Eylül dostluğumuza burada devam (:

Çok çok güzel Allah bağışlasın kuzuyu.

Daphne, bebişin fotosunu koymamışsın. Meraktayım.

hanzade bencede güzel fikir olur.. sen doğum günü süpriz falan deyince aklıma geldi benimde yaaa bizim 9 gün sonra evlilik yıldönümümüzmüş yaaaa.... ben ne yapsam ki, pazar gününe geliyormuş ne güzel

Eyvah eyvah, bizimkine de 13 gün kalmış :78: N'apsak, n'etsek?

Şaka maka 2. yıllarımız bitiyor.:123: Zaman fazla hızlı geçiyor.

ahh kızlar bizimkiler hep peşpeşe önümüdeki ay 19 benim doğum günüm 24 ü evlilik yıldönümü
hakikaten yıldönümünde napıcaz

11 eylül düğün, 20 ekim doğum günüm, 5 kasım eşimin doğum günü Her ay bir kutlama var.

biz gibi 2 ayda 3 kutlama yapıyoruz
hatta 22 ağustos eşimin 25 ağustos kardeşimin
bi de kalabalık bizimkiler özel günler bitmiyo

ama şükredelim siyahdenizin durumu daha vahimdi

bizimde aralıkta ailecek doğum günümüz olacak sanırım.. eşimin benim aynı gün zaten, bebişimizde aralıkta doğarsa üçlü bir kutlama yaparız artık

maşallah erdem çok tatlıymış. Kara kara gözleri var annesi gibi maşallah.

Annesine benziyor gerçektende maşallah :)

bizimde aralıkta ailecek doğum günümüz olacak sanırım.. eşimin benim aynı gün zaten, bebişimizde aralıkta doğarsa üçlü bir kutlama yaparız artık

Landfloves ne güzel olur. Birde aynı günde olursa çok güzel bir tesadüf olur size :)

sabahtan beri patates püresi ve kadınbudu köfte sayıklıyorum şaka gibi öğlen yemeğine onlar geldi bi de şehriye çorbası kola var

Selam kızlar.
landfloves üzme kendini canım hayırlısı böyleymiş idahaki sınavda işallah kazanırsın.

ANK1986 geçmiş olsun daha yolun bşındayız işallah Rabbim sağlıklı bi bebek nasip etsin. bak aydasu en güzel örnek neler yaşadı şimdi yaramaz elifiyle birlikte :)

Ben yine uykusuzum uykusuuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…