- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
- Konu Sahibi landfloves
- #31.661
350 ye gerek yok kendi çocuğuma da olsa sonuçta yatırım olmaz bundan maksat görüntü 8 ayar hediyelik altından olsa bile yeterli 150-200 iyidir hemen hemen çeyrek fiyatına
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eftelya dün tatlı yaptın mı yoksa tembellik mi yaptın bakiim
kızlar dün kontrolümüz vardı ya bebeğimi gördüm. o kadar hareketli ki sürekli elleri kolları oynuyo kuzumun.Çok şüükür herşeyi normal, ense kalınlığı burun kökü filan hepsi normal.
o kadar güzelki onu izlemesi ewde böyle bi alet olsada sürekli izlesem dedim güldü bana doktor
görüntüleri cd olarak verdi bize hem fotoğrafları hem videoları var. sonra doktorumuz dediki kimseye söylemeyin aramızda kalsın ama %70 erkek gibi görünüyo, tabi daha kesin değil dedi. Ama ben size söylemeden duramam tabi.
similla markete gittin mi
landfloves sınav sonuçları ne zaman açıklanacak canım
aaa hamile olmayasınnn![]()
herkese hayırlı cumalar... Sela okunuyor çok güzel dibimde cami olması harika bişey...
hanzade ellerine sağlık canım süper görünüyor, bizde geçen kursta yaptık tiramisu ama kedi dili ve çiğ yumurta ile yaptık tam italyan usulu tek fark mascapone peyniri bulamadık labne kullandık muhteşemdi... 1 haftada 4 kere yaptım evde :) 2 si bize 2 si misafirliğe giderken götürdüm...
livacım inşallah annesiyle evine gidecek bugün, nazar değdirdik kuzuya o kollara baka baka bi hal olduk eşimle...
tiramisu tiramisu dediniz canımı çektirdiniz, tarifi aldım akşam vaktm olursa malzemeleri almaya giderim markete, akşam da yorgun olmazsam yaparım. son zamanlarda evde yemekten başka hiçbi iş yaptığım yok o kadar yorgun oluyorum ki sabahları zaten sürünerek kalkıyorum yataktan, eşim istersen çalışma diyor ama çalışmak ta istiyorum.
ya kızlar 3-4 aylık hamileyken uçak yolculuğu zararlı mı bilginiz var mı, intden araştırma yapıp doktorada sormayı düşünüyorum ama size sorayım önce.. haziran sonu karadenize gitmeyi düşünüyoruz ama o yolu çekemem ben uçakla gitmemiz lazım yoksa bi anlamı olmaz yorgunluktan başka diye düşünüyoruz
herkese hayırlı cumalar... Sela okunuyor çok güzel dibimde cami olması harika bişey...
hanzade ellerine sağlık canım süper görünüyor, bizde geçen kursta yaptık tiramisu ama kedi dili ve çiğ yumurta ile yaptık tam italyan usulu tek fark mascapone peyniri bulamadık labne kullandık muhteşemdi... 1 haftada 4 kere yaptım evde :) 2 si bize 2 si misafirliğe giderken götürdüm...
livacım inşallah annesiyle evine gidecek bugün, nazar değdirdik kuzuya o kollara baka baka bi hal olduk eşimle...
daha bloguma eklemedim tarifi ne zamandır ilgilenemedim blogcuğumlada...yazarım sana tarifi smilla