Eylül dostluğumuza burada devam (:

landfloves denizle aranız nasıl giriyo musunuz

sadece sezonu açabildim onun dışında bir daha da giremedim, aslında kaç haftadır her pazar piknikteyiz deniz kenarında ama öğleden sonrayı buluyor gitmemiz deniz dalgalanıyor diye canım istemiyor, sabahtan gidip girmek lazım bir pazarım var ondada uyumayı tercih ediyorum.
henüz akşam girilecek moda gelmedim, ama bikaç hafta sonra iş çıkışları yemekten sonra falan gireriz akşamları.

bir dünya ütümü yaptım bu sıcakta erimezsem iyidir:37: tam havuz havası var yarın değilde haftaya arkadaşlarla cumartesi havuz kaçamağı yapasım var...

akşam için kadınbudu köftemi yaptım sadece kızartması kaldı
patates püresi
bulgur pilavı
mercimek çorbası yapıcam. Çorbayı eşim için yaptım grip olmuş gerçi şuanda konuşmuyorum onunla ama kıyamıyoruımda bir yandan.
akşam tatar ramazanı izlerken içeceğimiz çayın yanınada portakallı damla çikolatalı kek yaptımmmmm

Son düzenleme:
bir dünya ütümü yaptım bu sıcakta erimezsem iyidir:37: tam havuz havası var yarın değilde haftaya arkadaşlarla cumartesi havuz kaçamağı yapasım var...

akşam için kadınbudu köftemi yaptım sadece kızartması kaldı
patates püresi
bulgur pilavı
mercimek çorbası yapıcam. Çorbayı eşim için yaptım grip olmuş gerçi şuanda konuşmuyorum onunla ama kıyamıyoruımda bir yandan.
akşam tatar ramazanı izlerken içeceğimiz çayın yanınada portakallı damla çikolatalı kek yaptımmmmm

harikasın yaa tam ev hanımı ayrıca bayılırım kadınbudu köfteye ama anlamadığım bşy var kıymanın birazı çiğ birazı pişmiş oluyo ya o mantığı anlamıyorum niye sen bilirsin

harikasın yaa tam ev hanımı ayrıca bayılırım kadınbudu köfteye ama anlamadığım bşy var kıymanın birazı çiğ birazı pişmiş oluyo ya o mantığı anlamıyorum niye sen bilirsin

sağol canım:34: annem kayınvalidem falan aynen dediğin gibi yaparlar lezzeti farklı olurmuş kıymanın yarısını kavurup yarısını çiğ olarak yoğururlar her ikisinin tadınıda denedim bence hiç fark yok lezzet aynı... Hiç uğraşmam çiğden koyarım kıymayı:1:

landfloves sen c.tesileri çalışmıyodun öyle konuşmuştun diye biliyorum

o sınava kadardı canım, henüz yeni görüşmemizi yapmadık ama yarın zaten toplantı yapacaklarmış gelmem gerekiyor, ve sanırım bundan sonraki her cmt gelmem gerekecek, gerçi 13'de bitiyor ama kimsenin işi o saatte bitmiyor henüz cmt günü 1de çıkan görülmemiş.

ben hiç sevmem kadınbudu köfteyi,köftenin kıymanın içinde pirincin ne işi var zaten. evlendiğimizden beride hiç yapmadım annemede yaptırmazdım...

hatta ben ekmek içi bile koymam köfte yaparken çok az koyarım bazen.. sadece bol bol kıyma olmalı.

sütlacıda hiç sevmem mesela sütlü tatlının içinde pirinç olması midemi bulandırıyor.. zaten dolma, yaprak sarmayada kıyma koymam.. zeytinyağlı yaparım, etlisini yemem

Son düzenleyen: Moderatör:
ben de severim etçiyim yaa dolmanın etlisini de severim et derken satır kıyması deriz satırla minik minik kıyılmış et

Bende yeni geldim hastaneden.Kaç aydır gidiyorum,daha aynı doktorla 2. kez görüşme şansım olmadı.Hep değişik doktorlar denk geliyor.Bu doktor çok iyiydi.Bu da beni sevk etti nevroz denilen bir bölüme.Hem ilaç hem psikoterapi olan bölüm...

Yarın misafirim gelebilir.Ne yapayım bilmiyorum.Şu kadınbudu köfte nasıl yapılıyor? Değişik şeyler yapmak,denemek istiyorum...

Bende yeni geldim hastaneden.Kaç aydır gidiyorum,daha aynı doktorla 2. kez görüşme şansım olmadı.Hep değişik doktorlar denk geliyor.Bu doktor çok iyiydi.Bu da beni sevk etti nevroz denilen bir bölüme.Hem ilaç hem psikoterapi olan bölüm...

Yarın misafirim gelebilir.Ne yapayım bilmiyorum.Şu kadınbudu köfte nasıl yapılıyor? Değişik şeyler yapmak,denemek istiyorum...

geçmiş olsun canım, akşam yemeğine mi gelecek misafir?

ben geldim bugün çok kötüydüm iş yerinde gözlerim karardı tansiyonum düştü. bu taşınma beni fena hırpaladı. hala bile midem bulanıyor. pcyi toplamadan bi ses vereyim dedim. bize yarın müdür mesai yazmış. şok oldum. e ben dedim taşınıyorum nasıl geleyim. diğer operasyon yetkilime nazım geçiyor. ona yamandım biraz. sabah gel bir iki kamerada görün dedi. bi saat dur çık işlerine bak dedi. gıcık mıcık ama seviyorum adamı :D
bu gece son kolileri topluyorum. yarın tam temizlik yaparız kardeşimle. akşama kala kutular gidecek. pazar günüde kalan büyük eşya. zaten yarısı gitti sayılır. böyle taşınmak daha iyi oldu. kimse yardıma gelmiyor. bende ona göre zaten mesafe koyuyorum herkese. artık evime bile almam daha kayınvalidem bile aramadı bi ihtiyacın varmı evde yemeğiniz varmı ne yapıyorsunuz diye. tabi onun mahallesine taşınmadım diye bu tripler. valla hiç umurumda değil.
ben işime bakarım. hepinizi öptüm bir kaç gün giremem nete sanırım. telefondan belki oda kesin değil. :27:

melis ve liva iyiymiş çok sevndim

zahter geçmiş olsun minik kuşum ayy ben de bayagı toparlandım
kocam işten ayrıldı ay başında başka yerde işe başlicak inş
o evdeyken işlerimi bitirdim bayagı

günaydın kızlar sinirim den çatlıyorum dün müdür durupdururken yanımdaki kıza sen yarın gelme tatil yap dedi sebepsiz kız yok dese de ısrarla gelme dedi bana da sen gel çalışcaksın dedi
şimdi ben çalışıyorum kız izinli anlayamadım derdi ne
bugün konuşcam bakalım

Son düzenleme:
MELISSS DIYORKI :

Günaydın yavrular :) bu sabah keyfim çok yerinde çok şükür:) liva hanımlar alışmaya çalışıyoruz hepimiz pinpirikli etrafında prvane:) babasıyla aşk yaşıyor şu anda babasi gazını çıkarmaya çalışıyot onu böyle hiç düşünemzdim başından 1 dk ayrılmadı kendinden geçmiş halde kzım kızım demekten :) şimdi kahvaltı yapıcaz ben çok şükür iyiyim ağrım sızım kalmadı livayı alınca dolanıyorum ortalıkta :) herkesi çok çok öpüryorumm

merhabalar..
burada çok fazla paylaşımda bulanamadım belki
çoğunuz belki tanımıyorsunuz bile buradan miracleciğimi ve spedymi tanıyorum diğerlerinizide az çok
takip ediyorum konunuzu sürekli hatta aboneliklerimde :)
çok çok güzel dostluklar kurmuşsunuz ne güzel tanışmış evlere bile gitmişsiniz daim olsun inşallah:16:
melis ve livayı bende çok merak ettim,çok şükür iyilermiş çok sevindim bende
melisin yaşadıklarını taa içimde hissettim,benim bir oğlum var annelik çok duygusal yapıyor..
neyse fazla uzatmayım demem o ki çok sevindim eve çıkmalarına...
doğum yapacaklara hayırlı doğumlar diliyorum
anne olmak isteyenlere de tez vakitte rabbim hayırlı evlatlar versin inşallah..
he bu arada umarım rahatsız olmuyorsunuzdur konunuzu okumamdan :)

Kızlar iki gündür midem yanıyo bulaniyo üsüdüm sandım ama aklımda şüphe kalmasın diye test yaptırdım saat ikiden sonra öğreniriz artık :)

Back