Eylül dostluğumuza burada devam (:

sağolun kızlar moralim çok bozuk,aslında hiç girmek istememiştiim bu sınava, giderken yolda da çok rahatsızlanmıştım afyondan geri dönmeyi bile düşündüm. ama yolun yarısı bitti gideyim yinede dedim. girmeseydim kasımdaki sınavada girebilirdim. artık bitti o şansım şimdi tekrar kursa gitmem gerekiyor.. bugün dışarda yedik eşim moralimi düzeltti biraz ama yinede aklıma geldikçe üzülüyorum.

günaydın kızlar

landfloves üzülme kursa gider bi daha girersin sınava şimdi girmesen bile kasımda daha zor olurdu hamileliğin sonuna doğru hiç giremezdin

bu arada erdem paşa geldi

zor oldu ama miracle den haber aldık ikisi de iyilerdi miracleın ağrıları vardı ama şimdi iyidir inş ben en son akşam haber almıştım bi daha görüşemeim

normal doğum için suni sancı vermişlerdi suyunu patlatmışlardı 7 saat sancı çekmiş canım benim ama erdem bey teşrif etmeyince sezeyana almışlar o kadar sancıyı da boşuna çekti kıyamam ne inatçıymış bu çocuk

neyse ikisi de iyiler çok şükür

Gunaydinlar..bugun musmutlu bir gun..erdem bebegimiz geldi.cok cirkin ama napalim idare edicez artik

Saka tabiki su anda dunyadaki en guzel bebek o

Bizde bugun ikili test icin gidicez

Taze annemiz anlatsin :

8 30 da yatış yapıldı bi sürü formlar doldurduk Sonra doğumhaneye aldılar malum doğum çatalina orda muayene etti ebe ve suyumu patlattı bu arası biraz zorlu bi süreç tabi ama geçti gitti sancı odasına aldılar damar yoluyla suni sancı başladı açıklık 5 cm olunca ki hemen oldu epidural takıldı sonra hiç bişey hissetmedim sancılar 130 oluyordu bende tık yok sabah 9dan 4 bucuga kadar bekledik açılma süper rahim doğuma hazır ama erdem inmedi meğer kuzum kordona dolanmış ebeler ve doktorum bebeği daha fazla yormayalim dediler ve sezeryana hazırlık başladı
Burdaki akrabamız elinde kamera ameliyathaneye doğru yola çıktık sonda takıldı anestezist epidurali yeniledi ve ameliyat başladı sürekli resimlerim çekiliyor bütün ekip benle sohbet ediyordu
Derken bi ağlama ama öyle bi ses ki dünyadaki en güzel ses
Hemen yanağını yanağıma dayadılar ama yok böyle bi koku Sonra temizlediler oğlumu kıyafetlerini giydirdiler bi daha yanaklarımız dokundu vee muayeneye gitti ben o sırada uyumuşum bile. Sonra bi baktım herşey bitmiş doktorum elimi tuttu harika bi bebeğin var dedi Sonra beni yukarı çıkardılar oğlum çoktan çıkmış bile herkes ağlıyo

Günaydın kızlar, landfloves sıkma hiç canını vardır bir hayır. Bir dahakine inşallah. Çok şükür erdem geldi Karaoğlan oda Allah hayırlı ömür nasip etsin kuzumuza.

büyük gün geldi çattı yarın kocamın doğum günü ve ben hiç bşy yapmadım kızlar yardım
işten eve giderken pasta alsam evi hazırlasam sonra abisinde olduğumu söyleyip evde bşy unuttum al gel desem o eve girince sürpriz yapsam eltimin fikri bu eşim abinde toplanıyoruz deyince doğum günü kutlaması olduğunu tahmin eder ama eve girince şaşırır heralde
ayrıca hediye almadım henüz ne alacağımı bilmiyorum bugün gidip capri pantolan ihtiyacı var onu mu alsam acaba

başka önerileriniz varsa açığım

Gayet guzel fikir..eve ugrar ins ta abisine gitmez

ben bu akşam fırsat bulsam da yarın için börek hazırlasam iyi olur yarın da işten gelince patates ya da makarna salatası yaparım pasta alırım başka ne olur pratik çıkabilirsem 1 saat erken çıkarım işten 1,5-2 saat vaktim olur anca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…