Eylül dostluğumuza burada devam (:

zahter sonucunu bekliyoruz merakla

kızlar bu arada müdürle konuştum konuşmasam öğrenemicem yani bu nasıl yöntemse neyse işin aslı yaz boyu c.tesileri sırayla çalışcakmışz bana da haftaya söylemeyi düşünüyodu galiba sonuna kadar dinlesem sonra da bana söylicekmiş insan derki baştan karar aldık sırayla çalışcaksınız ısrarla kıza yarın gelme izinlisin diyo kız da yok gelirim diyo e baştan söylesene dalga mı geçiyosun boşuna gerildik yani neyse bunsa da şükür evde olduğum günler rahatça işimi gücümü hallederim çok mutluyum
bana diyo ki sen şimdi kışında istersin evet dedim kışında devam etsin ne olacak neyse kış bi gelsin de artık belki ikna ederiz...

landfloves canım ben o kadarlık hamileyken trabzona hem uçakla hemde otobüsle gidip gelmiştim kaç kez drumda sadece bol su içmemi önermişti uçağa binmeden ve uçaktayken. hatta otobüsmü uçakmı diye sorarsan uçak derim demişti... karadenizde nerelere gitcenizzzz:9:

bende toplandım sayılır bugün trabzona gidicek kolilerin yarısını yolladık.kalanlarıda eşim arabayla götürcek. taşınmak ne zormuş topla topla bitmiyo her yerden bişey çıkıyo. 29 unda bizde aldık uçak biletimizi kağanla trabzona gidiyoruz. eşimde bi 10 gün sonra işlerini halledip gelicek ordanda hakkariye geçicek... tırsıyorum kağanla uçağa binmekten ağlarsa felan naparım :17:

zahter sonuç neee? meraklardayız :26:

merhabalar..
burada çok fazla paylaşımda bulanamadım belki
çoğunuz belki tanımıyorsunuz bile buradan miracleciğimi ve spedymi tanıyorum diğerlerinizide az çok
takip ediyorum konunuzu sürekli hatta aboneliklerimde :)
çok çok güzel dostluklar kurmuşsunuz ne güzel tanışmış evlere bile gitmişsiniz daim olsun inşallah:16:
melis ve livayı bende çok merak ettim,çok şükür iyilermiş çok sevindim bende
melisin yaşadıklarını taa içimde hissettim,benim bir oğlum var annelik çok duygusal yapıyor..
neyse fazla uzatmayım demem o ki çok sevindim eve çıkmalarına...
doğum yapacaklara hayırlı doğumlar diliyorum
anne olmak isteyenlere de tez vakitte rabbim hayırlı evlatlar versin inşallah..
he bu arada umarım rahatsız olmuyorsunuzdur konunuzu okumamdan :)

SEn nie bukadar duygusal bi konusma yaptinki simdi :)

NIe rahatsiz olalimki cnm sen bizim aramiza aldigimiz ender insanlardansin.
Burda nekadar cok sey paylasirsak okadar yakinlasiyoruz.
Ist dakiler birbirleriyle gorusuyorlar ister istemez daha yakin olabilirler.ama ben kimseyi gormedigim halde burdaki herkesle inanilmaz paylasimlarim var.mesela melis doguma girerkenki halimiz ondan haber gelmeyinceki endisemiz normal arkadaslarinkinden cok fazlaydi.

SOnuc olarak biz burda tanistik.2 yildan fazladir hemen hemen hergun yazisiyoruz.ve bu cok kiymetli

Sende daha cok katil.rahatsizlik veriyomus gibi hissetme
.sadece katilmaktan cekinme

Son düzenleme:
kızlar hiiiçç vakit bulamıyorum buraya girmeye:37:
hepiniz aklımdasınız ama
melis ve liva nasıl hiç arayamadım, geçmişi okuyayım çabuk çabuk

günaydın hanımlarrrr

herkese musmutlu bi hafta diliyorum....

sakin geçen bir hafta sonunun ardından güzel bi hafta olur inş.

melis ve liva hanımın iyi olmalarına çook sevindim birbirlerine alışıyorladır artık.

çarşamba gününe kan uyuşmazlığı iğnemizi vurulmak için doktor teyzemizden randevumuzu aldık bakalım.

günaydın kızlar sanırım zahterde bebiş yok olsa o heyecanı hemen paylaşırdı diye tahmin ediyorum ama yanılabilirim de tabii kız meraklandık nerdesin bakiim:4:

günaydın kızlar sanırım zahterde bebiş yok olsa o heyecanı hemen paylaşırdı diye tahmin ediyorum ama yanılabilirim de tabii kız meraklandık nerdesin bakiim:4:

ben uçakdayken zahter beni aramış

acaba bebiş mi var bende unuttum dönmedim kıza

Son düzenleme:
özden arasana zahteri nie aramışki ?

bende eşime randevu aldım.öğleden sonra gidicez doktora..kıl dönmesinden şüpheleniyoruz..kuyruk sokumunda hafif şişlik ve kızarıklık var.ağrıyormuş..inş basit bir şekilde atlatabiliriz.

Günaydın eylül hatunları,
Bu gün çok uykusuzum. Böyle eve gidip odanın camını acıp serin serin uyuyasım var akşama kadar. Melisle livada gayet iyi ve hayatlarından memnunlar :16: Zahteri çok merak ettim bende bir yazıp gitsin.

özlemcim geçmiş olsun eğer kıl dönmesiyse zor olduğunu söylüyorlar inş.kolay atlatırsınız zahteri arama istiyorum ama müsait değilim bir de enter la paragraf başı yapmak istiyorum ama çalışmıyor site de bi değişiklik olmuş sanırım saçmalamışlar yine

sinir oldum alt satıra geçemiyorum :47: normalde çalışıyo sadece burda çalışmıyor nerden çıktıysa

sitede problem yok sanırım.ben geçiyorum alt satıra

kıl dönmesinde baya farklı çeşit ameliyat var.bizim arkadaş oldu biliyorum.20-30 dikiş atıldı..ufacık delik açıp 2-3 dikişle hemen ayağı kaldıran yöntemde var.sabahtan beri araştırıyorum çok az kişi yapıyo.hep ist da bi yer var o çıkıyo.oda ufak bi yermiş..neden büyük hastaneler yapmıyo anlamadm.işin başı ise 20-30 dikişe ne gerek var??

konu yabancı biraz.gidince sorcaz bakalım

Back