- Konu Sahibi landfloves
-
- #31.681
İTIRAF ediyorum burada cami yokses uzaktan geliyor.tayyibin buraya devasal cami yapacagina dair dedikodular var
yakında bir sürü olur merak etme
LANDFLOVES bana hersey yakisir daki kiz is guvenligi uzmaniymis
Davet Soframa Hoşgeldiniz... blogum
ama tiramisunun tarifi şuanda yok tarif fotokopim bi arkadaşımda ancak haftaya verebilirim kızlar...
landflowes iş yerinde herkes biliyo dimi bebişi... doğunca annemi bakacak kv mi?
yok sadece 2 arkadaş bililyor müdürlere ve patronlara söylemedim, çok kalabalık bir yer 20 kişi falanız, ama iki kişi biliyor sadece.. haftaya falan patronlara ve müdüre söylemeyi düşünüyorum ama nasıl söyleyecem bilmiyorum.
iş yerinin alt katında iki tane cafe var, burnuma öyle kötü bir koku geliyor ki çıkardım çıkaracam.. kokuşmuş kıyma kokusu geliyor, sanki dışarda bırakmışlarda çürümüş gibi bir et kokusu o kadar kötü ki, işin garip tarafı benden başka kimse almıyor kokuyu. acaba hamilelikten dolayı burnum aşırı hassaslaştığı için mi yoksa öyle bir koku yok mu normalde anlamadım ama feci geliyor, kimseye kokmamasına da şaşırıyorum
Hanzade kdv son gunu pazara geliyor.ptesi odenebilirmi?
geçici vergi de vardı canım ödediniz mi
sen olmuşsun işte hamileeeeee!!!!!!!
inş bulantın filan olmaz bugünkü koku gerçek bi kokudur canım allah yardımcın olsun
koku gitti çok şükür. niye şaşırdın canım sen o kadar yeni mi öğrendin hamile olduğumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?