Eylül dostluğumuza burada devam (:

LANDFLOVES bana hersey yakisir daki kiz is guvenligi uzmaniymis :D

hangi kız? jürideki çağla ve yabancı olmayan hani manken olan özge mi ne adı o mu? ben evde değilim işteyim bakamıyorum.

siyahdeniz sende yazsana tarifni canım, ikisinede bakar ortaya karışık bişeyler yaparım bende.. ama bugün pazara gidecez eşimle sanırım bide markete gidemem ama yarın cmt erken çıkabilirsem yarın yaparım

iş yerinin alt katında iki tane cafe var, burnuma öyle kötü bir koku geliyor ki çıkardım çıkaracam.. kokuşmuş kıyma kokusu geliyor, sanki dışarda bırakmışlarda çürümüş gibi bir et kokusu o kadar kötü ki, işin garip tarafı benden başka kimse almıyor kokuyu. acaba hamilelikten dolayı burnum aşırı hassaslaştığı için mi yoksa öyle bir koku yok mu normalde anlamadım ama feci geliyor, kimseye kokmamasına da şaşırıyorum

bide hatlar karışmış kanald ile show tv :))) landfloves bana herşey yakışır kanald de olan 3 saatte kıyafet saç halledip 4 gıcık kızın gözüne girebilme yarışması varya ondan bahsediyor smilla...

landflowes iş yerinde herkes biliyo dimi bebişi... doğunca annemi bakacak kv mi?

yok sadece 2 arkadaş bililyor müdürlere ve patronlara söylemedim, çok kalabalık bir yer 20 kişi falanız, ama iki kişi biliyor sadece.. haftaya falan patronlara ve müdüre söylemeyi düşünüyorum ama nasıl söyleyecem bilmiyorum.

iş yerinin alt katında iki tane cafe var, burnuma öyle kötü bir koku geliyor ki çıkardım çıkaracam.. kokuşmuş kıyma kokusu geliyor, sanki dışarda bırakmışlarda çürümüş gibi bir et kokusu o kadar kötü ki, işin garip tarafı benden başka kimse almıyor kokuyu. acaba hamilelikten dolayı burnum aşırı hassaslaştığı için mi yoksa öyle bir koku yok mu normalde anlamadım ama feci geliyor, kimseye kokmamasına da şaşırıyorum

sen olmuşsun işte hamileeeeee!!!!!!!

inş bulantın filan olmaz bugünkü koku gerçek bi kokudur canım allah yardımcın olsun

müdürde oturdu kaldı aynı odada olmak ne kötü yaa bi inemedi aşağı
iş yok ne yapacağımı şaşırdım boş oturunca söylenecek
whatsappa da giremiyorum

dün de işim yoktu bi poliçe aldım elime yavaş yavaş işledim ne kadar uzun sürdü zor bşy mi o kadar sabahtan beri aynı şeyle uğraşıyosun dedi sinir oldum zor veya değil ne olduğunu nasıl işlendiğini de bilmez hee muhasebenin m sinden haberi yok napiim 7*24 full mu olucam bütün beyannameleri erkenden zamanı gelmeden göndermişim ne istiyosun daha
muhasebecilerin en rahat ayı bu aylar kurumlar geçici filan bitiyo bi önceki yıla ait herşey bitiyo vergi levhası tasdiki tamam bırak da keyfini çıkaralım yılbaşı yoğunluğundan sonra

Back