- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
- Konu Sahibi landfloves
- #31.741
biz sanırım bu akşam eltimlerle pikniğe gidicez dün kaynım öyle diyodu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben geldim çok yorgun ve yoğunum dün taşındık çok üzüldüm ama artık evim başka yerde
tahlil sonucuna göre hamile değilim zaten o istek arzu gitti yine
ben eşim olmadan yapamam anladım eşimin ailesi asla yanımda değil tek başıma olmayacak
olsa sevinirdim ama üzülmedim ne yalan söyleyim allah gerçekten zamanını biliyor ona göre de veriyo
benden bu kadar :) bir süre daha sesim çıkmayabilir evin yerleşmesi tahminimden uzun sürecek
biz cumartesi gün bikaç bebek mağazası dolaştık.. cam biberon aradım ve buldum, bir iki markada var beğendim. ne kadar sağlıksıda olsa plastiğin hiçbir çeşidini düşünmüyorum..
bebek kaşığı, mama tabakları, termos vs gibi şeyleri hediye olarak geldi şimdiden tupperwave'den onlarda plastik ama sağlıklı olduğu ispatlanmış en azından.
seninki şimdi oğlan gibi geldi banayaz bi kenara
eşimde sürekli oğlan diyor ama ben kız hissediyorum.. oğlan olmasınıda çok isterim ama kızım olacağını düşünüyorum
eşimde sürekli oğlan diyor ama ben kız hissediyorum.. Oğlan olmasınıda çok isterim ama kızım olacağını düşünüyorum
SEn nie bukadar duygusal bi konusma yaptinki simdi :)
NIe rahatsiz olalimki cnm sen bizim aramiza aldigimiz ender insanlardansin.
Burda nekadar cok sey paylasirsak okadar yakinlasiyoruz.
Ist dakiler birbirleriyle gorusuyorlar ister istemez daha yakin olabilirler.ama ben kimseyi gormedigim halde burdaki herkesle inanilmaz paylasimlarim var.mesela melis doguma girerkenki halimiz ondan haber gelmeyinceki endisemiz normal arkadaslarinkinden cok fazlaydi.
SOnuc olarak biz burda tanistik.2 yildan fazladir hemen hemen hergun yazisiyoruz.ve bu cok kiymetli
Sende daha cok katil.rahatsizlik veriyomus gibi hissetme
.sadece katilmaktan cekinme