- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
- Konu Sahibi landfloves
- #31.701
landfloves denizle aranız nasıl giriyo musunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
landfloves denizle aranız nasıl giriyo musunuz
bir dünya ütümü yaptım bu sıcakta erimezsem iyidirtam havuz havası var yarın değilde haftaya arkadaşlarla cumartesi havuz kaçamağı yapasım var...
akşam için kadınbudu köftemi yaptım sadece kızartması kaldı
patates püresi
bulgur pilavı
mercimek çorbası yapıcam. Çorbayı eşim için yaptım grip olmuş gerçi şuanda konuşmuyorum onunla ama kıyamıyoruımda bir yandan.
akşam tatar ramazanı izlerken içeceğimiz çayın yanınada portakallı damla çikolatalı kek yaptımmmmm
harikasın yaa tam ev hanımı ayrıca bayılırım kadınbudu köfteye ama anlamadığım bşy var kıymanın birazı çiğ birazı pişmiş oluyo ya o mantığı anlamıyorum niye sen bilirsin
landfloves sen c.tesileri çalışmıyodun öyle konuşmuştun diye biliyorum
Bende yeni geldim hastaneden.Kaç aydır gidiyorum,daha aynı doktorla 2. kez görüşme şansım olmadı.Hep değişik doktorlar denk geliyor.Bu doktor çok iyiydi.Bu da beni sevk etti nevroz denilen bir bölüme.Hem ilaç hem psikoterapi olan bölüm...
Yarın misafirim gelebilir.Ne yapayım bilmiyorum.Şu kadınbudu köfte nasıl yapılıyor? Değişik şeyler yapmak,denemek istiyorum...