zorlu bi süreç tabi ama geçti gitti sancı odasına aldılar damar yoluyla suni sancı başladı açıklık 5 cm olunca ki hemen oldu epidural takıldı sonra hiç bişey hissetmedim sancılar 130 oluyordu bende tık yok sabah 9dan 4 bucuga kadar bekledik açılma süper rahim doğuma hazır ama erdem inmedi meğer kuzum kordona dolanmış ebeler ve doktorum bebeği daha fazla yormayalim dediler ve sezeryana hazırlık başladı
Burdaki akrabamız elinde kamera ameliyathaneye doğru yola çıktık sonda takıldı anestezist epidurali yeniledi ve ameliyat başladı sürekli resimlerim çekiliyor bütün ekip benle sohbet ediyordu
Derken bi ağlama ama öyle bi ses ki dünyadaki en güzel ses
Hemen yanağını yanağıma dayadılar ama yok böyle bi koku Sonra temizlediler oğlumu kıyafetlerini giydirdiler bi daha yanaklarımız dokundu vee muayeneye gitti ben o sırada uyumuşum bile. Sonra bi baktım herşey bitmiş doktorum elimi tuttu harika bi bebeğin var dedi Sonra beni yukarı çıkardılar oğlum çoktan çıkmış bile herkes ağlıyo
Çok çok güzel Allah bağışlasın kuzuyu.
Daphne, bebişin fotosunu koymamışsın. Meraktayım.