Eylül dostluğumuza burada devam (:

Ben geldim çok yorgun ve yoğunum dün taşındık çok üzüldüm ama artık evim başka yerde
tahlil sonucuna göre hamile değilim zaten o istek arzu gitti yine
ben eşim olmadan yapamam anladım eşimin ailesi asla yanımda değil tek başıma olmayacak
olsa sevinirdim ama üzülmedim ne yalan söyleyim allah gerçekten zamanını biliyor ona göre de veriyo
benden bu kadar :) bir süre daha sesim çıkmayabilir evin yerleşmesi tahminimden uzun sürecek

Ben geldim çok yorgun ve yoğunum dün taşındık çok üzüldüm ama artık evim başka yerde
tahlil sonucuna göre hamile değilim zaten o istek arzu gitti yine
ben eşim olmadan yapamam anladım eşimin ailesi asla yanımda değil tek başıma olmayacak
olsa sevinirdim ama üzülmedim ne yalan söyleyim allah gerçekten zamanını biliyor ona göre de veriyo
benden bu kadar :) bir süre daha sesim çıkmayabilir evin yerleşmesi tahminimden uzun sürecek

Sıkma canını boşver. Yavaş yavaş halledersin sen. Benim çeyizimi yerleştirmeyede kimse gelmemişti. İnan bütün evimi ben temizleyip, yerleştirdim. Hemde daha güzel oldu her kafadan bir sürü ses çıkacaktı. Yavaş yavaş yaptım işlerimi.

zahtercim boşver daphnenin dediği gibi tek başına yavaş yavaş yapman daha iyi diğer türlü onların yaptıklarını beğenmeyeceksin ters düşeceksiniz boşuna yıpranacaksın

biz cumartesi gün bikaç bebek mağazası dolaştık.. cam biberon aradım ve buldum, bir iki markada var beğendim. ne kadar sağlıksıda olsa plastiğin hiçbir çeşidini düşünmüyorum..

bebek kaşığı, mama tabakları, termos vs gibi şeyleri hediye olarak geldi şimdiden tupperwave'den onlarda plastik ama sağlıklı olduğu ispatlanmış en azından.

biz cumartesi gün bikaç bebek mağazası dolaştık.. cam biberon aradım ve buldum, bir iki markada var beğendim. ne kadar sağlıksıda olsa plastiğin hiçbir çeşidini düşünmüyorum..

bebek kaşığı, mama tabakları, termos vs gibi şeyleri hediye olarak geldi şimdiden tupperwave'den onlarda plastik ama sağlıklı olduğu ispatlanmış en azından.

seninki şimdi oğlan gibi geldi bana :1: yaz bi kenara

biz doktordan geldik.kıl dönmesiymiş.iltihap varmış.antibiyotik verdi.yarın yine gel bakalım dedi.
tek delik var küçük gibi dedi.mikroyla halledebiliriz gibi dedi.ama dikişsiz diil.4-5 dikiş olabilir dedi..bakalım inş kolay olur

Selamlar... İşlerim yoğundu anca biraz ara bulabildim...

Smilla geçmiş olsun eşine... Antibiyotiklerden sonra mı operasyona girecek...

Landfloves aldıklarını güle güle kullanın... Belki ilerki günlerde albüm de yaparsın bize:34:... Bakarız aldıklarına mesela ben tupperwarelerini çok merak ettim bebek için olanları da mı varmış :44:...

SEn nie bukadar duygusal bi konusma yaptinki simdi :)

NIe rahatsiz olalimki cnm sen bizim aramiza aldigimiz ender insanlardansin.
Burda nekadar cok sey paylasirsak okadar yakinlasiyoruz.
Ist dakiler birbirleriyle gorusuyorlar ister istemez daha yakin olabilirler.ama ben kimseyi gormedigim halde burdaki herkesle inanilmaz paylasimlarim var.mesela melis doguma girerkenki halimiz ondan haber gelmeyinceki endisemiz normal arkadaslarinkinden cok fazlaydi.

SOnuc olarak biz burda tanistik.2 yildan fazladir hemen hemen hergun yazisiyoruz.ve bu cok kiymetli

Sende daha cok katil.rahatsizlik veriyomus gibi hissetme
.sadece katilmaktan cekinme

neden bu kadar duygusal konuşma yapmışım bende bilmiyorum ruh halim herhalde
neyse teşekkür ediyorum yorumun için..
dostluğunuz daim olsun inşallah...

Çok berbat bir gündü izin isteyecektim aşırı yorgunum diye şube hiç böyle yoğun görmedim sustum oturdum :) akşama şubeden arkadaşa yemeğe davetliyiz valla nazım geçene zorla yemek istiyorum dışardan yemekten mahvolduk bir haftadır

günaydın hanımlaaaarr

günaydın hanzade...

bugün 2 de doktor teyzemize randevumuz var kan uyuşmazlığı iğnesi olacağım bakalım sıpamız da büyümüş mü

sabah sabah canım yeni dünya istedim oturdum 5-6 tane yedim şimdi de midem bulanıyoooo ne istediğini bilmiyo benim oğlan hem iste hem midemi bulandır reva mı bu paşam ?:9:

landfloves bebişin aldıklarını güle güle kullansın

smilla eşine çok geçmiş olsun

zahter yeni eviniz hayırlı olsun kolayca yerleşirsiniz inş.

ya citlenbik chenn siyah deniz aydasu sniperelit mavi su perisi vafi zvy bu hatunlar nerelerdeler ya huuuuu

sabah sabah trafik iki bayan yüzünden tıkanmıştı bi arabayı esir almışlar artık adam laf mı attı bilemiyorum ama kadınlarda az değil adama nasıl saldırıyolar arabasını tekmeliyolar camdan içeri adama yumruklar sallıyolar adam kapısını açıp inecek kapıyı kapatıyolar filan ama 2 kadın ortalığı yıktı adam hiç bşy yapamadı

Back